-
Mi imamo istu priču na početku svake, ali baš svake školske godine. Uvijek u školi treba ponovno reći kakvu prehranu očekujemo.
Ručak je više manje ok (variva) ali doručak i užina - katastrofa... Linolada pa linolada.... Mliječni obrok (za stariju djecu koja nisu u boravku) su kruh i pekmez + čaj. Pitala ja gdje je tu mlijeko, pa su mi rekli da je obrok kruh s putrom + čaj. (Ugriznem se tam di se ne dosegnem ako im daju pravi maslac, to je sve margarin, i to najjeftiniji). I vrlo često se moj mlađi tuži da su datumi mliječnih proizvoda pri kraju, pa čak i istekli. Rekla sam mu da donese ambalažu doma ISTI DAN, jer bez toga ne mogu ništa učiniti.
Svojevremeno sam na VR rekla da kak vrtići mogu, a škola ne može. (Boravak i taj "mliječni" obrok također se financiraju iz lokalne samouprave, a ne iz državne vreće, bar je tako bilo... vjerujem da se nije ništ promijenilo, bar ne na bolje... Lova koju izdvajaju stvarno je bijedna, a kad sam pitala da roditelji participiraju više, skoro su me oderali ti isti roditelji... Katastrofa
.)
Sva sreća da sad ima sve više roditelja mlađe djece, odgojenih na vrtićkoj prehrani (roditelja, ne djece) koji su također spremni reći koju suvislu o jelovniku.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma