evo mene samo da se izjadam jer i sama ne vidim kako bi mi netko mogao pomoci...osim mozda odgovorom: tko se bavi podovima? ljudi koji stavljaju laminat i parkete samo ih postavljaju a ja imam slijedeci problem....
zivimo u starom gradu i u nasem stanu odovi su drveni. osim totalne rekonstrukcije stana - ono da iselimo berem na pola godine, preostaje nam krpanje sa bilo cim sto radimo jer jedino to mozemo...
dakle odlucih napokon uhvatit se ukostac sa uredenjem nase sobe koja je jedina imala tepih od zida do zida sto mi je vise nego fuj. uglavnom odlucili se za laminat, ali pod nije ravan i tu je nastao problem. jedan pouzdan mestar imao je rijesenje u vidu nekih stirodura na neravnine i kao bit ce Ok. danas zgulili tepih i krenuli u renovaciju. Mucio se covjek pola dana i na kraju odustao. da je nemoguce.
i tako, ostadoh ja sama doma s novim laminatom i svim popratnim sadrzaja i bez ikakvog poda...
sreca imamo soba pa imamo gdje spavat. bacam se na pituravanje i gletanje a pod prepustam svekrvi jer ona je uvijek optimisticna pa se nada da ce netko drugi to znat. ali koga uopce zvat???