Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: ne znam koji bi bio oknaslov

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno ne znam koji bi bio oknaslov

moj sin od 3 mj je nedavno bio svjedok jako burnoj,glasnoj svađi moji roditelja,sad mi se čini ko da ima flash beckove na to i neutješno plače kad je tamo,svi mi kažu da sam luda,jel to moguće da ih se boji

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da
    otfuraj ga psihologu za njegovo dobro i ne furaj ga k starcima

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: ne znam koji bi bio oknaslov

Citiraj rokobj prvotno napisa
    moj sin od 3 mj
    Mukice, tromjesečno dijete psihologu?! Vjerojatno si, kao i ja prvi put, registrirala da se raid o tri godine.

Ja bih rekla da tako malo dijete to ne može povezati na svjesnoj razini, ali da upija (vjerojatno) lošu atmosferu i napetost u toj kući, pa je zato plačljivo.

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

fakat - 3 mj
    imas pravo - ja zabrijala na 3 god

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

To i mene mući, jer moji svekar i svekrva su ko pas i mačka, a u dane kad su klinci bolesni ili kao sada kad su praznici, nažalost su prisiljeni biti s njima doma, a znajuči za njihove svađe lagano se počinjem brinuti za psihičko zdravlje svoje djece.
    Mislim da je krajnje vrijeme za jedan pravi razgovor s njima. :/

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

moja anita je hrpu stvari percipirala od rodenja.
    doduse, veliki dio je osjecala preko mene, ako bih ja postala napeta, pratila me u stopu. ne bih rekla da se boji tvojih roditelja, prije da osjeca napetost.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

i da, sasjecite to u korjenu, jer nisu duzna TO slusati, niti strahovati (djeca).
    Ako ne mozete otvoreno razgovarati, bar im recite da se svadaju dok djece nema.

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ja mislim da je lako moguće, jer sam i ja doživjela jednu na baš tako burnu epizodu, ali je bilo povišenih tonova. Morala sam svojima vrlo ozbiljno reći da dijete osjeti te negativne vibre i da ako tako misle nastaviti, da ja idem odmah doma. Svi su se na sreću odmah skulirali, no svejedno je trebalo proći još koji mjesec da sve bude veselo kada smo u istom sastavu. (Inače i je veselo, samo se taj jedan puta načela jedna škakljiva tema, pa ih je krenulo...)

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a mozda je reagiralo na tvoje strahove i nelagodu...ne toliko na njih...vjerujem da si se i ti lose osjecala i da se lose osjecas svaki put kad odes tamo - probaj se smiriti, umiriti svoje strahove i njezno s bebicom. u svakom slucaju dobro je i njih upozoriti da tako burne svadje ostave za vrijeme kad su sami

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

mozda povezuje glasove sa situacijom.. jednostavno glasovi tih ljudi izazivaju strah i nelagodu u njemu cak i danas? djeca u tom dobu mogu pamtiti glasove i povezati sa ljudima, zar ne :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •