ja veceras zvala policiju, dok sam setala pse na cesti naletila na turski par i on je bio prilicno ljut i dosta fizicki nabrijan (dizao ju je i gurao premda ju nije lemao po cesti) i ja sa psima za njima, i zvala policiju premda mi je zenska rekla da je sve kul, kao nema potrebe

cak je otvarala prozor od kuce da mi veli da ne treba policiju jer sam ja cucala sa cuckima vani i nije se culo lemanje i zapomaganje, nego samo njegovo urlanje

to me podsjetilo kad sam takodjer zvala policiju prije nekih 15 godina kad sam se vracala iz debilane u sopotu

tip je uletio zeni sa curicom od mozda 2 godine, scepao curicu i vodio je za ruku po rubu ceste i gurao je na cestu pa kad bi ona prisla da pokusa spasit klinku jer su auti jurili on ju je pokusao mlatnut

ta scena kako ta zena izuva klompe i ostavlja djeciji bicikl i panicno bjezi mi je dan danas pred ocima

tip je curicu uvukao u birtiju, a gospodja se bojala sama zvat murju jer bi ju onda jos jace nalemao, ispricala mi je kak su razvedeni i kak ju najurednije svako toliko umlati, kak joj dolazi na vrata i niko nis ne radi da to zaustavi

poslje je dosla murja, jer sam ih zvala i opisala sto radi djetetu pa se u birtiji pred curicom potukao sa murjacima pa su ga zvezali u uvalili u auto i tek kad je bio vezan gospodja se usudila prici djetetu a ovaj ju je i dad pokusao tako vezan s lisicama na ledjima dokacit nogom

da mi je znati sto je bilo sa njom i sa kcerkicom