Šiškica...

molim te reci mi prije koliko si išla na hsg ko dr. Kune, jel i moja fendica jedna je šila prije nešto manje od 2 godine i bilo je tako da se io ona čudi. On mi nije rekao za nikakvo vraćanje novaca nego samo da moram sama kupiti kontrast i reko mi kako se zove "Echovist 2000" i zvala dolac koliko se sjećam košta 890 kn cca. Zatim sam zvala HZZO i pitala za povrat na što su se oni čudili kako to pa ta pretraga ide na uputnicu te da do sada nisu imali takvih zahtjeva gđa. bila jako ljubazna. Rekla mi je da dr. mora napisati na povijest bolesti da moram sam donjeti kontrast i da tek uz tu povjest bolesti ,med dokumentaciji i zamolbu mi bi trebao HZZO odobriti naravno "trebao" ali tko to zna.

Naravo dr. Kuna kad sam bila kod njega na prvom pregledu i dogovoru nije napisao nikakvu povijest bolesti ,ništa , samo smo se usmeno dogovorili kakv je postupak.Sve to je bilo u 5 mj. jel mi se odužilo zbog briseva koji su bili pozitvni na Ureaplasmu 10 na 5 . Sad kad vještica završi idem na kontrolne briseve i nadam se da sam se riješila beštije .

Valjda sad imaju kotrast.... Baš me zanima ??? Sve me je strah nazvat i pitati ...

Pozzzz