DijanaP, ako čitaš eng., evo jedne usporedbe učinkovistosti i nuspojava klomifena i letrozola (drugo ime pod kojim se prodaje je i femara):

http://www.ivf1.com/letrozole-femara-infertility/

Ako ne čitaš eng, evo sažetka:
Navodno efekti tog lijeka ostaju kraće u tijelu nego od klomifena (od klomifena - stanjivanje endometrija i promjene cervikalnog iscjetka (smanjivanje), a ima sličnu učinkovitost kao klomifen, ali manju od lijekova tipa iz grupe gonadotropina (tipa Gonal i sl.), neke žene bolje reagiraju na njega, neke bolje na klomifen, tako da je u MPO-u uvijek stvar da se pogodi na što neka konkretna žena bolje reagira. Npr. ja sam od klomifena 2x dobila endometralni polip (ali to je nastalo ako bi ga koristila u više ciklusa zaredom), ali mi je recimo ovo što isušuje rodnicu bilo super (manji broj upala kojima sam ja jako sklona, i učinak te suhoće je kod mene trajao čak i do 6 mjeseci).

Eh, sad, u ovome članku se spominje i ono što sam pročitala i na ovom forumu pred neko vrijeme, a to je se Femaru može povezati s malformacijama ploda, ali prema ovome što piše samo ako ga žena uzima dok je trudna (Femara je originalno lijek za liječenje raka dojke pa su ga valjda neke žene dobivale u trudnoći).

Eto, ne znam jesam li ti pomogla. Ja sam isto sklona mijenjaju terapije rađe nego centrifugiranju u stalno jednom te istom protokolu ako ne daje rezultate.