Pokazuje rezultate 1 do 50 od 171

Tema: Nezdrava školska prehrana

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Frendica ide za višu pa bacim pogled u skripte i kaže treba izbjegavati ovo gore za očuvanje zdravlja. Što fali običnom jogurtu? Svježoj voćki? Neka djeca znaju samo za sok, kao da voda nije dovoljna, mora li i škola to poticati?
    Tebi je mjesto u vijeću roditelja. Znam iz iskustva. Kad su moji dečki krenuli u školu, ja sam upala u to jer se nikom drugom nije dalo (a stanujem u blizini škole). Rezultat: prvo što smo učinili je bilo izbacivanje aparata sa sokovima i grickalicama iz hodnika škole. Uspjelo je. I danas se sjećam da je ravnatelj rekao "A što ću ja onda jesti?" na što smo mu odgovorili da ćemo mu pakirati zdravi sendvič na smjenu ... Dalje, uspjelo je i organiziranje toplih obroka i za starije razrede (ranije je bilo samo za niže razrede). Voće - eh, tu imam podijeljeno mišljenje, jer u našoj školi su djeca dobivala voće, ali ga nitko nije htio, pa je učiteljica iz boravka često mojim sinovima davala po 3-4 jabuke ili kruške koje su druga djeca ostavila, jer su imala kinder čokolade u torbi, tako da ne možeš za sve kriviti školu...
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 21.12.2022. at 12:36

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •