zna li netko gdje se kod nas mogu nabaviti vodilice za zastor koji bi se postavio na ovaj prozor
odnosno kako drukčije rješiti zatamnjivanje sobe (zapadno sunce po ljeti)
zna li netko gdje se kod nas mogu nabaviti vodilice za zastor koji bi se postavio na ovaj prozor
odnosno kako drukčije rješiti zatamnjivanje sobe (zapadno sunce po ljeti)
Uf... a ja sam već pomislila da tražiš rješenje za moj polukružni prozor
![]()
Pa ako netko ima neko pametno rješenje i za moj problem, neka ga udijeli.
mirta,daj nabavi vec jednom taj zastor da se ne vidi ova zelena grozota kroz prozor!!!![]()
Frendica mi ima nešto slično, sutra je priupitam pa ti javim.Mirta30 prvotno napisa
bucka, otela si mi riječ iz ustaBaš ti je grozan problem Mirta30
![]()
Mala šala, ali daj vidi u Kreativi (maksimirska nešto) kod Kvatrića - možda imaju kaj za ponuditi!
A ja? Što je s mojim polukrugom? :?
pogled je, kako bucka kaže odvratan ali je još gore kada sunce zasja
amalthea - ako nađemo rješenje za moj prozor našli smo i za tvoj jer je samo stvar u montiranju.
mirta, nisam baš sigurna, mislim da je lakše naći rješenje za amalthein prozor nego tvoj. kod nje samo treba karnišu "saviti" u polukrug i nakon toga se normalno mogu zastori micati lijevo-desno, ali kod tebe :? Ako bi se kod tebe napravilo isto tako, onda bi se zastori kad bi ih razmaknula, vukli po podu, što baš i nije super...Iskreno nemam pojma kak riješiti tvoj problem, ali pretpostavljam da bi ljudi koji se time bave našli neko rješenje..
Rade ti i venecijanere po mjeri za polukružne prozore...
MM je jednoj susjedi napravio vodilicu za takav sličan prozor,da si malo bliže nema problemaAmalthea prvotno napisa
![]()
Negdje sam vidjela da je cijev za radijatore s koljenom iskorištena za takav prozor - ona lijepa bakrenala11 prvotno napisa
![]()
mirta, amalthea...
http://www.aktiv-zg.hr/proizvodnja_zav.php
ako nazovete, tražite Milana i recite da ste iz Rode
amalthea, mislim da je ovo rjesenje za tebe, tj tako nesto. ima, mislim, i u bauhausu nesto slicno http://www.ikea.com/webapp/wcs/store...umber=70079368
:D
Idem onda u potragu za cijevima.
Apri,![]()
![]()
ako ne nađem lokalno, onda ću nazvati "tvog" Milana.
4 (slovima: četiri) smajlića za jedan link!! pa i za milana bi bilo previše!![]()
eeee, ali taj milan je donirao zavjese i vodilice u gnijezdu.ms. ivy prvotno napisa
pa je zaslužio!
:beeeelj:
A da stavite one zavjesice koje se rolaju kao rolete, a idu izravno na prozor?Mirta30 prvotno napisa
Ili možda žaluzine. :/ (Zadnje na popisu mogućih izbora, ali ipak...)
Mislim da bi sve što sakriva ljepotu ovakvog prozora, napravilo više štete nego koristi.
Osobe koje se bave uvodjenjem centralnog grijanje imaju alatku kojom savijaju cijevi. Svako od njih ti moze napraviti karnislu za max. sat vremena!
Ukoliko niste mislile na klasične zastore možete staviti venecijanere ili trakaste zavjese iako je šteta pokrivati tako lijep oblik prozora.
Nešto više o tome
http://roletarstvo-ptile.com/ i naravno recite da ste Rode ili s Rodinog foruma![]()
hvala vam cure do neba![]()
Cilj je da prozor bude bez zastora, znači maksimalno otvoren, ali kada sunce udari moram nešto navući jer je nemoguće biti u sobi.
Zato želim neku praktički nevidljivu vodilicu na koju cu staviti dekor koji će biti zavezan sa strane.
(mrzim zastore i cijeli stan mi je bez njih)
ma najbolje da zazidaš prozor - riješila si problem doživotno![]()
hm, a zaštita s vanjske strane prozora?
da li bi se mogle otvoriti grile - smeta li koji dio krova?
Mislim da ti je onda najbolje izrezati zastor u obliku prozora i za zastor zažiti čičak traku. Suprotnu čičak traku zaljepiš (obostrano ljepljivom trakom) za prozorski okvir. Kad ti smeta sunce, jednostavno zastor zaljepiš za prozor čičak trakom i to je to.Mirta30 prvotno napisa
:rofl:apricot prvotno napisa
napravi mort,kupi cigle i laganini kreni na posaoAmalthea prvotno napisa
i naravno slikaj sve faze rada pa nam pokaži da i mi sudjelujemo barem virtualno
![]()
jel sam ja luda il šta? pa meni je pogled baš OK :?Mirta30 prvotno napisa
il ja gledam krivu sliku?
imam to ali nije praktično jer se moram penjati na stolac da to zakeljimbrigita2 prvotno napisa
tinkie winkie - ima na ovom topicu dosta provokatorica a prva među njima je bucka![]()
na proljeće-ljeto ćemo raditi fasadu i stalno će se tuda motati ljudi izhm, a zaštita s vanjske strane prozora?
da li bi se mogle otvoriti grile - smeta li koji dio krova?
Zovoda zavod za zaštitu spomenika
Mirta30 prvotno napisa
a mozda navrati tko i iz MZOPU-a!!!![]()
ma to sam i ja pomislila, ali me onda zbunio tvoj odgovor na provokaciju, pa mi sve to skupa nije djelovalo kao provokacija..."Mirta30 prvotno napisa
![]()
![]()
ima u botincu firma sa zastorima, ali i svom mogućom popratnom opremom (jastučići, uniforme...); imaju stvarno veliki izbor materijala. imaju i te polukružne vodilice; ženska mi je rekla da to nije nikakav problem. doduše ja sam pitala za roletice, a ne za zastore, ali mislim da ima i za to tj. dekor, kako ti veliš.
problem je jedino kaj se nemrem sjetiti kak se zove firma, ali saznala bum ovih dana pa javim....![]()
anki -
ti si se sjetila kako se zove firma !!!!!!!!!
ti si se sjetila kako se zove firma !!!!!!!!
nisam ni sumnjala u to, samo se oni lako podkupljujubucka prvotno napisa
![]()
anki je jako jako razmišljala!
jako je naprezala svoj mali mozak!
mučila se, mučila!
i onda je ipak nazvala prijatelja koji se odmah sjetio....![]()
http://www.naftalina-terminator.hr/P...px?grupacija=6
Mirta, ovdje je nešto slično (ali iza ovog prozora nije ono odvratno zeleno što je iza tvog)