hej rano ljuta...tek sada sam skontala da imas malu sobu![]()
onda, kupi srednji u Ikei![]()
hej rano ljuta...tek sada sam skontala da imas malu sobu![]()
onda, kupi srednji u Ikei![]()
Jel se mogu ja malo off topic ubaciti? Ja bih u jaaaako malu sobu strpala i sebe i Nušu , a može jedino tak da je spavam iznad nje jer je premala za spavanje na katu. Mene frka da ne pljusnem na nju, imam puno kilaJa bih kupila u Ikei onaj visoki krevet, a ispod njega stavila mali od 160cm dužine za N.? Ima netko takav krevet doma?
annar, ja bih radije stavila dijete gore, tj u neki polukat, mozda u L izned tvog kreveta, tako nesto
Ma i meni je to bila ideja, ali svugdje pise da mala djeca ne smiju spavati na visokom da ne pljusnu dole. Ne mogu staviti u L jer nemam mjesta :/ pa bi to značilo da bi spavala na standardnoj visini gornjeg kreveta. A k tome je još i dojim pa bi mi bilo prilično nezgodno penjati se na kat (a još gore silaziti dolje, bilo bi efektnih padova![]()
Editi smo kupili ovaj prvi, ali ga je vec prerasla. ustvari, imam osjecaj da joj je uzak. Sada cemo ga dati Samiju, a njoj kupit veliki krevet :/white_musk prvotno napisa
Hajvice, svi so oko 50 Euro (koji euric gore dole)
NE ZNAM OD KUDA VAM TAKAV PODATAK DA U ADAX-U KREVETIĆ KOŠTA 2500,00 Kn, JER DIMENZIJA KREVETIĆA PAPAGENO KOJI ONI PROIZVODE JE 160 X 80 I ZA GOTOVINU KOŠTA CCA 1100,00 KnMamita prvotno napisa
![]()
bez madraca i bez ladice i ta dimenzija.
i znači ako hoću po mjeri 170 ili 180
žena lijepo izvadila cjenik
i pokazala mi
plus minus 100 kuna.
Podižem ponovno ovu temu. Baš tražimo krevetić za Marka (također nam ne stane veliki jer smo svi troje zajedno u spavaćoj sobi) i zapeo nam je za oko taj (vidim puno spominjani) KRITTER iz IKEE. Čini se da vas dosta ima baš njega, pa me zanimaju vaša iskustva (pohvale i kritike). Ja sam mislila prvo raditi sama (s MM) krevetić (puno smo namještaja sami napravili nakon neugodnih iskustava sa raznim stolarima), no ovaj je prilično jeftin i zgodan, pa se pitam ima li smisla da se mučimo. Ovog bi trebalo (prema mojim zamislima) samo prefarbati bijelom lazurom.
I još jedno pitanje: Da li ste i madrac kupili u IKEI. Na internetu sam tih dimenzija vidjela samo jedan deb. 5 cm što mi se čini malo?
samo označavam temu, prespora mi je veza pa mi je muka čitati![]()
evo i mene ovo zanima: kako ste zadovoljni kritter krevetićem iz Ikee (Vikare, rastezljivi, koji smo planirali kupit se prodaoKarin prvotno napisa
) i koji ste madrac (dimenzija 160x70) za njega uzeli?