Cijenu sam već napisala pa da se ne ponavljam. Mislim da se ne može kupiti u apoteci već dr. posebno naručuje. Osim toga.... i da je možeš kupit ne bih nikome to preporučila. Nije baš bezopasna i čudotvorna tabletica kao što se reklamira.... nažalost .
Istina, bolja je kvaliteta jajne stanice pa se isplati piti kada si u prirodnom jer je manja šansa da ćeš stanicu izgubit.... ali, ni jedan postupak ti ništa ne garantira, pa tako ni femara. Te priče, pila femaru pa ostala trudna, pila čaj pa rodila dvojke, ljetovala na Susku i ostala trudna...... Sve je stvar sreće i pravog trenutka. Nema garancije, obečanja i za svaku od nas vrijedi drugo.
To što je prvenstveno namijenjen liječenju raka dojke jasno pokazuje da se radi o "teškim" tabletama i nije se za igrat s njima. Sve mi ovdje malo izgubimo kriterije jer smo nakljukane svim i svačim, ali granica mora postojat. Razmišljam.... što će mom djetetu bolesna mama. Prema tome, lipo porazgovarajte s doktorom i sve se dogovorite s njim. Za više informacija imate stranicu samo o femari.... da imate argumente za razgovor
i sretno