Sinoc se uspavljujemo, ja joj sapucem pricu, a ona meni sapne natrag: "Mama, sada spavaj! Sssssss!"![]()
Sinoc se uspavljujemo, ja joj sapucem pricu, a ona meni sapne natrag: "Mama, sada spavaj! Sssssss!"![]()
e ovo je biser biseraElly prvotno napisa
![]()
![]()
PLAČEM OD SMIJEHAwhite_musk prvotno napisa
![]()
jucer je moje dijete htjelo da crta(pasionirani slikar), jedino sam mu nedostajala ja(bila na faxu) kao glavni pomocnik
![]()
MM se okusao kao asistent, ali nas mali sef nije bio zadovoljan.
Pokusvali su , ali nije islo.
MM:pa kako da ti pomognem
Isa:pa ti samo gledaj
MM:ali ja hocu da ti pomognem
Isa:a ako mi pokvajis
MM:pa akako ti mama ne pokvari
Isana nista ne pokvaji
MM:a sta sam ti ja pokvario
Isa:necu vise da pjicam o tome
MM:dobro
u to ulazim ja u kucu, amoj isa (sav ozaren): evo maaaaaaaajstoja![]()
e sad ces vidjet babo kakao majstoj pomaze![]()
OT: sad je izmislio najnoviju tehniku bojanja, naime uzme kist u usta i boji ustima ili temprom koja je u ustima :shock:
Nakon ucestalog cicanja po danu, stavim Anitu spavati, uspava se na ciki, ja zbrisem pod tus. Dodemo MM i ja u krevet, taman zadrijemamo, i cujemo Anitu kako se koprca i gunđa u snu.
Ja: Misice, sto je bilo?
Anita (zapovjedno): titu! T I T U !
ja (zbunjeno): zar OPET?
mala mustra (zapovjedno): opet!
![]()
Ja sam već kod svih poznanika poznata po stalnoj krilatici DUGU! Znači: drugu![]()
Onda mu se netko usprotivi i kaže, to ti je druga, a on onda odgovori:p-vu (prvu!)
8)
moj Isa sav ozaren od srece sto je dobio Boba graditelja(od moje duse ninochke)ad hoc joj je srocio pjesmicu(vrticku u kojoj je rijec jesen zamijenio sa rijeci ninica )
Pa ide ovako:
"ove ljepe dajove nina nam je dala
djaga nasa ninice velika ti hvala"
istopila sam se
inace, ubjedjen je da mu je to tetka, jer je cuo kakao sam ja rekla MM-u da ce Boba poslat moja sestra po Rodi i dusa moja povezala ...
Ninochka hvala puuuuno
jedno malo srce si ucinila presretnim(spavao je s poklonima)
kopipejstovala sam pa mi je post ostao bez srca, ali ninochka zna...![]()
Isusek, on već pjesmice slaže :shock:
Taj mali je svemirac![]()
Nina, baš si srčeko i zaslužila si tako lijepu pjesmicu![]()
Jučer: obraćam se Fioni i počnem:
- Gle, srećica moja mala...
Ona je prekine u pola riječi i poluljuto-poluuvrijeđeno kaže:
- Ja ne bit mala srećica! Ja bit velika sreća!![]()
Danas: započeli smo s Florinom dohranom. Oko podneva nije htjela ni probati, tj. uspjela sam joj dati jednu žlicu, da bi sve samo jezičkom gurnula van iz usta, a onda je odlučno zatvorila ustašca, stisnula usnice i nije se dala nagovoriti na još.
Probali smo i prije spavanja, s tim da sam Fioni objasnila da će mi pomoći hraniti bebu. I tako, nagovaram ja Floru da otvori usta, ona neće, ali se stisnutih usnica smije, a Fiona sjedne kraj nje, počne ju tapšati po glavi i govoriti joj: "Beba, to je kašica od jabuke, to moraš papati. To je jako fino. Moraš papati voće, voće je jako zdravo. Beba, od voća ćeš biti vejika. Beba, jabuka ti je supej."![]()
![]()
Evo naseg jutrosnjeg bisera:
Ja sjedim za laptopom a Filip navalio na mene i hoce tipkati.
Ja nedam, a on ode, vrati se s metlom i kaze:
-Mama ade cititi
Ja uzmem metlu i kao metem, a cujes njega, stoji na stolici, tipka (zove me po imenu) i broji:
- ......sest sedam osam devet sest sedam osam devet...
Onda prestane tipkati, pogleda u rodin logo i kaze
-evo ga joooodaaaa, citi mama, citi mama :D
vid, MM i ja šećemo šumom na sljeme.
tišina, odjednom se čuje potok u blizini...
kad čuješ vida: mama, jesi ti to prdila?
a danas prije spavanja: mamaaaa!
ja:?
..ja sam tvoj dragi sin.
Pitam ja Mrvicu kako je bilo u vrtiću.
Kaže ona: "Super! Opet sam plakala!
A zašto je plakala? Jer joj je Nina rekla da je ona mala beba!![]()
Biser od mog dragog nećakkoji ima 3 godine.Jučer kod doktora jer ima upalu očiju i pita ga ova "Šta je bilo?"
odgovor:Dida mi je bacio lopatu pijeska u oči i dida meni i Dori da velike noževe da trčimo po kući.
Mašta radi svašta![]()
Jučer, za vrijeme igre lego kockicama, vrlo odlučnim i odmjerenim glasom, polako i razgovjetno, s dignutim kažiprstom na ručici koja maše:
- Tata. Pazi kaj hadiš. Ovo su moje kockice.
![]()
Dijana prvotno napisa
![]()
kod nas još uvijek( nakon 6 mjeseci) traje faza -super, plakao sam-
samo što je to kod nas postalo fora![]()
Gleda me moje dijete dok se šminkam i kaže: I ja bi se šminkalaaa!
Ja kažem: Mala djeca se ne šminkaju. Šminkat ćeš se kad porasteš, ako budeš htjela.
Ona: Ne, mala djeca ne. Samo ja.
ajjjjj diiiiiivna jeDijana prvotno napisa
![]()
Nije biser kao većina ovdje, ali ostavilo me bez riječi.
Prekjučer je Fiona ušla u Florin kinderbet i tražila da Floru stavimo unutra. I tako, neko vrijeme su se igrale, a onda je Flora zaplakala.
Fiona ju je zagrlila i rekla joj: "Beba, nemoj pakati" i onda skroz tiho, na uho, "ja sam ti tu".
![]()
Aj SanjaSanja prvotno napisa
![]()
sva sam se najezila, predivna je
već sam je zamislila,mišica mala nježnaSanja prvotno napisa
![]()
Danas Dora skužila susjeda Jožu kroz prozor kad nam je vraćao lojtre.Prošlo od toga par sati,došla nam baka kući s posla i Dora k njoj
"Baba,Joža vratio lojtre" a baka veli
"jel vratio,ne trebaju mu više,nećemo mu više dati naše lojtre" a Dora na to:"baba,daj Joži lojtre mi imamo dvije"
izvadio vid neku knjigu s police, donio mi i kaže:
mama, to ti je knjiga o jednom plaćeniku..
a ja: ?!
a on nastavi: plaćenik...on ti stalno PLAČE![]()
ležimo jučer Isa i ja, mazimo se, pričamo
Isa:mamica, poželio sam vrtić
Ja:aha,jel želiš ići
Isa:jaaaako želim, samo neznam smijem li,šta je rekla dotkojica
Ja:rekla je dam možeš bez ikakvih problema
Isa:ekstja!a hoćeš ti buti tužna
Ja:ne, meni je drago da se ti družiš sa svojim drugarima
Isa: al malo će ti bit žao
Ja(vidim kakv odgovor hoće):pa možda malkice
Isa:tako i tjeba,jej ti mene puno voliš i voliš da sam kod tebe, a i ja tebe volim
Ja ga izgrlim, izljubim,izgnjavim ...
Isa:hoćul sutja ići
Ja: pa možeš i u ponedeljak
Isa:ja bi sutja
Ja zašto
Isa(nasloni se na jastuk i uzdahne [i]tjeba mi pjomjena![]()
(pamte ko spužvice SVE što čuju)![]()
Dijete mi raste pa su eto počeli i biseri...
Jučer sam Leni kupila neku farmicu - zoo sa životinjama i među njima je i lav. Pokazuje ona meni lava i govori Vau-vau. Ja kažem : Nije to vau-vau to je lav. Ona opet Vau-vau a ja opet ne, to je lav. I onda ispali : Ne, to vau-vau.
Uspavljujemo se (naravno, cicajući) u spavaćoj sobi a MM dovršava ostatke njezine večere i struže žlicom po tanjuru. Ona se "odljepi" od mene, okrene se prema vratima i uzvikne Njam, njam k'o da nije jela godinama.
white_musk prvotno napisa
![]()
i meni je bio tako smješan![]()
al da ste vi njega još samo vidjele:
leže na leđa, stavi ruke ispod glave,prekrsti nožice i uzdahnu tu rečenicu
trebalo ga snimmit![]()
iz takvih momenata ja crpim najpozitivniju energiju![]()
Odvaaaaaaaalilaaaaaaa sam !![]()
šećemo jučer gradom, a vid mi odjednom kaže:
mama, kad sam ti ja bio veliki bio sam jedan stari dedica,
i pio sam puno mlijeka i pive....i upao u veeliku rupu!![]()
Zrinka je ovih dana u "sama, sama" fazi tj. sve hoce sama, obuci, skinuti, uzeti za jesti, cak si sama hoce pelenu presvuci, otkopca ju, pogleda kakic ako ga ima, popipka da vidi jel mokro ... uglavnom, mislimo da dolazi vrijeme za skidanje sa pelena.
I tako Zrinka i MZ grade kucicu od kockica i kaze ona da grade WC. I fino napravi Zrinka 4 zida i sjedne na to (skine hlace, ali ostane naravno u bodiju i peleni) i kaze "Zrinka kaka". Onda uzme jednu kockicu i stavi unutra, kaze "kakic" i onda si jos sama obrise guzu s maramicom i obuce hlace.
super su mi te njihove priče "kad sam bio veliki"...anek prvotno napisa
već se pričalo o tome na forumu. čovjek se malo zapita o reinkarnaciji (ako inače u nju ne vjeruje).
kod nas ova faza traje itraje i traje...tatek prvotno napisa
Isa, Vid zakon ste![]()
A Fiona je toliko dražesna, mila i brižna prema Flori da je to nešto prekrasno![]()
Lutonjice, baš zanimljivo to s reinkarnacijom :smajlić se znatiželjno čoha po glavi:
vid se pokakao, pogleda u tutu - a unutra 2 poveća drekeca, pa prokomentira;
mamaaaa, gle 2 velika drekeca, mama i tata drekec...
...i jaaako se vole!!!!
Joooj, ne znam gdje sam spremio onu svedsku "Knjigu o kakcu" koju sam imao negdje u pdf-u (u slovenskom prijevodu), vrlo edukativno, sve sto ste oduvijek zeljeli znati o kakcima (za djecu do ajmo rec 7-8 godina).![]()
e to mi treba, šaljiiitatek prvotno napisa
![]()
Stavio bih to vec davno negdje na web, ali ne mog naciiiiiiiiii ....anek prvotno napisa
![]()
kad smo vec kod kakica...pricam jucer na telefon a karlo uzima tutu i ide kakat. kaze da mu ne treba pomoc pa ga par sekundi nisam pogledala...okrenem se a on sjedi lijepo propisno svucen na svom velikom kamionu i kaka njega...![]()
onda se skupio dok sam ja :? i rekao mi mama, ne brini ja cu to lijepo prosut u wc!
anek prvotno napisa
![]()
Leona uvijek pokaka prvo jednog veeeeeeeeeelikog, onda jednog malog...Onda stane i gleda ih s ponosom, svaki put mudro komentira da je jedan veliki a jedan mali, pa pušta vodu i maše im: pa-paaaaaaaaa, kakačiiiiiiiiii, pa-paaaaaaaaaaaaa...
Mama, otišli su se igrati sa svojim prijateljima![]()
tatek, je l' ova knjiga http://www.traou.net/blog/images/Déco/Photo%20165.jpg
evo jedna dojeća
moje dijete nema baš neke bisere
u biti ima, ali ja ne pamtim
al ovaj...
vrijeme kupanja. gol u kadi.
kaže: mama ti imaš sise?
ja: da.
sami: i ja imam sise.
ja: ozbiljno? a jel imaš mlijeka u njima?
sami: nemam, izgubio sam ga.
ja (isprani mozak): ma nemožeš izgubiti mlijeko.