ste vidjele reklamu za novi Rowentin usisivač, na super eklami..ako je tako tihi i ja bi ga imala!!!
ste vidjele reklamu za novi Rowentin usisivač, na super eklami..ako je tako tihi i ja bi ga imala!!!
A otkad su reklame istinite?![]()
I ja bi nekog kojeg ne cujes , izvanredno usisava, sam mjenja vrecice ....![]()
i sam usisava...po mogućnosti 8) (da ima takvog...nema te love koje ne bih potrošila)bebelina prvotno napisa
![]()
Nisam sebi mogla doći kad je neki dan moj sin od 3 god i 8 mj. izjavio:''Jel' tako, mama, da ovo na reklamama samo lažu?''Valjda je čuo nekad kad sam ja nešto slično izjavila.
Toliko o nečujnom usisavaču...
Ja odavno ne vjerujem reklamama i naravnod a ne vjerujem da se taj usisavač ništa ne čuje, ali jaaaaaaaaako zanima koliko je stvarno glasan.![]()
A ja ne vjerujem ni da je mačka onako glasna dok se liže![]()
Cubana prvotno napisa
![]()
ova je dobra!
mene isto zanima kako to stvarno izgleda kad taj usisivač radi!
Pa postoji takav usisavač.puntica prvotno napisa
![]()
da ne misliš možda na onaj samohodni što usisava sam? ono malo okruglo čudovište?Mondu prvotno napisa
nikako nisam oduševljena s tim čudom, savršen je ako imate stan u kojem nema puno namještaja, a i ono malo namještaja koje imate ne smije imati nogice (jer to čudo ne prolazi ispod...) i tako. baš sam bila razočarana kad sam ga probala...
![]()
a bila sam se baš ponadala 8)
mi imamo IRobota Roombu koji svako jutro sam usisa dnevni boravak gdje se malac igra na podu a budući da imamo psa dlake su nam veliki problem...tako da me taj mali stvor od saugera spasio...zavlači se SVUGDJE i ispod i oko i ...ma svuda...posiše stvari i prašine koje ja nikad nisam posisala...po meni vrlo dobra stvar...sam se vrati na punjač nakon što je završio sauganje a ja jednino moram pobrisati njegove senzore i isprazniti spremnik gdje je smeće koje je skupio...i još nešto- ne ispušta nikakav miris...ma super je robotić...
bila je prezentacija tog usisivača Rowenta silence force u Pevecu za vikend, zbilja je tih i ima super četke, veliku usisnu snagu i normalna cijena, lagani sustav pohrane nastavaka...ono u rangu Phillipsa i Electroluxa. Iako imam Phillipsa, koji je lagano za reć pa-pa, ovo mi se čini kao dobar izbor. Ima ko možda to već doma? Ili općenito Rowentin usisivač?
Koliko košta to čudo od usisivača??? Odmah kupujem :DGrgurovaMama prvotno napisa
Halo cure, ja ga imam, greška godine je bila kad sam ga kupila tako da sam se vratila na moj dobar stari philips. Ne nasjedajte. Nije tako tih i ne usisava tako dobro obzirom da ima 2200w. Moj philips ima 2000w i usis 450w i zakon je. A ja sam slaba na usisavače, pokupovala od zeptera do rainbowa,ne pitajte koliko love sam spiskala.
IRobot Roomba košta cca 3500 kn...nije malo ali vrijedi svake kune u ovom trenutku dok mi je mali po podu!!!
ne znam za ovo s phillipsom i rowentom, phillips imam kao što rekoh ali NIKADA nisam vidjela usisivač koji može dići ali doslovno dići tepih s površine koliko mu je jaki usis!!!a da ne pričam da su ga pokušali staviti na vrata, četka se fala na pitanju, priljepila za vrata i tako stajala dok je usisivač radio..halo???zamisli koliko to može izvući i namjanji atom prljavštine s podova...ali ovo je bila prezentaija Silence Force-a a on je iznimno tih, ti si možda imala neki drugi, ovo je navodno najtiši model...to da se zalijepi za tepih ili vrata moj phillips ne može, usiše on svoje mrve ali gle...ovo mi je nova dimanzija usisavanja
Moj tata ima samsung usisavač, kupljen prije deset godina, u sarajevskom robotu. Nije koštao puno, tipa 600-700kuna i ovaj fakat diže tepih, maltene se lijepi za pločice. Meni problem što ti dućanima ne daju probati. Prošle sam godine htjele u kiki kupiti Miele i zamolila da probam, pa mi nisu dozvolili![]()
Naravno da nisam kupila.
Još sam u potrazi za savršenim...
GrgurovaMama prvotno napisa
Jel to ovo jer je ovdje puuuuuno jeftiniji
http://www.suspiro.hr/
nije taj...mi imamo ovaj
http://www.irobot.com.hr/home_robots_roomba530.htm
ja čekam da smisle neki još tanji 8)
a čuj meni se zavuče na apsolutno sva mjesta koja imaju neke nogice ili je uzdignuto od poda...a imam sav nizak namještaj...jesi li ga vidjela uživo? imaš na ovoj stranici i video kako radi pa procjeni...ma odlična stvar...
ma jesam, vidjela i isprobala. skoro se svugdje zavuče, i stvarno je ok što se toga tiče. ali mene muči ovo 'skoro'.![]()
Ispod mog kauča...ne ide, kao ni ispod dječjeg ormarića![]()
zato čekam sljedeću generaciju, bilo usisavača ili namještaja![]()
kako stvari idu, nećeš čekat dugo...moja baka živi u uvjerenju da je to vaga![]()
![]()
nemreš joj objasnit...
GrgurovaMama prvotno napisa
genijalno...
ko baba od moje prijateljice kojoj nije jasno kako joj je unuka doktorirala a ne može joj napisati recept za lijekove za srce(doktorirala agronomiju) 8)