Pokazuje rezultate 1 do 50 od 171

Tema: Nezdrava školska prehrana

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Evo upravo mi sin kaze da im je ocajna hrana u skoli. Puno im je bolje bilo dok su imali kuhane obroke.

Uglavnom dobivaju neki jako losi kruh s jako losom salamom ili krisku kruha s nekim kako kaze fake abc sirom koji je bljak.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo upravo mi sin kaze da im je ocajna hrana u skoli. Puno im je bolje bilo dok su imali kuhane obroke.

Uglavnom dobivaju neki jako losi kruh s jako losom salamom ili krisku kruha s nekim kako kaze fake abc sirom koji je bljak.
    U moje vrijeme vijeća roditelja uspješno smo se izborili da u našoj osnovnoj školi i učenici viših razreda imaju pravo na kuhani obrok. Nisu ga svi htjeli, ali polovici je to odgovaralo. Probaj, možda se može i kod vas...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    U moje vrijeme vijeća roditelja uspješno smo se izborili da u našoj osnovnoj školi i učenici viših razreda imaju pravo na kuhani obrok. Nisu ga svi htjeli, ali polovici je to odgovaralo. Probaj, možda se može i kod vas...
    Ne, ne može iskoristili su koronu kad je jedna kuharica otišla u mirovinu i sad kažu da MZOM ne dozvoljava nova zapošljavanja.
    Strašan otpor škola pokazuje prema tome, a prije korone smo imali najnormalnije kuhane obroke za sve razrede od 1. do 8. razreda (kuhinja je namjenski napravljena za tako veliki broj učenika nešto preko 800).

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne, ne može iskoristili su koronu kad je jedna kuharica otišla u mirovinu i sad kažu da MZOM ne dozvoljava nova zapošljavanja.
    Strašan otpor škola pokazuje prema tome, a prije korone smo imali najnormalnije kuhane obroke za sve razrede od 1. do 8. razreda (kuhinja je namjenski napravljena za tako veliki broj učenika nešto preko 800).
    To je samo do ravnatelja. Pišite direktno školskom odboru i dalje... Može se. Sretno...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •