Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: R10(rasprodaja) ne znamo kad ce biti

ivakika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno R10(rasprodaja) ne znamo kad ce biti

samo za informaciju svima koji su negdje culi ili procitali da ce rasprodaja biti 25.11. moram vas razocarati-jer tada gotovo sigurno nece biti

imamo problema sa prostorom (vidjeli ste i sami gdje su nas prosli puta stavili), tako da su slijedece rasprodaje u SC-u upitne

obavijestit cu vas na vrijeme o daljnjem razvoju situacije i eventualnom novom datumu (drzite fige da bude sto prije)

sanjas33 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno re

gdje god da bude trebam shifru, biljezim se sa stovanjem :D

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

a kvragu... vec sam se poveselila...

sta uopce dolazi i obzir?
    citam sad velesajam.
    a neka velika gimnasticka dvorana? tipa martinovke gdje studosi imaju tjelesni? ja bih mogla otic pitat jel se tamo sta dogadja subotom. a onda neka ivakika ako je glavna ili netko drugi zvrcne da to bude sluzbeno.
    ajde, koji prostori dolaze u obzir da vidim hoce li meni pasti sta napamet gdje mozda mogu i neku spagu iskopat.

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Kona, rasprodaja je 25.11. u SC-u.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

znaci ipak?! onda sam ja to sve krivo pokopcala, odnosno, gledala zastarjele postove. ispricavam se i hvala! onda sve stima i vidimo se u iducu subotu!

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, al nek se kona ipak raspita pa nek nam javi jer bas trazimo prostor u kojem cemo odrzavati sljedece rasprodaje

vazno je da je lako dostupan javnim prijevozom, da je velicine cca 700 do 1000 m2 te da ga mozemo koristiti 3 dana za redom od kojih je dva dana primopredaja skoro cijeli dan, a sama rasprodaja je zadnji dan

bilo bi super kad bi bio svjetao, grijan po zimi i dobro ventiliran po ljetu, te da se s iznajmljivacem moze dogovoriti i koristenje opreme poput stolova (za izlaganje robe i blagajne) te stolica za blagajnice

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

pitat cu ja za ovu martinovku jer bi ona odgovarala po ovim tehnickim kriterijima, ali problem je naci prostor dostupan 3 dana... ovo ziher nije jer se petkom odrzavaju treninzi.
    2 dana nisu dovoljna?

a pitanje: sto se dogodilo s SC-om? zasto tamo vise ne mozemo biti?

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Rukovodstvo SC-a kaze da im se ne uklapamo u programsku koncepciju, sto nam je jako tesko palo , ali je i sasvim razumljivo.

RODA se SC-u od sveg srca zahvaljuje na gostoprimstvu i suradnji.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

PROGRAMSKU KONCEPCIJU??

ne mogu vjerovati... meni to nije uopce razumljivo.
    ja sam srasla s SC-om, svaki dan sam tamo, uvijek sam mislila da su oni humana ustanova s raznim interesima, nepristrana i otvorena za sve.
    dodje mi da vise nikad ne odem tamo u menzu...

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma daaaj.... SC je zakon.
    Ja cu poludit ako netko dozvoli da od cijelog onog tamo prostora nastane jos jedan shoping centar umjesto da se sve ono uredi kak se spada i sluzi studentima i kulturi. To ce me npr. strasno razljutiti.

Opce nema veze. Ako se ne uklapamo, ne uklapamo se. I gotovo.
    Trazimo novi prostor.
    Bili su jako gostoljubivi i mi smo im jako zahvalne. Izasli su nam u susret i dopustili da organiziramo jos jednu rasprodaju i to je to.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •