Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: literatura za jednoroditeljske obitelji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno literatura za jednoroditeljske obitelji

znate li koju dobru i nadahnjujucu knjigu za samohrane roditelje?
    neko stivo koje vam je pomoglo ili bas barem 'dignulo' u trenucima kad vam je tesko...

po mogucnosti bez statistika koje se nakon par dobrih savjeta uvijek nadju u stilu 'jeste li znali?' : da ni vase dijete vjerojatno nece imati uspjesan brak, ako je musko bit ce 'zenskast' ili agresivan ili narkoman, ako je pak curica bit ce promiskuitetna i ranije stupiti u spolne odnose u odnosu na svoje vrsnjakinje...

meni je juul super ali ipak svjesno govori o dvoroditeljskim obiteljima... jel znate jel pisao on o jednoroditeljskim malo podrobnije?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne znam za knjige - ali mi nisu ni trebale. sve ono što sam naučila, naučila sam u knjigama o djeci, o tome kako biti dobar roditelj - i držala se svoje intuicije.

uputa nema

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

sve sam si i mislila da ces se ti prva javiti, vjestice

pitanje i dalje stoji... ne knjige uputa, pobogu... pozitiva, inspiracija, nadahnuce...

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj lucky day prvotno napisa
    sve sam si i mislila da ces se ti prva javiti, vjestice

pitanje i dalje stoji... ne knjige uputa, pobogu... pozitiva, inspiracija, nadahnuce...
    joj, ti!!!

evo, ja ti šaljem: pozitivu, inspiraciju, nadahnuće!!! SVE to , SAMO za tebe!!!

ti bi još?? :shock:
    njaaaaaa...

1. samopouzdanje (tvoje, naravno)
    2. jednoroditeljska obitelj je ona u kojoj jedan roditelj sve radi (tj. radi duplo)
    3. tvoje dijete živi kao i sva ostala djeca, samo što drugi roditelj ne živi s njim

(jel da da sam vještica! nisam čak koristila ni ono iz tv prodaje "ali - to nije sve! )

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

hvala ti!

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

no frks! vidim da sam ti jedino ja ostala - pa u nedostatku literature - feel free da proučavaš mene!

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

lucky, mislim da juul nije ništa posebno pisao o jednoroditeljskima, ali na neki način niti ne mora - mene njegovo pisanje nadahnjuje vrlo slično sad kad smo jednoroditeljski kao što me nadahnjivalo kad smo bili svi zajedno. Podiže me jer mi se čini da su mu lajtmotivi što se djece tiče jako široko primjenjivi i da su osnovne stvari - autentičnost, poštovanje djtetove kompetencije, odgovornost i sve drugo o čemu priča, tu.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

luda baba

hajde, slobodno ovdje pocni pisati autobiografiju...
    il' nek se kikica uloginira pa pocne: 'moja mama najbolje kuha al bome nema pojma o kartanju...'

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

hvala majo, vidim isto sto i ti u juulu, kao sto sam napisala... al ovdje se uvijek moglo naci dobrih preporuka za citanje pa se ponadah da bi i ovaj pdf mogao imati svoj kutak za listu inspirativne literature...

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj lucky day prvotno napisa
    luda baba

hajde, slobodno ovdje pocni pisati autobiografiju...
    il' nek se kikica uloginira pa pocne: 'moja mama najbolje kuha al bome nema pojma o kartanju...'
    da ne bi! pa da ostanem bez autorskih honorara kad objavim knjigu!

ali ako imaš neki problem za kojeg smatraš da bih ti mogla pomoći - javi se. na mail, na pp, ovdje... ja sam "doktorirala" na prolasku glavom kroz zid - bez razbijanja glave .

p.s. kak znaš da me pobjeđuje u kartama?? :shock:

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

hvala ti.. i ako mi zatreba savjet javim se svakako... za sad sam, usudjujem se reci, cak i sretna, puna energije, hiperaktivna, kreativna, dobre volje i juhuuuu :D i to svjesno, svojom odlukom...
    al volim imati i asa u rukavu pa stoga ovaj topic...
    a za kikicu znam da te pobjedjuje jer si to negdje napisala... a to se pamti, kad ucenik pobijedi, nadidje ucitelja/icu...

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Naručila sam preko Amazona izvrsnu knjigu: Richard A. Warshak: Divorce poison - Protecting the Parent-Child Bond from a Vindictive Ex
    Toplo preporučam svakome u procesu razvoda.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •