Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 221

Tema: ZPB 05 (6. dio)

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Što se tiče drugog djeteta, ja sam već na jednom topicu napisala da iako ne želim više rađati (ili to barem sada mislim), znam da ta odluka u meni nikad neće biti 100%-na. Da mogu nekako preletiti kroz prvu godinu nakon poroda, bez problema bih se odlučila na još jedno. Trudnoća s AA mi je bila sasvim OK, ali postporođajna depresija, mastitisi i sve ostalo poslije... Uh.
    Možda me pukne amnezija za koju godinu pa se predomislim.

Neki dan je AA bio neuobičajeno cendrav, nije se dao uspavati, a bio je stvarno pospan, jadan i bolestan i onda mi je odjednom sinulo: zamisli da je tu sad još i beba koju treba nahraniti, uspavati, zabaviti, a MM puno radi, često je na putu... :shock: Ja bih svisnula.

A što se tiče mučnina, prijateljeva žena je obje trudnoće povraćala svih 9 mjeseci i isključivo zbog toga su odlučili ne imati više djece (iako su u planirali troje). Ne mogu ni zamisliti taj užas.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj mommy_plesačica prvotno napisa
    Neki dan je AA bio neuobičajeno cendrav, nije se dao uspavati, a bio je stvarno pospan, jadan i bolestan i onda mi je odjednom sinulo: zamisli da je tu sad još i beba koju treba nahraniti, uspavati, zabaviti, a MM puno radi, često je na putu... :shock: Ja bih svisnula.
    Ovo je mene počelo plašiti u zadnje vrijeme. MM je doma samo po vikendu. I znam da će biti i takvih situacija i da ću vjerovatno biti na rubu živaca. Ali držim da sam prilično jaka i da ću izgurati i to.

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja sam sigurna da si ti dovoljno jaka za takve situacije.
    Već sam ti rekla da ti se divim na strpljenju i smirenosti - to su dvije osobine koje meni fale u kriznim situacijama s AA. Pogotovo smirenost.

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ja sam sigurna da si ti dovoljno jaka za takve situacije.
    Već sam ti rekla da ti se divim na strpljenju i smirenosti - to su dvije osobine koje meni fale u kriznim situacijama s AA. Pogotovo smirenost.
    i ja često pomislim na svakojake situacije u kojima bih se našla, pa i mučnina, loših uzv nalaza i 100 drugih čuda, ali odmah iz glave otjeram takve misli jer je želja za djetetom puno puno jača
    i ja sam u kriznim situacijama prilično nervozna, i isto me prala depresija, ali mislim da je sa drugim djetetom sve lakše, a ako i nije nek barem živim u mašti, MP nemoj to smatarti nagovaranjem, to je ipak odluka koju svako donosi sam sa sobom, samo sam htjela reći da te razumijem

AA isto izgleda starije, odraslije...pravi šarmer, već ćujem kako telefon zvoni, mamam se javlja a klinke s druge strane spuštaju slušalicu

(dečki nam imaju iste cipelice)

a fotke... i ja isto davim, a tek svoje goste, još na ulazu im uvalim da gledaju slike, pitam se pitam zašto već dugo nema nikog?!

josie nam je utihnula... možda i ona sprema iznenađenje o obliku jedne male slatke štruce?!

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ne, pa rekla je da će ona nakon mene

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Tockice, mommy, yasmin, djecica su vam prekrasna!
    Kako su samo narasli, pa to su vec pravi mali ljudi!
    Meni moj F. pored njih jos uvijek izgleda kao bebac.
    Kad uhvatim vremena stavit cu par slikica, zasad evo jedne nove:
    http://public.fotki.com/tamsi/nove/f1000013.html

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Mamasita prvotno napisa
    Tockice, mommy, yasmin, djecica su vam prekrasna!
    Kako su samo narasli, pa to su vec pravi mali ljudi!
    Meni moj F. pored njih jos uvijek izgleda kao bebac.
    Kad uhvatim vremena stavit cu par slikica, zasad evo jedne nove:
    http://public.fotki.com/tamsi/nove/f1000013.html
    I filip je porastao, sladak je skroz...

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

josie nam je utihnula... možda i ona sprema iznenađenje o obliku jedne male slatke štruce?!

pazi, nemam me dan na forumu i odmah me se proziva
    daklem m_p je dobro rekla, stoga se, iako nam je danas godišnjica braka i bude jaaaako romanitš, ne moram dodatno izjašnjavati i opravdavati.

dječica su prekrasna!
    yas- Ivan je medenjak (koliko zubiiii :shock: ), a ti si komad!
    točkić- naša princeza Lea, definitivno nema ljepše, a ta haljinica, sva se raspametim.
    m_p- arpad i alem su frajeri, to je jasno (imamo istu lokomotivu) i super vam je dekoriran stan!
    mamasita- Filip izgleda tako nježno, očekujemo još!

oduševljava me kako baš svi imaju svoj karakter, potpuno različit od bilo koga drugog...
    mislim, znate kako bebe znaju biti slične i tak, a naša djeca su takvi ljudi, toliko označeni svojim crtama da su nezamjenjivi! (u smisli da se nemreš zabuniti pa ponjeti drugo dijete doma )[/b]

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

josie sretna vam godisnjica
    Cekamo i nove fotkice Jakova...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Josie, sretna vam godišnjica!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

nemam se puno vremena javljati u poslijednje vrijeme ali pokusavam vas pratiti...
    totalno me puca krativa i akcija... prekrasno mi je s lukom samoj... puno lakse nego prije dok je mm bio s nama... ali u poslijednje vrijeme i on je sve cesce s nama... i sve nesto opet gugucemo...
    bila mi je mama ovdje na tjedan dana pa sam casce znala smugnuti na par sati... a na godisnjicu braka (josie, nama je 15-og) smo mm i ja imali svoj PRVI date... kad smo prohodali odmah smo silom prilika poceli zivjeti zajedno bilo u hr bilo ovdje... pa odlucili napraviti luku, pa se vjencali, pa sad date... huh... sve nesto naopako...
    on bi se i vratio ali ja sam skuzila da mi treba jos malo vremena ovako... i da si dozvolimo 'ocistiti' komunikacijske kanale koji su se poslijednjih mjeseci prilicno zagadili... ljubav i privlacnost nikad nije prestala ali za nas brak, nazalost, nije dovoljna...
    sto se mene tice, kako god bude, sasvim sam ivjerena da ce biti dobro... i tek sad vidim koliko su moja i lukina sreca povezane... s kojom lakocom obavljam stvari kad sam sretna... a dugo to nisam mogla reci... nisam se prepoznala u opisima postporodjajne depresije ali nikako ne mogu reci da mi je bilo lako do sada i jos preseljenje u drugu zemlju kao slag na kraju...

i, jos se jedna nevjerojatna stvar dogodila ovih dana... mislila sam da je s tim gotovo, nekako sam si to izbrisala iz glave ali kakve god da su prilike u zivotu nekako ti se tvoj san uvijek valjda nacrta pred nosom koliko god htjela cak i pobjeci od njega... naime: pocela sam opet plesati!!! :D mislila sam da ce sve ostati na yogi i jednom tjedno radionici/rastezaonici koju vodi frendica a mozemo dovesti i djecu... no ovaj tjedan kad mi je mama bila ovdje otisla sam na class 5ritmova u bern... uhhhh, gusta...
    i dolazim krajem prvog u zg i vec sam se prijavila na kontinuiranu radionicu od 6tj... taman kad mm odlazi na turneju u australiju...
    ma cure, morala sam to podijeliti s vama...

a sto se lukinog pricanja tice - nevjerojatno je!!! vec sam pisala da pocinje lupati rijeci k'o lud... svaki dan nauci ih masu... postoje i naznake spajanja rijeci poslijednja 2 dana... imamo i biser: mm bio nedavno na turneji po irskoj i uk... kaze kako ljudi tamo ne psuju puno i, jelte, spomenuo nekoliko puta f¨¨k... kad je luka poceo!!! sigurno je par sati psovao 'f¨¨k, f¨¨k' mm je uspio, kao, ne obracati paznju ali ja sam sigurno pola sata vristala od smijeha i tek onda se uspjela skulirati... a samo kojim je to intonacijama uspio izgovarati!
    tjesi me sto bar nije jedini psovac medju zpb-icima, hehe...
    puse cure...
    citam vas i javim se opet kad stignem...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

e, a sto se drugog djeteta tice... ja na to gledam kao poklon od zivota, prirode...
    za sad sam dobro zasticena od tog poklona
    no srce ne mogu niti hocu zastititi...
    a u glavi mi je - 'sada - ne, kroz par godina - mozda, do kraja zivota - (gotovo) sigurno'

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

L_D, drago mi je da ste ostali u tako dobrim odnosima, možda ste stvarno prebrzo ušli u brak. Sada je bitno da izgradite prijateljstvo koje će vas još više povezati.
    Super za plesanje! Uživaj!

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj josie prvotno napisa
    super vam je dekoriran stan!
    Evo tebi jedan I sretna vam i romantique godišnjica!

LD, tko vodi 5R class u Bernu? U Hamburgu sam upoznala Andreasa (Trondle? ili tako nekako) koji je jako simpatičan, ali nemam pojma u kojem dijelu CH radi.
    Koliko ostaješ u Hrvatskoj?

Mamasita, Filip je tako medeni

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

hvala vam na željama
    L_D- sve će sjesti na svoje, baš mi je drago čitati kako ste svi bolje.
    svakako se javi kada dodješ u hr.
    m_p - sirijusli, ovaj brotski pod mi je mrak, a vrata bi samo zatvorila prostor

da ne ispadne kako skrivam svoje dijete, otvorila sam cijeli topic.

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...=670123#670123

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Već sam skomentirala fotke - dijete vam je divno. Na fotku 28 i sad hihoćem, a sad smo vidjeli i kako izgleda "o, ne" poza
    Btw, Arpi je ugledao kocke na fotki i sad ih dofurao uz komp da pokaže da ima i on.

Ma još bih ja i prebolila to što nemamo vrata, ali mi je najgore što sad konačno imamo dio namještaja, a ja ne mogu staviti svoje knjige, časopise, eterična ulja, biljke, podne svjetiljke i slične atmosferilije jerbo ne bi ostali u 1 komadu. Pa su mi police gole, a kutije u prizemlju prepune.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mp, u bernu vode lars lindval i christina pena... lars je jazz glazbenik iz svedske i dok je studirao u grazu odlazio je na bled na silvijine radionice...
    andreasa znam samo po imenu dok sam ceprkala po netu... ako me sjecanje ne vara on radi u zurichu ili winterthuru... to mi je za sad pre daleko za otici... a ovdje u francuskom dijelu svice od 5 rimova - 0 bodova... dok je cijelo njemacko podrucje (svice kao i europe) puno... a na kojoj si bila radionici, jel ides polako u uciteljske vode?... moze i na pp da ne zachatavamo vise...

josie, svakako se javim kad dodjem jerbo ostajemo cak nekih 6 tjedana (iako to uvijek tako brzo prodje :shock: )...

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Društvo, Leica je bolesna....
    Ima temperaturu, nema proljev i ne povraća ali odbija hranu. Jutros mi se žalila da je boli trbuh a popodne grlo. Bili smo jučer kod dr. i kaže da je viroza, izbija joj ujedno i zadnji očnjak pa može biti i povezano.
    Sad mi mm javlja da je sva malaksala i pospana....
    Pila je mlijeko noćas, danas malo čaja i soka, pojela dva zalogaja i to je to, jučer ništa nije jela.
    Nadam se da je samo viroza i da će sutra biti ok.

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Uuuh, mrzim bolesti...
    sve ovo zvuči kao viroza, ivan isto slabo jede kad ga snađe

pusice ozdravilice

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Vibram da što prije ozdravi!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Lucky drago mi je da si sretna i da stvari krecu na bolje. Super za Luku, malog pricalicu...
    tjesi me sto bar nije jedini psovac medju zpb-icima, hehe...

F. ne prestaje psovati na sva 4 jezika kojima je izlozen, iako se ja, kad pocne, redovito odlazim smijati negdje gdje me ne vidi

Josie, super su vam fotke, Jakov je presladak, super ti stoji novi friz.
    Ozdravilice bubancima

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1našoj princezici.
    hvala vam curke na krasnim komentarima.
    naša godišnjica prošla je koma:počelo je zapravo krasno; dečki su dugo spavali tako da sam stigla pripremiti super doručak (veli mm:"k'o na uskrs") , fino su pojeli i onda je pljusnula monstruozna kiša i poremetila nam planove za dan.
    otišli smo onda do city centra gdje je jakov divljao po onom turbolimaču grabeći se za svaki autić i radeći po tri kruga oko dućana sa kolicima za lutke, pa sa romobilom, pa sa triciklićem, pa sa materom iz carsa, pa sa spužvabob igraćom konzolom i da ne nabrajam, a vani kiša pljušti.
    dobro, preživjeli smo jedno dvatri urlanja, sjeli u auto i doma.
    doma ponovo proliveno sve i svašta, čupanje dvd-a skup sa kablovima, valjanje po podu uz zvuke iskonskog očaja, nejedica (a da znate kako sam fini ručak između svega toga skuhala, pojeli bi ga, pa i na silu ako treba), no dobro.
    zaspe.
    spava 20-ak minuta, nos mu se potpuno začepi i više niti ne može hrkati, već cvili.
    tješim ga, opet zspe.
    tješimo mm i ja jedno drugo, kako budemo sutra otišli do njegovih, pa budemo ostavili jakova njima na par sati da odemo na palaćinke s kumovima.
    dogovaramo s kumovima, no pet do dvanaest j. okrene urlati, umora, neće zaspati, ne da da mi idemo i grčevito se prima mm oko vrata.
    otkazujemo kumovima, kupimo se doma, J. zaspe isti tren kada smo krenuli za Zg...jesam li spomenula da mu rastu sve trojke?
    no dobro, iduća godišnjica bude bila bolja (ne bude li m_p trbušasta)

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ako niš drugo barem je bila jedinstvena i neponovljiva

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Točkice, vibrrrram za Leicu i tebe ~~~~~~~~~~~ Ja bih sad već bila šaka jada da AA pokaže bilo kakav simptom bolesti, ništa mi nije gore od toga.

Dakle, draga Žozika, TO ja zovem godišnjicom za pamćenje
    Mi smo zadnje dvije (ili tri?) proveli odvojeno jer je MM morao raditi u Švicarskoj pa smo odlučili ove godine zajedno otići na put (za 2 tjedna). Baš me zanima kakav će to romantični ugođaj biti. MM radi najmanje od 9-18h, sami smo u hotelu s AA, bez babysitterice....Hmmmmm...

[quote="josieno dobro, iduća godišnjica bude bila bolja (ne bude li m_p trbušasta)[/quote]
    A ovo mi je ispod časti komentirati

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

a mi opet iammo proljev, počeo je biti prilično učestao
    prije 10 dana pili smo antibiotik, jel moguće od toga? guza je naravno crvena, užasno je smrdljiva kakoica, nešto ne štima, danas idemo kod pedijatrice, drugih simptoma nema
    jučer je kakao 3 ili 4 puta, zapravo to i nije često ali je skoro pa tekuće sa komadićima hrane, primjetila sam da mrkvu uvijek kaka u komadićima veličine koja je i bila u juhi
    ništa neuobičajeno nije jeo, najgore je to kaj je ista priča bila prije nekih mjesec i pol
    i inače ima rjeđu stolicu

dok ne obavimo pedijatricu dajte vaša iskustva, pije pro life i šipkov čaj, nije na nikakvoj posebnoj dijeti, ne pije mlijeko niti jede slatko, povrće minimalno i žitarice dok se ne smiri-no ne znam što uopće da mu dam da jede?!
    kakve nas pretrage čekaju? što da tražim od pedijatrice kam da nas pošalje?

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

AA ima nešto kao proljev već desetak dana - zeleno, sluzavo, smrdljivo i barem 4 puta dnevno. Mislila sam da je zbog sluzi iz nosa jer je stvarno jako curio, ali nosić je već odavno prošao, a kakica nikako da se do kraja regulira. Njemu pomaže da pije Megamin i Acidoverus (u dućanima zdrave hrane, probiotik na sojinom mlijeku). Ali evo, čim ubacimo nešto od bilo kojeg voća osim jabuke i banane - kašasta i sluzava kakica se vrati. Sada kaka 2 puta dnevno, nekad je normalna kakica s malo sluzi, nekad e skroz rijetko i vodenasto. Ja mu dajem Ferrogreen željezo pa ne znam da li je možda zelena boja od tog preparata.
    Nama je za guzu pomogla Mustelina Stelactiv krema koja je skupa, ali vrijedi svake kune. Kad je guza bila baš jako crvena, namazali bi Mustelu, naprašili ga Megaminom i sve 5.

Ja ti baš nisam od pomoći jer doktoru ne idem ako baš nije frka.

