-
inquirer, sve to lijepo zvuci napisano iz muske perspektive
ali ja ne zelim da mi prvi porod bude srednja zalost, drugi malo bolji a treci skoro savrsen. i to sve pod pretpostavkom da sam, kako vrijeme ide, sve sposobnija objasnjavati se i raspravljati tijekom trudova. nisam to sposobna uopce, niti zelim razvijati tu tehniku. jer dok traje porod, imam pametnijeg posla. ja zelim da mi i prvi i drugi porod budu savrseni. to zasluzujemo i moja djeca i ja. zasto bi npr. prvo dijete bilo zakinuto u odnosu na trece?
tako da, to sa mogucnosti super prirodnog poroda u nasim rodilistima stoji, ako si takva osoba. ja nisam.
srecom pa uvijek postoji izbor. cak i onda kad se cini da ga nema. mozes ici u rodiliste i pokusati zaboraviti sto prije. mozes ici u rodiliste s planom poroda pa ako treba i svadjat se. mozes otici u inozemstvo u rodiliste. mozes otic u inozemstvo roditi izvan rodilista. mozes ostati doma i dogovoriti babicu. mozes ostati doma i roditi neasistirano...
izmedju poroda u rodilistu i neasistiranog poroda, vazuci njihove rizike, jos uvijek nisam sigurna da su rizici neasistiranog veci...
inace, petra, svaka cast, fenomenalno, jedva cekam detalje!
bas mi je falila jedna dobra hr prica o neasist. porodu. zasto bi se samo vani o tome pricalo 8)
a sad ce ispasti da se totalno ulizujem, ali stvarno ste mi jako lijepi vas troje
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma