smokvica,
bebe ribe su ti dva puta tjedno. na maldosti je to uto i cet od 18-18.45 (cula sam ali nisam sigurna da trenutno nema grupe od 17-17.45, sto je meni bila draza grupa). u bazenu se brckate ti i tvoj malac. bazen je dubine u najplicem djelu 0,70 m a u naj dubljem 1, xy m ne sjecam se tocno. temperatura bi trebala biti 32-33 stupnja i meni je rijetko kad bilo hladno. uvijek mozes nazvati na tel. 30 92 572 i pitati sto te god volja. kad god sam zvala bili su jako ljubazni. cijena bebe riba ti je 300 kn. ako vodis dvoje klinaca onda drugo djete ima popust, ni to se ne sjecam tocno koliko. imate trenera, ali kao sto rece davor ne ocekuj da cete sad nesto trenirati. pokazat ce vam neke vjezbice, ako ga pitas sve ce ti odgovoriti. uglavnom tih 45 min ti i malac uzivate u toploj vodi. na samom bazenu imate razne rekvizite, plutace, onda one gliste, potom lopte s kojima se mozete igrati. imate i mali tobogan koji klinci naprosto obozavaju. pogotovo ako su veci pa se mogu sami popeti i spustati. zan se dogoditi da se klinci pokliznu pa na to treba paziti. dozivjela dva puta u dvije godine. nemoj se iznenaditi ako ti klinac odluci nakon 5 ili 10 min da ne zeli vise biti u bazenu. postivaj zelje. nama se znalo da jedva ga izvucemo van, a znalo nam se dogoditi da odemo skinemo se smocimo noge i odemo van. cijena parkiralista na savi je bila proljetos 3kn.
sve je vrlo slicno i u utrinama. ovo sto cu dalje pisati je ono sto sam cula jer nisam bila u utrinama. tamo je navodno cisce nego na savi, ali i voda je malo hladnija nego na savi. bila sam s jednom forumasicom koja je bila i u jednom i u drugoim bazenu sa svojim klincem.