Citiraj Anonymous prvotno napisa
Treba se izboriti za to da babice porađaju doma, da imaju mobitel s kojim pozovu doktore koji cekaju ispred kuce u kolima hitne pomoci. Ili su u bolnici, ali znaju da je porod poceo i spremni su odmah krenuti. TAKO SE TO VANI RADI. Medutim, jos cemo svi skupa maaalkice pricekati prije nego Hrvatska pocne tako funkcionirati. Prometni kolaps? Koliko se sjecam, hitna upali rotirku i sirenu i svi joj se micu s puta.
salis se, jel? Gdje je to vani tako sto navodis? Mislim, gdje to "vani" doktori cekaju za vrijeme poroda u kolima hitne pomoci ispred kuce?
ne znam sto ce Petra odgovoriti na ovo, ali ja cu reci da sam se ja SMS-ala sa mojom ginekologiom do ponoci (taj dan me pregledala i rekla da sam 4 cm otvorena i pustila me doma!)

kada sam joj oko ponoci rekla da su mi trudovi na svake tri minute, rekla mi je da dodjem u kliniku. docekala me i ja sa rodila nakon 3 sata. zemlja o kojoj govorim je Litva.

dakle, kao sto je bila doma i odgovarala mi na moje poruke, vjerojatno moze biti i blizu kuce. naravno, ovakve usluge jos je uvijek potrebno platiti.