Držim fige da brzo prođe ~~~~~~~~~~~

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

AA ima nešto kao proljev već desetak dana - zeleno, sluzavo, smrdljivo i barem 4 puta dnevno. Mislila sam da je zbog sluzi iz nosa jer je stvarno jako curio, ali nosić je već odavno prošao, a kakica nikako da se do kraja regulira. Njemu pomaže da pije Megamin i Acidoverus (u dućanima zdrave hrane, probiotik na sojinom mlijeku). Ali evo, čim ubacimo nešto od bilo kojeg voća osim jabuke i banane - kašasta i sluzava kakica se vrati. Sada kaka 2 puta dnevno, nekad je normalna kakica s malo sluzi, nekad e skroz rijetko i vodenasto. Ja mu dajem Ferrogreen željezo pa ne znam da li je možda zelena boja od tog preparata.
    Nama je za guzu pomogla Mustelina Stelactiv krema koja je skupa, ali vrijedi svake kune. Kad je guza bila baš jako crvena, namazali bi Mustelu, naprašili ga Megaminom i sve 5.

Ja ti baš nisam od pomoći jer doktoru ne idem ako baš nije frka.

Držim fige da brzo prođe ~~~~~~~~~~~
    nije zeleno niti ima sluzi, sasvim je normalne boje,smijem li mu davati bioaktiv (mislim zbog kravljeg mlijeka)
    kada smo kratko pili željezo kakica je bila katastrofalna pa smo prestali
    i mi koristimo mustelu a pomaže nam i krema od nevena i kamilice

kod doktora mrzim ići ali kad je probava u pitanju uspaničim se jer još u trudnoći na uzv je bio sumnjiv nalaz na trbuhu i crijevima, bila sam i na AC pa su slali dio uzorka na test za cističnu fibrozu...na kraju je sve dobro prošlo, no svejedno me strah jer je to postalo sve učestalije

thanx!

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Uh, nisam znala za ovaj uzv u trudnoći, ja bih na tvom mjestu vjerojatno sad već kampirala kod pedijatra u čekaonici

Ne znam za Bioaktiv, kad AA ima proljev, izbacujem sve mliječno i koristimo Acidoverus.

Sad sam tek skužila da je Ivan nedavno pio antibiotik. Kada sam ja pila antibiotike zbog mastitisa, Arpi bi redovito dobio proljev, iako ga je on dobivao samo kroz moje mlijeko. A i meni se probava od antibiotika poremeti, osjetljiva sam na to.

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

idem na kamping odmah poslije posla, a i pedijatrica je tek od 2 u smjeni

ne znam za antibiotik, ipak je zadnju žličicu popio prije 10 dana?? :?
    ma kada god odemo pedijatrici napravimo osnovne pretrage i ona veli viroza...no nema drugih simptoma, temp ili povraćanje, a i on se super osjeća niti je cendrav niti miran
    možda je problem i vrtićko okruženje a on osjetljiv...

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj yasmin prvotno napisa
    ne znam za antibiotik, ipak je zadnju žličicu popio prije 10 dana
    Ovo mi je promaklo Javi što je rekla pedica.

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

yas- nemam ti što pametnoga reći. nego ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i za Ivana i još za našu princezicu Leu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nadam se da će brzo proći.
    nama izbijaju sve trojke, zadah iz usta mu se može mjeriti sa zadahom u najboljim danima ulova sabljozubog tigra.
    danas je malo manje cendraviji, pa je svijet ljepše mjesto

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Lea je ozdravila :D !
    Yasmin, kako je kod vas?
    Kupila sam Propolbaby sirup za jačanje imuniteta ali nema šanse da to Lea popije bez suza i muke....kao i sve drugo što mora. Digne prstić u zrak i kaže "mama, ne dijati Eu! Dotojo! (gotovo)....
    Apetit je još slabašan ali se popravlja.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Yasmin,
    dok je Filipa mucila salmonela-proljev jeo je cokolino na acidofilu pomijesan s bananom (kombinacija za stvrdnjavanje stolice), te rizoto s mrkvom (u pocetku samo riza i mrkva, a poslije i malo luka i drugog povrca).
    Njemu je guza bila grozno pocrvenjela od nonstopnih stolica i spasilo ga je kad sam ga prestala prati vodom (i vlaznim maramicama) i pocela prati vaticom namocenom u bebi ulju.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Inace, pozdrav svima! Filip pod virozom, sad je jos samo promukao i kaslje (i ne jede () a temperatura ga je prosla. Naravno da sad ja smrcam.

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Pozdrav svim malim i velikim bolesnicima, da nam brzo ozdravite!
    I nemojte da se još neko razboli!

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

¸Ivanu nije bolje, kakica je sve više tekuća, danas smo odnjeli uzorak na Mikrobiološli u Novu bolnicu (čeka se tjedan dana)
    što god mu pripremim za jelo izađe u tekućem obliku, a mrkva u obliku u kojem i ulazi (mali kolutići) i to 16 sati nakon što ju je pojeo :?

tanja hvala na savjetima, pokušat ćemo iako mu se ova dijetna hrana baš ne sviđa pa muku mučimo...

pedijatrica veli da mora da je viroza i da kod neke djece proljev traje i po 2 -3 tjedna, ali mene sad više zapravo brine što je to kod nas tako česta pojava, što i inače ima mekšu kakicu i što još uvijek ima i po 2-3 dnevo
    malo ste me utješile kad ste rekle da i vaši klinci imaju po 2,3 -znam da sam nedavno negdje postavila to pitanje
    ja sam to pripiusivala brzom metabolizmu i činjenici da manje više jede dobro i zdravo, dakle puno vlakana (dosta povrća i žitarica)
    sad ćemo vidjeti što dalje, sva sreće da je test na cist. fibrozu rađen u trudnoći jer bih sada umirala od straha, ima je jedan slatki četverogodišnjak iz naše ulice
    čitala sam i o celijakiji, ali jedini simptom koji mi imamo je kakica takva kakva jest...
    tanja- da li si na bolovanju za filipa?

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj yasmin prvotno napisa
    ¸tanja- da li si na bolovanju za filipa?
    Nisam, bila sam samo dva dana, dok je imao temperaturu, te jos dva-jer je bio vikend. Sad ide kod baka kao i obicno. Ja strajkam, ali moram biti na poslu od 8-14

Imas u apotekama kupiti i neke kasice (prasak, pa se s vodom razmuti) koje su bas za proljev. Izgledaju fuj, ta je smjesa malko ljepljiva i rasteze se, ali je Filip to jeo s gustom (samo dok je imao proljev).

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

thanx, pokušala sam mu dati onaj sok od mrkve i rižine sluzi ali nije htio ni pomirisati

prije sat vremena je i povratio... sad spava, mislim da sada neko vrijeme neću davati ništa osim čaja od šipka i slanih štapića jer mu je očito i želučić iziritiran...

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

yasmin, ~~~~~~~~ za ivana...

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

~~~~~ ~~~~~ za Ivana.

Čuvalica mi kaže da je AA neuobičajeno miran - da napravi sve što ona traži, ali da izgleda kao da uopće nema energije. Ako se situacija ne popravi do kraj tjedna, idemo doktoru. Jutros mu je kakica bila normalna, ali je pojeo samo 1/3 kuhanog jajeta i par žlica Acidoverusa za večeru.

Ja sam se danas naručila za operaciju mandula 27.12. Bit će mi veseli novogodišnji praznici.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

vibrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bubancima
    mommy kud bas taj datum, nemere li poslije NG?
    yasmin, za utjehu, i moj F. je donedavno imao mekanu solicu i ceste proljeve. Zadnji nam je trajao preko 3 tjedna. Nije pomagala nikakva dijeta tako da sam je ukinula i hranili smo se normalno. Proslo je samo od sebe. Vibram da nalazi budu ok.

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

hvala curke
    evo probudio se dobro raspoložen kao i uvijek, ipak vidi se da je izgubio onu energiju, kak i nebi, 4. dan ima proljev i još je danas i povratio

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Mamasita prvotno napisa
    mommy kud bas taj datum, nemere li poslije NG?
    Ma ja radim do 22.12. i počinjem opet s radionicama 10.01. Kažu da za oporavak od operacije treba 2-3 tjedna i da prvih tjedan dana moram imati nekoga da titra oko mene jer će bolovi biti gadni. Ovo je jedini period kada je MM doma 10-ak dana u komadu.

Bar se neću zdebljati od previše kolača i francuske

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ali zato mozes napuniti frizer slatkacem i krenuti u Novu npr. s onim finim ljesnjak-pistaccio.
    valjda jos preporucaju sladoled poslije operacije mandula

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ja sam se danas naručila za operaciju mandula 27.12. Bit će mi veseli novogodišnji praznici.
    Ja sam ih operirala 2004 i mogu ti reći da mi je bilo koma. Ne želim te plašiti, ali ja sam smršavila cca 6kg

~~~~~~~~~~~~~~ za Ivana!

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

jeluška, presladak avatar!
    gdje si do sada?

~~~~~~~~~~~~~~za ivana
    m_p- i ja i mm smo bez mandula, ali smo sve obavili kao klinci, pa nismo imali nekih problema, ali navodno ti se promjeni ton glasa ili što?

nego ženske moje, jakov se jučer pokakao u wc!
    vidim ja da će kakati i pitam ga hoće li ići kakati na wc, on meni veli da, ja na to kako budemo skinuli pelenu, on veli: da.
    ja ga bržebolje odvedem na wc, skinem pelenu i oboje sjednemo na školjku.
    i djete se maklice napelo i za čs veli meni da hoće dolje, ja ga spustim, a govnić u školjci!
    to je bilo jučer ujutro...više se nije ponovilo
    ali sam svejedno ponosna!

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Jeluška prvotno napisa
    Ne želim te plašiti, ali ja sam smršavila cca 6kg
    Ma kakvo plašenje, više je Sladoled ionako više ne preporučaju...
    Mijenjanje tona glasa?! Na više ili na niže? To mi se uopće ne sviđa.
    Jeluška, jel'se tebi promijenio glas?
    Doktor mi je rekao da djeci bolovi potpuno prođu za 4-5 dana, a odraslima i do 3-4 tjedna.

Jakove, majstore!!!! Bravo!!!
    Nama tuta do sada nije upalila iako mi je jedno vrijeme signalizirao kada će kakati.

Yasmin, kako je Ivanuška?

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj josie prvotno napisa
    jeluška, presladak avatar!
    gdje si do sada?

nego ženske moje, jakov se jučer pokakao u wc!
    Hvala!
    Tu sam samo nisam pisla! Više na proljetnim trudnicama!

Bravo za WC. Mi nismo toliko ambiciozni da idemo na wc, ali smo svaki dan na noni. Uglavnom i kakamo na nonu, osim ako se zaigra da ju baš i ne pratim. Ako se i desi da je to obavila u pelenu, dođe do mene i pokazuje na pelenu i nešta nabraja! Sretna sam što je svjesnai što mi daje znakove, pa čak i kad se samo popiškila! :D

Inače, mi smo u problemima da ne znam što bi s njom. Po noći, negdje oko pola 2-2 se ne probudi, al vrišti i plače i otresa nogama . I to traje cca pola sata, sve dok se ne razbudi. A kad se razbudi onda se igramo još pola sata! Već smo ludi i MM i ja.
    Primjetila sam da ima neki čudan miris iz usta. Jedna trica samo što nije, a i ostale samo što nisu.

Jesu li stvarno zubi ili nešto ružno sanja ili je nešto sasvim treće? :/ Preko dana je zadovoljno, sretno dijete. Dobro jede, pije! Samo su noći užasne!

Što vi mislite? Jel ima netko sličnog iskustva?

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Mijenjanje tona glasa?! Na više ili na niže? To mi se uopće ne sviđa.
    Jeluška, jel'se tebi promijenio glas?
    Ne mogu reći da mi se promijenio glas. Mama i dalje ne zna kad nazovem je li sestra ili ja?
    Jedino ne mogu više pjevati! Po tom pitanju osjećam promjenu!
    Ja sladoled nisam mogla jesti, nego jedino hladno mlijeko i ponešto juhice! ostalo jok!

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ajme,bravo za Jakova!
    Mi wc nismo ni pokušavali a tutu vozi po stanu
    Inače,kad hoće kakati, čučne i prostenje "kakaaaaa", to traje ravno 3 sekunde (tatin metabolizam...).
    Cure,mene nešto čudi i brine istovremeno, naime, kad je sama sa mm-om je bubica, dobra, igra se, čim se ja pojavim s posla nastaje kaos, nervozna je, ako joj se nešto ne da baca se na pod, ne želi se presvući, totalno drugo dijete!
    Možda tako pokazuje da joj nedostajem ali i mm je primjetio tu promjenu i ne znamo zašto je tako....
    Jeluška, welcome back!

Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •