-
Podižem.
Zanima me da li je netko probao raditi sa glinamolom i kako je to ispalo.
Nekako mi se čini da te mase što se suše na zraku neće dugo trajat. Neznam, vidjet ćemo.
Kasnije ću dobiti neki bijeli glinamol pa ćemo probati.
Samo se nadam da će M. htjeti surađivati!
-
Ja sam sojoj curici kad je imala cca 3 mjeseca vodenom bojom obojala stopala i pritisnula na papir, nama za uspomenu i njezinim tetama.
Sad razmišljamo o glinamolu u boji.
-
jel probao ko s glinamolom :?
evo ja sam baš u razmišljanju da to napravim sa svojim mališom..
prvo mi je na pamet pala tempera ili vodene boje ali kako sam ja spretna s tim bojim se da bi to bilo razliveno posvuda a maloga bi samo još više unervozila....
-
jednom sam bila u turbo limaci i dobili smo onaj djeci plastelin ali ne onaj obican vec u onim kutijicama....
utisnula sam svojoj curicu rukicu i nogici i ostavila da se osusi,,,,
i sad je to tako lijepo za vidjeti....
-
Mi probali s glinamolom i ništa, pretvrd nam je.
Sad slijedi neka od ideja ovdje napisanih.
-
http://www.hobbyart-chemaco.hr/katal...&lang=hrvatski
mi smo koristili Efa plast light i obični. Obični je puno bolji jer se light nekako izvitoperi. Radili smo nešto slično onom što je Annie stavili u inicijalnom postu, ali nije dakako ispalo baš tako lijepo. Osnovna zamjerka je to da niti dijete od 3 i pol godine nije uspjelo, čak niti uz naše "pritiskanje" ručice napraviti baš neki jako izražajni otisak, tako da mi nije jasno kako bi se to tek moglo napraviti s redovito skvrčenom ručicom djeteta od kojih par mjeseci (i to smo probali, ali nije bilo šanse). Nekako mislim da bi ipak gips bio najbolji, tako da je to sljedeće na redu.
-
ispravak koristili smo efa plast light i običnu bijelu das masu (iako je nekako više lagano sivkasta) i das masa je puno bolja!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma