Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 61 od 61

Tema: Iz krevetića u ... što?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

hej rano ljuta...tek sada sam skontala da imas malu sobu
    onda, kupi srednji u Ikei

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

već sam htjela kriknuti

Annar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Jel se mogu ja malo off topic ubaciti? Ja bih u jaaaako malu sobu strpala i sebe i Nušu , a može jedino tak da je spavam iznad nje jer je premala za spavanje na katu. Mene frka da ne pljusnem na nju, imam puno kila Ja bih kupila u Ikei onaj visoki krevet, a ispod njega stavila mali od 160cm dužine za N.? Ima netko takav krevet doma?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

annar, ja bih radije stavila dijete gore, tj u neki polukat, mozda u L izned tvog kreveta, tako nesto

Annar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ma i meni je to bila ideja, ali svugdje pise da mala djeca ne smiju spavati na visokom da ne pljusnu dole. Ne mogu staviti u L jer nemam mjesta :/ pa bi to značilo da bi spavala na standardnoj visini gornjeg kreveta. A k tome je još i dojim pa bi mi bilo prilično nezgodno penjati se na kat (a još gore silaziti dolje, bilo bi efektnih padova

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Editi smo kupili ovaj prvi, ali ga je vec prerasla. ustvari, imam osjecaj da joj je uzak. Sada cemo ga dati Samiju, a njoj kupit veliki krevet :/

Hajvice, svi so oko 50 Euro (koji euric gore dole)

tellii

Početno Re: Iz krevetića u ... što?

Citiraj Mamita prvotno napisa
    Sami je prerastao kinderbet. malo smo njuškali po gradu i dječji kreveti su duljine od 2 metra.
    to nam ne stane u sobu.
    nema nigdje manjih npr. 170 cm.
    u adaxu rade po mjeri i košta 2500kn!!
    obaljuštila sam se u nesvjest.

imate li kakvu ideju gdje da kupim dječji krevet manji od 2m?
    NE ZNAM OD KUDA VAM TAKAV PODATAK DA U ADAX-U KREVETIĆ KOŠTA 2500,00 Kn, JER DIMENZIJA KREVETIĆA PAPAGENO KOJI ONI PROIZVODE JE 160 X 80 I ZA GOTOVINU KOŠTA CCA 1100,00 Kn

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bez madraca i bez ladice i ta dimenzija.
    i znači ako hoću po mjeri 170 ili 180
    žena lijepo izvadila cjenik
    i pokazala mi
    plus minus 100 kuna.

Karin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Podižem ponovno ovu temu. Baš tražimo krevetić za Marka (također nam ne stane veliki jer smo svi troje zajedno u spavaćoj sobi) i zapeo nam je za oko taj (vidim puno spominjani) KRITTER iz IKEE. Čini se da vas dosta ima baš njega, pa me zanimaju vaša iskustva (pohvale i kritike). Ja sam mislila prvo raditi sama (s MM) krevetić (puno smo namještaja sami napravili nakon neugodnih iskustava sa raznim stolarima), no ovaj je prilično jeftin i zgodan, pa se pitam ima li smisla da se mučimo. Ovog bi trebalo (prema mojim zamislima) samo prefarbati bijelom lazurom.
    I još jedno pitanje: Da li ste i madrac kupili u IKEI. Na internetu sam tih dimenzija vidjela samo jedan deb. 5 cm što mi se čini malo?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

samo označavam temu, prespora mi je veza pa mi je muka čitati

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Karin prvotno napisa
    Podižem ponovno ovu temu. Baš tražimo krevetić za Marka (također nam ne stane veliki jer smo svi troje zajedno u spavaćoj sobi) i zapeo nam je za oko taj (vidim puno spominjani) KRITTER iz IKEE. Čini se da vas dosta ima baš njega, pa me zanimaju vaša iskustva (pohvale i kritike). Ja sam mislila prvo raditi sama (s MM) krevetić (puno smo namještaja sami napravili nakon neugodnih iskustava sa raznim stolarima), no ovaj je prilično jeftin i zgodan, pa se pitam ima li smisla da se mučimo. Ovog bi trebalo (prema mojim zamislima) samo prefarbati bijelom lazurom.
    I još jedno pitanje: Da li ste i madrac kupili u IKEI. Na internetu sam tih dimenzija vidjela samo jedan deb. 5 cm što mi se čini malo?
    evo i mene ovo zanima: kako ste zadovoljni kritter krevetićem iz Ikee (Vikare, rastezljivi, koji smo planirali kupit se prodao ) i koji ste madrac (dimenzija 160x70) za njega uzeli?

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •