-
Koja indiskrecija!
Da, pila sam u prirodnom. Pojavilo se dosta folikula ali samo su dva nastavila napredovati. Ostalo je mučak. Od ta dva obje su bile jajne stanice, ali jedna nezrela.... šta'š? Ali za to nije kriva femara.
U svakom slučaju, ni ja baš ne stvaram puno j. stanica iako bude folikula. U stvari, krivo sam rekla... bude stanica ali se ne razvijaju pravilno... neke narastu kako treba, a sve druge uzalud. Na kraju.... velika punkcija, izvadi se stanica, ali su samo neke upotrebljive. Zbog toga sam se i odlučila na prirodni. Čemu pusti hormoni kada na kraju opet dođem do 2-3 kvalitetne stanice i bezbroj jadnih.
A produljena ovulacija..... ništa strašno, samo treba imati volje za čekat. U dvi različite klinike mi je punkcija bila 12 dan. Malo mi je bilo čudno jer gotovo nikad mi M ne dođe 28 dan (kreće mi se ciklus od 28-37 dana). Ali dobro.... vjerovala sam doktorima. Sada mi je štoperica bila 14 dan.... Eto.... više se nikome ne dam štopat bez provjere.... i zato sljedeći ciklus opet idem u prirodni sa femarom.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma