Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Sjedeći položaj u slingu

Datum pristupanja
    May 2004

Početno Sjedeći položaj u slingu

Je li moguće nositi bebu u slingu tako da je leđima prislonjena za moj trbuh i gleda u pravcu kretanja (u uspravnom položaju)? Naime to i avion je jedini položaj u kojem Filip želi biti nošen a s obzirom da je već prešao 8kg kičma mi otpada i više ga nemogu tako držati po cijele dane

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moze, potrazi na mayawrap onaj .pdf dokument, tocnije instrukcije za upotrebu, tamo imas i taj polozaj, naprijed, okrenut prema van i u turskom sjedu.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

budha polozaj. mi smo se nosili. sad je malo teze, pored toliko robice na njoj

Iva M. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

A do kada se bebači smiju nositi u tom položaju?
    Ja sam K. tako stavila par puta u MiB nosiljku pa mi se čini nekako zguran mada se on ništa ne buni. On je sada 6 mjeseci.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Paula, jesi pokusala vezanje na ledjima - cesto im to bude interesantno!

india avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj lejla prvotno napisa
    Paula, jesi pokusala vezanje na ledjima - cesto im to bude interesantno!
    nošenje u slingu na leđima se ne preporuča za tako male bebe već za bebače starije od godine dana koji već sigurno hodaju

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mogu li znati zašto je moj post obrisan???? :/

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Iva M. prvotno napisa
    A do kada se bebači smiju nositi u tom položaju?
    Ja sam K. tako stavila par puta u MiB nosiljku pa mi se čini nekako zguran mada se on ništa ne buni. On je sada 6 mjeseci.
    Moj je prešao 10 mjeseci i još uvijek se voli tako nositi: ali bez cipela i jakni. Sada je previše odjeće i na meni i na njemu pa ne stanemo u budha položaj, već na bok i to u tatin veći pouch...

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

pitanja:
    1.
    mene zanima od koliko se moze nositi beba u budha polozaju?
    jel uvjet da samostalno sjedi?

2.
    jel ima jos koji polozaj za bebu od 6mj. a da nije klokan, mi vise u taj ne smijemo zbog "izvijanja"

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

dia, imali smo sličan topic ovdje, ja bih ti preporučila da konzultiraš fizioterapeuta umjesto da mi ovdje nagađamo. nadam se da nije apriori protiv marame...

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ma nije protiv nego opcenito polozaj nosenja prsa na prsa nam je trenutno problematican jer ne vidi okolo sebe pa se izvija
    jedino ako su mu obije rucice preko mog ramena, a tako ga ne mogu vezati

ok, procitati cu ovo, hvala

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Prije par dana smo dobili sling, ali malo smo smotani, pa molimo par savjeta:

Beba ima 6 mjeseci i 8 i pol kila. Ne sjedi samostalno. Da li smije u buddha poziciju?

Ima li još koji zgodan položaj za dijete te dobi ?

Hvala

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

marie, da li beba ima dobru kontrolu glavice i leđa?
    u buddha beba može kaada samostalno drži glavu, kada stavljaš bebu u taj položaj, kreni prvo sa guzom, a onda sa nogicama koje složiš u križ.
    također je možeš nositi i prsa o prsa, samo digni sling visoko preko leđa, a donji dio slinga podvuci dublje kroz nožice do koljena, da stvoriš dobar oslonac.
    slobodno raširi bebine nogice.
    isto to vrijedi i za nošenje na boku.

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Karlo ima skoro 2 mjeseca. U kojem položaju da ga nosim u slingu? Duga je beba, 60 i nešto cm.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj josie prvotno napisa
    marie, da li beba ima dobru kontrolu glavice i leđa?
    u buddha beba može kaada samostalno drži glavu, kada stavljaš bebu u taj položaj, kreni prvo sa guzom, a onda sa nogicama koje složiš u križ.
    također je možeš nositi i prsa o prsa, samo digni sling visoko preko leđa, a donji dio slinga podvuci dublje kroz nožice do koljena, da stvoriš dobar oslonac.
    slobodno raširi bebine nogice.
    isto to vrijedi i za nošenje na boku.
    Mislim da ima dobru kontrolu glavice i leđa. Znači može buddha. A bočni, kad može taj položaj?

Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno odgovor

moja antonella ima 6mj i 6700g, nosim je ponekad u tom budha položaju ali ne voli baš duže stajati tako. više joj se sviđa onako sa strane, prislonjena joj je jedna strana glavice na moja prsa, koljena savijena i ona vidi mene ako se okrene ali u principu gleda naprijed (tj sa strane)... možda nisam dobro opisala ali uglavnom to je jedna od položaja od mayawrap

sling je super, čak i tete u dučanu več znaju da će mala doči u 'krpi', prvo je bio šok (i vjerojatno su nas ogovarale kad bismo otišle van) ali sada im je fora kako se lijepo nosamo..

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

budhu smo koristili samo par puta, na početku joj bude zanimljivo, ali brzo se počne vrpoljit, a i nisam znala baš dobro utegnut pa sam ju i rukama pridržavala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •