Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: jeste li odmah znale kad je porod poceo?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno jeste li odmah znale kad je porod poceo?

moj porod nije poceo tipicno. prvo jedne noci trudici par sati, pa stalo, pa cijeli dan nista. pa nevecer napuko vodenjak, pa opet nikakava velika promjena. pa potpuno prokidanje vodenjaka u bolnici te pojava nekih opet ne prejakih trudova. ostatak poroda pod dripom, lezecki.
    potpuno sam nesigurna sto se tice tih simptoma pocetka poroda. a vecina cura s kojima sam pricala porod su odmah prepoznale, poceo je s trudovima, i odmah su znale da je to to.
    citam, stalno citam o simptomima pocetka poroda, pa ipak jos uvijek sam nekako nesigurna. s tim da jos idem na porod u rijeku iz zagreba pa mi je briga tim veca. ne bih htjela doci u rodiliste prerano, a opet ne mogu riskirati i krenuti u rijeku prekasno (to mi je i moj doc rekao).
    kako je bilo vama? jeste li odmah znale da je to to?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam rodila troje djece, i kako sam vec cini mise i napisala lajtmotiv mojih poroda je da ne znam jesu trudovi pravi il nisu.

nisam bas puno pomo0gla, jel da?

nemoj se brinuti. kad porod stvarno krene znat ces.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Da,odmah sam znala da je krenuo porod.Drukčiji je osjećaj,mene je zabolilo u križima a do tad ponekad me bolio trbuh od Dorinog nogatanja Istina je da čekati zadni čas pa krenuti u tako udaljenu bolnicu je malo napeta situacija ali ja bih od prvih trudova pa do poroda stigla i u Bangladeš da sam se tamo htjela poroditi.

Početno

o da znala sam odmah da je to to.. naime svaki moj porod je zapoceo pucanjem vodenjaka... meni je to full smjesno, kad vodenjak pukne cuje se kao da jaje padne sa stola..bas onaj kvrc....

Irena001 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja sam mislila da su lažnjaci Da mi mama nije rekla da ako budem ostala duže doma, da mi se može desit da neću moć dobit epiduralnu, možda bi se i doma porodila, naime, meni dok nisu prokinuli vodenjak bolovi se skoro nisu ni osjetili :?

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Moj dan D je poceo zapravo dan ranije. . . pojavio se neki lagani krvavi trag, a bas taj ponedjeljak sam imala redovan pregled u Vinogradskoj. Od tog pregleda krenuli su neki bolovi kao menstrualni, bili su to nepravilni trudovi i trajali su cijeli taj dan. Nisam se odvajala od stoperice. . . navecer oko 21h postali su pravilni, svakih 11min i tada sam znala da je krenulo. Trajali su cijelu noc i smanjivali razmak te su u 6h ujutro dosli na 5 min. Onda smo se polako spremili i krenuli te dosli u bolnicu u 7h. Dosla je i moja doktorica i dok je ona mene "zaprimila" i dok smo odradili sve ostale procedure tek u 9:30 smo usli u boks. Rodila sam u 12:12

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

meni je pocelo isto krvavim tragom, a posto sam bila u 36-37tj. nisam se obazirala, to se nastavilo i drugi dan u vecim kolicinama, tek me popodne pocelo boliti u ledima, al ne jako, a navecer je oko 9h postalo pravilno, u 00:20 se rodio Marino

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nisam znala.
    prvi put sam dobila proljev i pripisala to cevapima (i nastavila ih krivit narednih nekoliko sati)

drugi put sam imala 'laznjake' cijeli dan, a na kraju se uspostavilo da nisu bas bili lazni (dosla u bolnicu, uvjerena da ce me poslat doma i rodila nakon sat i pol)

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam rodila u vruce ljeto, poceo mi je curit vodenjak, ja sam mislila da mi se mica znoji od vrucine, pa mi se pocelo ciniti da mi se stvarno jako znoji, onda sam skuzila da mozda od niskog trbuha vise ne mogu potpuno kontrolirati piskenje, a onda sam, eto, skuzila da je to plodna voda, lijepa prozirnkasta, bjelicasta. Toliko o tome, trebalo mi je dva sata.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Nisam bila baš sigurna, ali pretpostavljala sam da je to to. Bolilo je kao kad imaš mengu ali malo jače, pretpostavljala sam ipak da je jer je malo zabolilo pa stalo i opet i opet... Pokušala sam računati ono na minute, ali nije bilo pravila...došla sam otvorena 5 cm. Odkad su trudovi počeli do kraja trajalo je ukupno 6 sati.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

isto kao i marta, cijeli dan su trajali trudovi a ja nikako da se odlucim jesu li pravi ili laznjaci cak ni to sto je otisao sluzavi cep me nije uvjerilo.

suzi

Početno

ja sam prije 1. trudnoće imala užasne mens. bolove koji su me doslovno bacali u nesvjest i bojala sam se kako ću podnositi trudove. kad su stigli nisam vjerovala da je to to jer s takvim trudovima ja ne mogu roditi. potjerali me u bolnicu kad je razmak došao na svake 4 min....stigla sam u zadnji čas i rodila doslovno u tri truda za 20 min....

sa 2. djetetom nisam ih ni imala...drip je sve odradio

sad trebam roditi 3. svaki čas....i opet me frka da ih neću prepoznati. :/

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Oba puta puknuo vodenjak i ubrzo nakon toga počeli trudovi, sve učestaliji i jači. Nije bilo greške.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •