Pokazuje rezultate 1 do 50 od 113

Tema: Treba li "nagraditi" pedijatra i sestru?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni je sasvim ok da svatko ima svoj stav o ovoj temi i da se ponaša u skladu sa svojim stavom, jedino ne kužim što koga ima smetati ako ja hoću kupiti doktorici ili učiteljici poklon. To je fakat moja stvar.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je sasvim ok da svatko ima svoj stav o ovoj temi i da se ponaša u skladu sa svojim stavom, jedino ne kužim što koga ima smetati ako ja hoću kupiti doktorici ili učiteljici poklon. To je fakat moja stvar.
    postoje ona kolektivna skupljanja, kad je glupo ako ne sudjelujes.

nasa uciteljica nije htjela uzeti poklon na pocetku skolske godine, i ja ju potpuno razumijem. jer nikad ne znas jel iza toga stoje neka ocekivanja. a tu je kvaka i sa stvaranjem navika. pa onda postoje i ocekivanja od osobe koja prima poklon, na indiviualnoj razini, a bome to utjece i na kolektivnu svijest. pa onda to postane obicaj. i kako se moze biti siguran da ona nece tvoje dijete drugacije gledati jer je dobila poklon? pa to je ljudski, svi smo slabi na paznju. ti onda na neki nacin tako utjeces na diskriminaciju druge djece u odnosu na tvoje. kako je to onda samo tvoja stvar?

ja uopce nisam za to da se mijesa profesionalno i privatno. mozda sam ja malo asocijalna, al eto, tako je. mislim da se zahvalnost moze izraziti i na druge nacine. i mislim da se to osjeti. ovo uplitanje materijalnog u cijelu pricu mi stvara neku losu vibru.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •