Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 63 od 63

Tema: Zima u domu - kako popraviti atmosferu?

Početno

apri, saphnula mi je mama da ima ukrasa za bor boje bakra u pevecu... osim toga i getro i plodine i pevec su vec potpuno opremljeni svim ukrasima za bozic!!!

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj anek prvotno napisa
    volim starinske ukrase; i nadam se da ću ove godine pronaći i ukrasiti bor sa onim ukrasima u oblicima malih dječjih igračkica; vlakići, bebice i sl...prošle godine na boru nismo imali ništa blještavo već je bor sav bio u ukrasnim medenjacima /oni smeđi mirišljavi, ukrašeni - iscrtani bijelim, tj. šećerom i bjelanjcem/, bijelim i crvenim licitarima i još nekim bijelim ukrasima koje sam napravila, sa naravno puno, puno malih bijelih lampica. bor je bio u stilu "ivice i marice"..
    ove godine ćemo promijeniti malo, ali bi htjela da opet ima tih nekih dječjih elemenata
    Prošle godine sam u Nami vidjela super ukrase za bor na tu foru - sićušni pajaci, anđelčići i sl. i preprepreslatki su bili, ali mislim da je njih desetak koštalo oko 100 kn pa mi je bilo previše love za dati :/ ... a svrbili dlanoviiiii

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa
    Nego, vi to sad pričate o ukrasima za bor ili ukrasima za stan općenito? Nisam baš skužila
    Ma ja, zapravo, pričam i o boru i o stanu, jer uredimo i stan, a volim da je sve u stilu (barem još ovih godinu-dvije dok klinke nisu skužile da imaju pravo glasa ).

Ukrase kupujem samo manjim dijelom u Ikei, a većim u trgovinama koje su od strane Zagrepčana nepravedno preskočene, poput Leinera ili XXXLutza (obje postoje u Grazu), a puno su bolje od Ikee.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

boje naseg dnevnog boravka su i inace: bijela, crna, bez, tonovi smedje i ljubicaste, srebrna i malo narancaste. za bozic ostanemo u tim tonovima, ali sa vise srebrne (obicni srebrni "baluni", zvjezdice od ljepenke poprskane srebrenim autolakom, ukrasi od glinamola obojani vodenim bojama (ljubicasti, bez sa srebrenim) temperama i autolakom, susene fete narance, puno bijelih svijecica... srebreni baluni su jos od moje bake, svaki mi je drag, i imamo ih dosta, a ostale ukrase vec 7 godina radimo sami, moj stariji sin i ja. ove godine ce nam se pridruziti i dvoipolgodisnjak. svake godine obavezno kupimo nove svjecice, jer ih ne gasimo ni po danu dva tjedna blagdana, pa ne zelimo riskirati da pregore "na pola puta".
    u mirisnim svijecama obozavamo mentu i narancu. kad puse bura i suh je zrak, skuham lonac caja od narance i mente, sa limunom i medom, super mirise kuca, veliki cajnik, salice i keksici na stolu...

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ukrasima u oblicima malih dječjih igračkica
    Snimila sam sitne ukrasice, crvene, u TL-u. 39,99 Kn ima ih 20-30 u kutiji.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ja obožavam eterična ulja od geranija, bergamota i sandala (prazna mi bočica )
    a kombinacije: melisa i mandarina, eukaliptus i lavanda

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Do sada sam imala kombinaciju bora ljubičasto (neke kuglice sjajne, a neke mat) + kivi, te bijelo (kuglice koje po sebi imaju neke sjajne šljokice pa izgledaju kao grude snijega) + srebrno. Ove godine se nadam nečem crvenom + srebrnom. Mogla bih i ja pokušati s licitarima, ali mi onda ne ide srebrno.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj Amelie32 prvotno napisa
    Do sada sam imala kombinaciju bora ljubičasto (neke kuglice sjajne, a neke mat) + kivi, te bijelo (kuglice koje po sebi imaju neke sjajne šljokice pa izgledaju kao grude snijega) + srebrno. Ove godine se nadam nečem crvenom + srebrnom. Mogla bih i ja pokušati s licitarima, ali mi onda ne ide srebrno.
    A zašto ne bi ove godine sparila ove bjele kuglice koje izgledaju ko grudice snijega i one kivi kuglice. Sigurno bi ispalo super.

elie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

mi smo lani kupili sve za narancasti bor, tako da cemo ga imati i ove godine. jedino sto moramo nabaviti bijele lampice, jer imamo neke sarene koje se uopce ne uklapaju...

ranije sam imala onaj ikein bor koji je u obliku punog stosca, a u kutiji smotan kao zmija. strasno mi se svidjao, ali sam ga za neko vrijeme izgustala, a MM-u ionako nije nikada dobro sjeo (preapstraktan mu je).

vidjela sam da ove godine ima ludih kuglica po naprijedovim ducanima, od crne do bijele... ove crne su mi narocito dobre, doduse, ne bas za bor nego vise aranzmane, zdjele i sl.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ok, kad već pričamo o borovima - gdje ima za kupiti lijepi umjetni bor?
    Prošle godine imali smo živi bor u tegli, onda smo ga preselili na balkon, i situacija je sad takva da ne bi mogao preživjeti još jedno unošenje u stan (ostao bi bez svih iglica koje je uspio zadržati). Odlučili smo ga poštedjeti, neka ima mirnu zimu na balkonu, a mi bismo za stan umjetni, ali još ih nigdje nisam vidjela, a one umjetne grane što prodaju po dućanima izgledaju grozno.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa
    Ok, kad već pričamo o borovima - gdje ima za kupiti lijepi umjetni bor?
    Mi smo lani kupili krasnoga velikoga u Pevcu, ali isporučili su nam ga potpuno rastavljenoga. MM je slagao grane, ja sam digla ruke od toga čim sam ga vidjela.

elie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

mi smo nas kupili u Bauhausu ili Baumaxu, izgleda jako dobro, bio je neka cijena oko 120 kn, ima jedno 1,80 m.
    bilo ih je tamo raznih modela, izaberes koji ces, i uzmes spakiran u kutiji (koja je vrlo ekonomicna, ne bi vjerovala da stane u nju - mi smo mislili da smo uzeli krivi)

...a kad se samo sjetim kako je izgledao bor kod mojih staraca tijekom 80-ih - gornji dio bio je jedna nijansa, donji skroz druga....

elie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

e da, ovo je ona varijanta gdje slazes drvo dio po dio (mislim da ima 3 dijela), a grane 'rasklapas'. relativno jednostavno...

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •