-
ne znam koji bi bio oknaslov
moj sin od 3 mj je nedavno bio svjedok jako burnoj,glasnoj svađi moji roditelja,sad mi se čini ko da ima flash beckove na to i neutješno plače kad je tamo,svi mi kažu da sam luda,jel to moguće da ih se boji
-
da
otfuraj ga psihologu za njegovo dobro i ne furaj ga k starcima
-
Re: ne znam koji bi bio oknaslov
rokobj prvotno napisa
moj sin od 3 mj
Mukice, tromjesečno dijete psihologu?! Vjerojatno si, kao i ja prvi put, registrirala da se raid o tri godine.
Ja bih rekla da tako malo dijete to ne može povezati na svjesnoj razini, ali da upija (vjerojatno) lošu atmosferu i napetost u toj kući, pa je zato plačljivo.
-
fakat - 3 mj
imas pravo - ja zabrijala na 3 god
-
To i mene mući, jer moji svekar i svekrva su ko pas i mačka, a u dane kad su klinci bolesni ili kao sada kad su praznici, nažalost su prisiljeni biti s njima doma, a znajuči za njihove svađe lagano se počinjem brinuti za psihičko zdravlje svoje djece.
Mislim da je krajnje vrijeme za jedan pravi razgovor s njima. :/
-
moja anita je hrpu stvari percipirala od rodenja.
doduse, veliki dio je osjecala preko mene, ako bih ja postala napeta, pratila me u stopu. ne bih rekla da se boji tvojih roditelja, prije da osjeca napetost.
-
i da, sasjecite to u korjenu, jer nisu duzna TO slusati, niti strahovati (djeca).
Ako ne mozete otvoreno razgovarati, bar im recite da se svadaju dok djece nema.
-
Ja mislim da je lako moguće, jer sam i ja doživjela jednu na baš tako burnu epizodu, ali je bilo povišenih tonova. Morala sam svojima vrlo ozbiljno reći da dijete osjeti te negativne vibre i da ako tako misle nastaviti, da ja idem odmah doma. Svi su se na sreću odmah skulirali, no svejedno je trebalo proći još koji mjesec da sve bude veselo kada smo u istom sastavu. (Inače i je veselo, samo se taj jedan puta načela jedna škakljiva tema, pa ih je krenulo...)
-
a mozda je reagiralo na tvoje strahove i nelagodu...ne toliko na njih...vjerujem da si se i ti lose osjecala i da se lose osjecas svaki put kad odes tamo - probaj se smiriti, umiriti svoje strahove i njezno s bebicom. u svakom slucaju dobro je i njih upozoriti da tako burne svadje ostave za vrijeme kad su sami
-
mozda povezuje glasove sa situacijom.. jednostavno glasovi tih ljudi izazivaju strah i nelagodu u njemu cak i danas? djeca u tom dobu mogu pamtiti glasove i povezati sa ljudima, zar ne :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma