-
RE:
Moje iskustvo:
Carski rez u utorak. H mi donose u srijedu na 1h, u cetvrtak vec na cijeli dan. Ona place, place...Pokusavam je staviti na dojku, nece, nece...Zovem sestru da mi pomogne. Sestra dolazi, zivcana: kako nece, ne znate je staviti. Zivcano pokusava staviti H na dojku, H vristi, place...ja placem...sestra kaze neka je smirim, ne moze djete plakati i jesti...H place, ja je nosim, nosim...usprkos zabrani doktora koji mi je rekao da moram mirovati. Puca mi rez of carskog. Krv probija spavacicu. Zovem sestru da mi pomogne i odese H presvuci jer sam joj zakrvarila onaj ajmpideklin. Sestra dolazi, zivcana: pa sta se to dijete place, zasto je ne nahranite. Ja kazem da nemam mlijeka, ne ide ni kap. Kako ne ide, morate imate kolostrum. Ona stisce, iz mojih sisa ni kap...Sestra odlazi, H gladna place...Odnose H navecer. Sestra mi u prolazu kaze da se pokusam izdajati: morate navuci mlijeko, necemo vam je valjda mi hraniti, vi ste mama morate je dojiti. Ja cijelu noc pokusava izdajati..nista. U petak opet ista stvar. Tek popodne uspijem izdojiti par kapi, ali H spava. Dolazi dr. S. i vice na mene zasto se izdajam. Ja u plac...Kroz suze mu objasnjavam da su mi tako sestre rekle da navucem mlijeko. Dr. S budi H i pokusava je staviti na sisu. Ona place, place, ne da se. On komentira da ovo jos nije vidio. Izvaci je iz ajmpideklina, nasilu joj otvara usta i gura joj sisu u usta..Konacno H uhvati pravilno i vuce...Ja presretna, dr. S. zadovoljan odlazi..Za 2 min. H ispusta sisu i opet u plac...Ja zovem sestru da pozove dr., ali ona odgovara da je otisao.Opet s vama problemi...H place, ja je opet nosim...Rez krvari...Odnose je na nocno spavanje..Mlijeko mi dolazi, ali obje bradavice, krvave, ispucale, peku ko ziva varta. Zovem MM, dolazi u ponoc u bolnicu i nosi glavicu zelja. Cijelu noc ne spavam, mijenjam obloge. Subota: opet isto...H place, meni sise pucaju prepune mlijeka..Zovem sestre da mi pomognu, ali ni one ne uspijevaju staviti H na dojku...Dolazi pedijatrica u vizitu, ja joj se pozalim, ali ona me uopce ne slusa: kako nece dojiti, dajte mama, molim vas...
Temperatura mi raste, imam 38,5, u panici sam... U nedjelju ujutro lazem da sam izmjerila 37. Trazim da me puste doma. Sokirani, kazu da ne otpustaju nedjeljom carski. Ja kazem da idem doma na svoju odgovornost. Dr. S mi donosi H i mi odlazimo...
Doma ista prica...Nece na dojku...Plac, plac...Nije nista jela cijelih 10h...Izdajam se i dajem bocicu..prihvaca bez problema.Nastavljamo sa izdajanjem jos 5tj. 6 tj dobivam mastitis koji prerasta u apces dojke. Rezu me, dobivam tbl za zaustavljanje mlijeka...2 tj odlazim na previjanje rane...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma