-
R10(rasprodaja) ne znamo kad ce biti
samo za informaciju svima koji su negdje culi ili procitali da ce rasprodaja biti 25.11. moram vas razocarati-jer tada gotovo sigurno nece biti
imamo problema sa prostorom (vidjeli ste i sami gdje su nas prosli puta stavili), tako da su slijedece rasprodaje u SC-u upitne
obavijestit cu vas na vrijeme o daljnjem razvoju situacije i eventualnom novom datumu (drzite fige da bude sto prije)
-
re
gdje god da bude trebam shifru, biljezim se sa stovanjem :D
-
a kvragu... vec sam se poveselila...
sta uopce dolazi i obzir?
citam sad velesajam.
a neka velika gimnasticka dvorana? tipa martinovke gdje studosi imaju tjelesni? ja bih mogla otic pitat jel se tamo sta dogadja subotom. a onda neka ivakika ako je glavna ili netko drugi zvrcne da to bude sluzbeno.
ajde, koji prostori dolaze u obzir da vidim hoce li meni pasti sta napamet gdje mozda mogu i neku spagu iskopat.
-
Kona, rasprodaja je 25.11. u SC-u.
-
znaci ipak?! onda sam ja to sve krivo pokopcala, odnosno, gledala zastarjele postove. ispricavam se i hvala! onda sve stima i vidimo se u iducu subotu!
-
da, al nek se kona ipak raspita pa nek nam javi jer bas trazimo prostor u kojem cemo odrzavati sljedece rasprodaje
vazno je da je lako dostupan javnim prijevozom, da je velicine cca 700 do 1000 m2 te da ga mozemo koristiti 3 dana za redom od kojih je dva dana primopredaja skoro cijeli dan, a sama rasprodaja je zadnji dan
bilo bi super kad bi bio svjetao, grijan po zimi i dobro ventiliran po ljetu, te da se s iznajmljivacem moze dogovoriti i koristenje opreme poput stolova (za izlaganje robe i blagajne) te stolica za blagajnice
-
pitat cu ja za ovu martinovku jer bi ona odgovarala po ovim tehnickim kriterijima, ali problem je naci prostor dostupan 3 dana... ovo ziher nije jer se petkom odrzavaju treninzi.
2 dana nisu dovoljna?
a pitanje: sto se dogodilo s SC-om? zasto tamo vise ne mozemo biti?
-
-
PROGRAMSKU KONCEPCIJU??
ne mogu vjerovati... meni to nije uopce razumljivo.
ja sam srasla s SC-om, svaki dan sam tamo, uvijek sam mislila da su oni humana ustanova s raznim interesima, nepristrana i otvorena za sve.
dodje mi da vise nikad ne odem tamo u menzu...
-
Ma daaaj.... SC je zakon.
Ja cu poludit ako netko dozvoli da od cijelog onog tamo prostora nastane jos jedan shoping centar umjesto da se sve ono uredi kak se spada i sluzi studentima i kulturi. To ce me npr. strasno razljutiti.
Opce nema veze. Ako se ne uklapamo, ne uklapamo se. I gotovo.
Trazimo novi prostor.
Bili su jako gostoljubivi i mi smo im jako zahvalne. Izasli su nam u susret i dopustili da organiziramo jos jednu rasprodaju i to je to.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma