Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 87 od 87

Tema: Jaslice kod časnih sestara?

Početno

Citiraj noklica prvotno napisa
    da li mozda netko zna za djecji vrtic kojeg vode casne sestre u Malinovoj ulici u Zagrebu? iskustva, kritike, pohvale?
    Časne sestre u jaslicama Cvjetnjak (Nova Ves) prekrasno iskustvo – educirane, smirene, ljubazne, strpljive, brižne, uvijek na usluzi i djeci i roditeljima, klinci maženi i paženi, uvijek netko u krilu, prema dogovoru dijete može ostati znatno dulje u jaslicama, posebno se kuha za samo jedno dijete ako je problem alergija (mlijeko, meso itd.), spavaonica odvojena, travnjak za djecu posebno ograđen iako se nalazi u ograđenom dvorištu, vjerski odgoj je molitva prije jela, priče o Isusu… Božić, Uskrs…
    Nisu obavezni sakramenti, nije nužno da si vjernik. S mojim D. u jaslice išla crnkinja kojoj je tata bio veleposlanik u HR. Nije presudno vrijeme prvog dolaska.
    Nedostatak je jedino velika navala pa treba rezervirati mjesto čim se dijete rodi. Jaslice ne rade, barem kad smo ih mi koristili, od 1. srpnja do 15. kolovoza.
    Djeca koja dolaze od njih imaju prednost u vjerskom vrtiću. D. bio u Mallinovoj. Kad smo preselili on ne želi u drugi vrtić jer - Ali mama mi smo obitelj! Također prekrasno iskustvo.
    Časna ih vodila na more, Ugljan, u Blato na Korčuli prije škole. D. se i poslije 6 godina čuje i dopisuje sa svojom tetom koja je premještena u Osijek.

Jaslice Malešnica s drugim djetetom – katastrofa, ne daj Bože nikome.

Kad smo časnama u DV sv. Vinka (Varšavska – Frankopanska) ispričali svoj problem uzele S. s 2,5 godine iako primaju od 3 i naravno opet prekrasno iskustvo, S. oduševljena, ne želi doma. Prvo što je naučila molim, hvala, izvoli, oprosti.
    Jaslice Cvjetnjak, DV Blažena M. Petković i sv. Vinko možeš samo poželjeti za svoje dijete.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

U Samoboru postoje jaslice kod casnih sestara i sve sto sam o njima cula nije nimalo lijepo. Navodno da "celicaju" djecu tako sto ih pustaju da placu a po zimi bas i ne griju tako da su klinci konstantno bolesni.
    To sam cula od nekoliko ljudi, od nikog bas nista pozitivno nisam cula.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ne znam jel igdje piše,za sad nisam vidla jer postoji neki popis gdje sve imaju vrtići koje drže časne sestre???zanima me za zagreb,po mogućnosti zapadni dio grada....mislim da sam čula za Kustošiju i sv.Duh....zna neko nešto više,molim vas...

mirje avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

VJERSKI VRTIĆI REDOVNIČKIH ZAJEDNICA

SESTRE FRANJEVKE OD BEZGREŠNE
    http://www.sibenskefranjevke.hr/djecji_vrtic.html

DV BRAT SUNCE
    Pantovčak 72A
    Tel: 4822455
    ZAGREB
    DV BRAT SUNCE
    Križine 31
    KRIŽINE – PODSTRANA
    DV BRAT SUNCE
    Sv. Josipa 5
    PRIMOŠTEN
    PO ŠIBENIK
    Riječka 6
    ŠIBENIK

ŠKOLSKE SESTRE FRANJEVKE
    http://www.ssfcr.org/split/?id=23

DV JORDANOVAC
    Jordanovac 55
    Tel: 2339388
    ZAGREB
    DV JORDANOVAC
    Ul. Sv. Ivana 12
    KAŠTEL LUKŠIĆ

SESTRE DOMINIKANKE SVETOG ANĐELA ČUVARA

DV BLAŽENA HOZANA
    Trg Kardinala F. Šepera 2 (Kruge)
    Tel: 6129200, 6129282
    ZAGREB
    DV ANĐELA ČUVARA
    Put Sv. Nikole 46
    KORČULA

DRUŽBA SESTARA NAŠE GOSPE

DV SESTRE NAŠE GOSPE
    Bukovačka cesta 316
    Tel: 2303560, 2445736
    ZAGREB

SESTRE FRANJEVKE OD BEZGREŠNOG ZAČEĆA

DV SVETOG FRANJE
    V Barutanski ogranak 5
    Tel: 2348556
    ZAGREB

DRUŽBA MILOSRDNIH SESTARA SVETOGA KRIŽA
    http://www.suncevsjaj-zagreb.com/

DV SUNČEV SJAJ NAZARET
    Vrhovec 43
    Tel: 3770863
    ZAGREB
    DV SUNČEV SJAJ NAZARET
    Frankopanska 1a
    ĐAKOVO

DRUŽBA SESTARA MILOSRDNICA
    SVETOG VINKA PAULSKOGA

http://www.milosrdnice-zagreb.hr/djel-vrtic.htm

DV SVETOG VINKA
    Frankopanska 17
    Tel: 4831017
    ZAGREB
    DV ZVJEZDICE MIRA
    Franje Kresnika 8
    RIJEKA
    PO SV. VINKO
    Praputnjak 106
    PRAPUTNJAK
    DV BLAGOVIJEST
    Zagorski put 37
    KAŠTEL STARI
    PO ZVJEZDICE
    Zagorski put 37
    KAŠTEL STARI
    PO MAMA ROZA
    SINJ
    PO BLAGOVIJEST
    Sv. Vinka Paulskog 25
    ZADAR

SLUŽBENICE MILOSRĐA
    http://www.dobri.org/sl_milosrdja.asp

DV DOBRI
    Gosposvetska 35
    Tel: 3708108
    ZAGREB
    DV DOBRI - PO VRBOVEC
    F. K. Frankopana 5
    VRBOVEC
    DV DOBRI
    Ćirila i Metoda 14
    SPLIT
    PO PAULINA
    Marinova draga bb
    OKRUG

DRUŽBA KĆERI MILOSRĐA

DV MARIJE PETKOVIĆ
    Mallinova 4
    Tel: 4677590
    ZAGREB
    DV MARIJE PETKOVIĆ
    Kralja Zvonimira 4
    ČAKOVEC
    DV MARIJE PETKOVIĆ
    Bakarska 1
    OSIJEK
    DV MARIJA PETKOVIĆ
    Petrinjska 1
    SPLIT
    DV MARIJE PETKOVIĆ
    Ulica 79, broj 5
    BLATO
    DV BAMBI – PO SMOKVICA
    SMOKVICA
    DV MARIJE PETKOVIĆ
    Radoševa glavica 16
    PLOČE

URŠULINKE RIMSKE UNIJE
    http://www.ursulinke.hr/djecji_vrtic.htm

DV SVETA ANĐELA MERICI
    Vlaška 75
    Tel: 4554388
    ZAGREB

DRUŽBA SESTARA SLUŽAVKI MALOGA ISUSA
    http://www.ssmi.hr/

DV CVJETNJAK
    Nova Ves 55
    Tel: 4666716
    ZAGREB
    DV CVJETNJAK - PO SAMOBOR
    Gajeva 16
    SAMOBOR
    DV CVJETNJAK- PO VINKOVCI
    P. Miškine 33
    VINKOVCI
    DV MALI ISUS
    Strožanački put 66
    PODSTRANA
    PO ANĐELI
    KAŠTEL KAMBELOVAC
    PO KOŠUTA
    TRILJ

KARMELIĆANKE BOŽANSKOG SRCA ISUSOVA
    http://www.karmelbsi.hr/djecji_vrtici.htm

DV SVETE MALE TEREZIJE
    Vrhovec 29
    Tel: 3771976
    ZAGREB
    DV SVETE MALE TEREZIJE - PO PUNAT
    I. G. Kovačića 63
    PUNAT, KRK
    DV SVETE MALE TEREZIJE - PO HRVATSKI LESKOVAC
    Leskovački brijeg 15
    HRVATSKI LESKOVAC
    DV SVETE MALE TEREZIJE - PO STRMEC SAMOBORSKI
    Savska 2
    STRMEC SAMOBORSKI
    DV SVETE MALE TEREZIJE - PO BELICA
    Braće Radića 129
    BELICA
    DV SVETE MALE TEREZIJE - PO SPLIT
    Baruna Trenka 28
    SPLIT

KĆERI BOŽJE LJUBAVI

DV SVETOG JOSIPA
    Granešina 7
    Tel: 2929144
    ZAGREB
    DV SVETOG JOSIPA - PO KOPRIVNICA
    Basaričekova 15
    KOPRIVNICA
    DV SVETOG JOSIPA - PO KRIŽEVCI
    J.J.Strossmayera 17
    KRIŽEVCI
    DV ANĐEO
    Trg Josipa Godrijana 3/a
    SVETI ILIJA

SESTRE SRCA ISUSOVA

DV NAZARET
    Cvetkov trg 5
    RIJEKA

SESTRE REDA SV. BAZILIJA VELIKOG
    DV BOŽJE PROVIDNOSTI
    Wilsonova 13
    OSIJEK

OSTALI VJERSKI VRTIĆI:

DV SV. LEOPOLD MANDIĆ
    (Osnivač: Požeška biskupija )
    Pavla Radića 36
    POŽEGA

DV ZLATNI CEKIN
    (Osnivač Red. Sv. Franje)
    http://www.zlatni-cekin.hr/djecji-vrtic
    Vinogorje bb
    SLAVONSKI BROD-PODVINJE

DV EDEN(Osnivač: Župa Sv. Ćirila i Metoda)
    Ervenička 1
    VINKOVCI
    PO SRCE MARIJINO
    Školska 35
    VINKOVCI

DV SVETOG PAVLA APOSTOLA
    (Osnivač: Župa Sv. Pavla Apostola)
    Studinova 21
    SPLIT

DV SVETI ANTUN PADOVANSKI
    (Osnivač: Župa Sv. Antuna)
    Voćinska 1
    SESVETSKA SELA

DV SUNCE
    (Osnivač: Hrvatski Caritas)
    ĐULOVAC

DV ZRAKA SUNCA
    http://www.fokolar.hr/2500.html
    (Osnivač: Djelo Marijino)
    Potočna bb
    KRIŽEVCI

mirje avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Hodočašće katoličkih vjerskih vrtića Zagrebačke nadbiskupije
    Svetište Majke Božje Bistričke, Marija Bistrica

23. svibnja 2009.

Sveta misa u 10:30
    http://www.svetiste-mbb.hr/

Veselimo se susretu, zajedničkoj molitvi i druženju!
    "Hozanašice", vidimo li se?

boškarin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Da još dodam DV Marija Petković, Pula, Creska 7.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

mogu li se znati cijene vrtića i jaslica?

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

mirje, vidimo se u m. bistrici. jedva čekam :D

boškarin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

kod nas 700 kn. Ako je dvoje djece, onda 1200kn za oboje.

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Vidimo se Hozanašice!
    Ipak mislim da će nas biti!!!

Jeeeeeee!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

jel postoji netko tko je upisao djete u jaslice kod časnih a da nema još jedno dijete u ostom vrtiću? naime, pred nekoliko mjeseci smo bili u jednom vrtiću kod časnih da se raspitamo o mogućnosti upisa i rečeno nam je da naše djete ispunjava sve kriterije za upis (isti kvart, ista župa, nemamo rodbine u zagrebu) a posebno je naglašeno da je najveća prednost pri upisu to što ima distoni sindrom (ne treba joj posebni vrtić). i glavna časna sestra nam je rekla da osobno dođemo kod nje kad budu upisi da joj donesemo potrebnu dokumentaciju.
    međutim, kad smo se došli upisat, potpuno službeno smo dobili odgovor da ionako ima mjesta samo za djecu čija braća ili sestre već idu u taj vrtić. drugim rječima, nemamo šanse. rezultati su već objavljeni, naravno nismo se uspjeli upisat. e sad mene zanima, jel stvarno moguće da sva jaslička djeca imaju braću /sestre u vrtiću, i da ta ista braća/sestre nikad ne kreću u školu pa da se NIKAD ne oslobodi mjesto za upis druge djece???
    kako se onda uopće upisati?

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ne znam reći sa sigurnošću, ali u vrtić u koji mi idemo odnosno jaslice, oduvjek je bilo puno djece-braće u jasličkoj grupi koja je ionako mala - mislim 14 -ero djece.Samo da kažem da sada ima 5-eto djece u jasličkoj Petrovoj grupi koja imaju braću iz Matejeve grupe, a gdje su još ostale 4 grupe koliko ih ima u vrtiću, sa većim brojem (oko 22) djece.
    Čudno, ali istinito....
    I još jedan,( možda netočan) podatak - kod časnih sestara često idu djeca iz obitelji sa više djece (3, 4 i više) - češće nego u ostale vrtiće....ili sam ja pod dojmom jedne obitelji iz našeg vrtića koja me tako ugodno iznenadila sa vješću o 4 djetetu, a najstariji je mislim tek navršio 4 godine.....

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

upravo to sa bracom i sestrama sam i ja dobila odgovor u Novoj Vesi i ostala sam jako razocarana. Naime, dosavsi uredno predati zahtjev, uopce se nisu trudili mi dati obrazac, dokumentaciju nisu ni preuzeli, nego su mi rekli da oni imaju rezervirana mjesta za bracu i sestre djece koja vec pohadaju taj vrtic, a neki se jos nisu ni rodili?!? Ja sam ostala sokirana, razocarana i vrlo zalosna jer su me i prosle godine otkantali....

ivanche avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi isto nismo upali tamo jer nema mjesta, a stariji idu kod časnih u vrtić. Stvarno je velika navala za njihove jaslice.
    A kod nas u grupi u vrtiću ima samo jedna "jedinica", ostali većinom imaju brata i/ili sestru u starijoj/mlađpj grupi. I mlađi odmah dođu na listu čim se rode i naravno imaju prednost.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa
    U Samoboru postoje jaslice kod casnih sestara i sve sto sam o njima cula nije nimalo lijepo. Navodno da "celicaju" djecu tako sto ih pustaju da placu a po zimi bas i ne griju tako da su klinci konstantno bolesni.
    To sam cula od nekoliko ljudi, od nikog bas nista pozitivno nisam cula.
    Ja sam čula pozitivne stvari. Pa ti sad znaj.

Citiraj Zlato... prvotno napisa
    Ja osobno svoje dijete planiram upisati u jaslice koje vode casne sestre u Samoboru. Odlucila sam se za to jer jer prednost sto casne koje rade tamo imaju polozen pedagoski ispit za cuvanje male djece, grupice su od 12-13 djece umjesto od 20-30 djece kao u klasicnim vrticima i stoga djeca dobivaju puno vise paznje. U klasicnim jaslicama su mi rekli da nema sanse da nosaju djete uokolo ako se place i da ga umirivaju jer kud bi stigle kad bi nosali svakog tko se oce nosati ili koga treba umiriti, a casne ce svakom djetetu pristupiti individualno i ukoliko majka napomene da malisa ne moze zaspati bez nosenja, nosit ce ga se.
    Zlato, otkud ti ovaj podatak? Ja sam za taj samoborski čula da upisuju 30, doduše na 3 tete, ali opet je to cijeli buljuk djece...

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

jaslice sestara Karamelićanki na Vrhocu pun pogodak.....predivno iskustvo a tek vrtić iznad njih časnih sestara Sv. Križa "Sunčev sjaj"! Mi smo bili pre pre zadovoljni....predivne časne plus 4 tete odgojiteljice + logoped..zaista se ovaj red lijepo bavi djecom ( a stim ciljem su i osnovane).

toplo preporučujem....

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

e drage da podjelim naše iskustvo s vama.
    mi smo iz rijeke i roko ide u jaslice kod časnih sestara, i naše iskustvo je i više nego dobro, predivno, prelijepo i sve naj naj nema niti jedne jedine zamjerke.
    časna je studirala i odgajateljica je po struci, imaju i jednu vanjsku odgajateljicu - znači teta koja nije časna, ali ova časna je valjda rođena da bude teta i radi s djecom.
    što da vam kažem, pazi se na sve, o svemu se vodi računa, od hrane, bolesti, alergija, kaže u koliko je sati dijete imalo stolicu, koliko puta, nikada ispišano, pokakano, pere 2X dnevno terasu gdje se igraju, poravnava pijesak svaki dan ogromnim grabljama ( zato da bi ujutro vidjela kuda je prošla maca i ako je obavila nuždu), imaju životinjice - zeko i kornjača, imamo mjesečna druženja roditelja i radionice, pravi kolače djeci tj tortu za rođendan, nama za drženja po par vrsta kolača, kava, sok, čaj itd. vodi se računa o svemu i svačemu.
    dijete kada ujutro dođe časna ga uvijek primi u svoje krilo, pomaze se, poljube, kada se ide doma, poljubac i zagrljaj su uvijek prisutni.
    uglavnom ja sam preporođena, sretna a i moj roko, jednostavno opušten, sretan i zadovoljan.
    za upis je bilo teško, gusto, u grupi je 20 djece, kada 3 god, neki čak i sa 4 idu ća, ovisno kada im pada rođendan. primali su samo 8 ih 2008. kada smo se mi upisivali, imala sam 3 veze i ja sam joj dosađivala skoro svaki dan i molila je da ga primi, kada je roko primljen nitko sretniji od mene nije bio.
    cijena 650 kn mjesečno, grad subvencionira više od polovice iznosa.
    čak kada su bili zimski i proljetni praznici školski, mi je i starija kćer išla u jaslice na čuvanje - eto onda možete zamisliti kako im je tamo, kada dijete od 10 god jedva čeka da ide kod časnih.
    tako je kod nas u rijeci i nijedna pohvala nije dovoljna, za svu onu ogromnu količinu ljubavi, pažnje koju one pružaju mom djetetu, jer se nekada posramim sama sebe kada vidim kako je njemu tamo lijepo.

ljubavna1pogled avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

maremama divno je pročitati tvoj post!!
    koje su to? ciottina ili branchetta?
    mi pikiramo na deveti 2010
    jel da već počnemo s upitima?

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Podižem temu!

Kakva je cijena za dvoje jasličara u Zagrebu i kolike su šanse da upadnu obzirom da nismo na listi?

Sutra ću krenuti sa zvanjem.

Čitala sam iskustva. Čini se super!

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

SLUŽBENICE MILOSRĐA
    http://www.dobri.org/sl_milosrdja.asp

DV DOBRI
    Gosposvetska 35
    Tel: 3708108
    ZAGREB

Ovaj vrtić više ne postoji. Sad je rupa u zemlji. Gradi se nešto. Nadam se isto vrtić.

Ostali vjerski vrtići imaju liste čekanja po 2 god.

Bili smo na razgovoru u jaslicama KARMELIĆANKE BOŽANSKOG SRCA ISUSOVA
    http://www.karmelbsi.hr/djecji_vrtici.htm

DV SVETE MALE TEREZIJE
    Vrhovec 29
    Tel: 3771976
    ZAGREB

I namam dovoljno riječi hvale za ono što sam vidjela i doživjela. Nisu nam baš usput, ali da možemo dobiti mjesto, vozila bih djecu do škole

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

nama mlađa kći kreće u vrtić ove jeseni...č.sestre "Sunčev sjaj - Nazaret" i jedva čekamo da nam evo i 2. dijete bude tamo..ići će s 2 god i 9 mj i nadajmo se da će biti super!

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Da li nečije dijete kreće na jesen u vrtić Svete male Terezije na Vrhovcu? Na njihovoj stranici nisam uspjela naći da li djeca imaju mogućnost učenja stranog jezika, pohađanja sportskih aktivnosti i sl. Da li netko zna nešto više o njihovom programu i kolika je cijena za jaslice, a kolika za vrtić? Da li je potrebno rano se predbilježiti? Da li ste zadovoljni prehranom?

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj noklica prvotno napisa Vidi poruku
    da li mozda netko zna za djecji vrtic kojeg vode casne sestre u Malinovoj ulici u Zagrebu? iskustva, kritike, pohvale?
    jako dobar.
    uostalom, svi vrtići koje vode časne su na jako dobrom glasu

Baby avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

kako je u DV u Vlaškoj, kod uršulinki?

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj noklica prvotno napisa Vidi poruku
    upravo to sa bracom i sestrama sam i ja dobila odgovor u Novoj Vesi i ostala sam jako razocarana. Naime, dosavsi uredno predati zahtjev, uopce se nisu trudili mi dati obrazac, dokumentaciju nisu ni preuzeli, nego su mi rekli da oni imaju rezervirana mjesta za bracu i sestre djece koja vec pohadaju taj vrtic, a neki se jos nisu ni rodili?!? Ja sam ostala sokirana, razocarana i vrlo zalosna jer su me i prosle godine otkantali....
    Potpisujem ovo i za Vrhovec kod karmelićanki, meni glavna sestra nije htjela niti primiti bilo kakav podatak o djetetu jer je 10 mj, još je rekla da me niti jedan gradski vrtić neće primiti niti uzeti mi papire.
    Jako sam bila tužna.
    Na kraju mi je dala prijedlog da će mi naći osobu za cca 3000 kn mjesečno ako želim da mi dolazi čuvati dijete.
    Ostala sam šokirana i nema šanse da ću im se više i javljati. Žalosno, pogotovo jer se radi o "časnom" mjestu.

acqua avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Znam da je ovo stara tema, ali da ne otvaram novu...
    mame čija djeca idu u vrtic kod casnih na krugama (ili drugdje kod casnih) kolika je cijena vrtica? jesu li sad s novim bandicevim cijenama poskupili?

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Za 7. i 8. mjesec smo platili po starom (8. pola cijene jer vrtić ne radi), sad smo čuli da im je grad već uplatio smanjeni iznos subvencija.
    Za 9. još nismo dobili uplatnice, ali izgleda da će biti nove :/

ivanche avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi smo dobili uplatnice za 9ti po novom. Ekonomska cijena je porasla, ali je nama i subvencija povećana tako da nam je ukupna cijena manja.
    Većini je, bar kod nas, porasla cijena. Koliko sam čula od roditelja im je nekih 100-200 kn skuplje.

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Mene zanima kolika je ta ekonomska cijena i po kojem kriteriju sada grad subvencionira vjerske vrtiće i sa koliko.
    Ravnateljica je rekla da će uplatnice biti "po novom", ali kolike - nije mi znala odgovoriti.

ivanche avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ovdje ima tablica: http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=31352

A svaki privatni vrtić određuje svoju ekonomsku cijenu. Makar možda svi vjerski imaju istu
    Ako ti išta znači, naše časne su 2000.

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Hvala!
    A da li kod vas drugo djete ima popust i koliko ili ne?

acqua avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ivanche kod koji ste vi časnih, ako se smije znat? Zbog promjene cijena čini li vam se da se navala na vrtiće kod časnih ipak nešto smanjila?

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Andreja, drugo dijete plaća 80%.

acqua, cijena kod časnih je i prije bila viša od one u gradskim vrtićima. Kod nas je prije bila 750 kn.

ivanche avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ali tih 20% popusta na drugo dijete ne financira grad nego vrtić, ukoliko želi.
    Za navalu ne znam, kod nas je sve popunjeno. A za jaslice smo se prijavili čim se A rodila i rekli su nam da je pitanje da li ćemo ih dobiti zbog gužve.
    acqua imaš pp

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ja sma jučer razgovarala sa ravnateljicom.
    Popust za drugo djete ovisi o samom vrtiću.
    Kod nas je kako je Angie rekla - 80%.
    Ali noije u svim vrtićima, to je "dobra volja" vrtića, barem sam tako shvatila.
    Kod nas su čini mi se grupe porasle.
    Mislim da su ljudi koji su bili u ovom vrtiću shvatili da će plaćati isti ili malo više nego u državnom i radi zadovoljstva (barem u našem slučaju) vrtićem i tetama nisu mjenjali vrtić. A neki pak su istom logikom poželjeli upisati djete u taj vrtić.
    Bolje da platim vrtić, nego da punim gradski proračun.....ah, jesam li zločesta....

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Mi idemo u jaslice kod časnih sestara u Strmcu, i sve pohvale.Maleni je oduševljen a i ja također.brižne tete.Samo mogu reći sve najbolje.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Može li mi netko odgovoritida li postoje jaslice u DV DOBRI DOL?

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •