Anek, daj slikice...![]()
umirem od znatiželje....
Anek, daj slikice...![]()
umirem od znatiželje....
Kakve prekrasne slikice!
Kako su naše male bolesnice Dora i Ana? Nadam se da je sve ok.
Mi smo danas bili u kazalištu. Fiona je bila apsolutno oduševljeno-impresionirana, kao i obično. I nije mogla prihvatiti da je predstava već gotova, također kao i obično (uglavnom izlazimo posljednji iz dvorane i glavni argument mi je "više nema nikoga, mogli bi nas zabunom zaključati unutra"). Gledala je predstavu doslovce bez micanja, samo je glavica išla lijevo-desno za glumcima, širom otvorenih ustašca, povremeno s osmijehom. Čim smo izašle, objavila je tati i Flori, koji su nas čekali u predvorju, da je bila u kazatu i da je gledala predstavu.
Dogovorile smo se da opet idemo čim na program dođe predstava za njezinu dob.
Ovo danas su, inače, bili neki gostujući Belgijanci. Prestava uopće nije bila nešto naročito, ali glavno da se njoj svidjela.![]()
Sanja prvotno napisa
mi smo cijelo proljeće išli u KAZALAT.
(zdravstveno stanje i dalje isto, skočit ćemo sutra popodne do doktora...doduše od danas smo i ja i MM totalno virozni, samo vrtimo te viruse uokrug).
Slikice su krasne![]()
(a kad god gledam slike Anekinog stana rastopim se :smajlićkojižalištonijestajaouredukadsedijelila kreativnost![]()
Zagebeići u 10.
1. ajvi i andrej 1 karta
2. mamma sanićka i Lovro + MM 2 karte
3. josie i jackiem 1 karta
4. tweety & fran 1 karta
5. lada & mama + frendica 2 karte
6. Nika i pčelica 1 karta
7. Sara i tira 1 karta
8. Mirta30&Vid + mm 2 karte
Da, mirta, slikice su.
Pia mi je opet šmrkava, ali je dobre volje i zasada nema naznaka da će iz hunjavice izroditi nešto groznije...
Dora je super. Vesela je i sretna, svaki dan nešto nauči i postala je prava brbljavica. Priča: mama, tata, da, ne, pa-pa, opa (kad nešto padne )...
Danas ću zvat pedijatricu da se dogovorim oko daljnjih pretraga....
Idem po karte (11) iza posla...sutra javim što sam dobila.
javljanje iz vrtića:
Došli su oko 10. Tata u vidnom polju na hodniku, uz svako malo provjeravanje. Lovro u akciji. Slavi se rođendan. G. Lovro na čelu stola. Curke mu se upucavaju. Išao je sa jednim komadom prati ruke u wc.I sadašnja akcija...ON HOĆE RUČATI SA DJECOM!!!!! :D ( 2 x je izašao na hodnik reći tati da hoće jesti)...
(Bože, molim te, da se ne predomisli u danima koji dolaze!!!)
slikice su prekrasne
Eh da....i tata je virnuo kroz vrata da vidi kako su se pošlihtali: G. Lovro jede na čelu stola..ko doma! Lijepo smo ga naučili!![]()
ja se iz čistog koristoljublja javljam![]()
otvorila jubilarni ZPD(50) topic ne bi li našla da li se kojim slučajem skuplja društvo za zagrebačke mališšane pa da se prikrpamo
dakle i mi bi jednu kartu u ekipu ako nije kasno.
išla bi Petra i mm
i sad jedna velikasvima koja nema veze sa koristoljubljem
OK
Zagebeići u 10.
1. ajvi i andrej 1 karta
2. mamma sanićka i Lovro + MM 2 karte
3. josie i jackiem 1 karta
4. tweety & fran 1 karta
5. lada & mama + frendica 2 karte
6. Nika i pčelica 1 karta
7. Sara i tira 1 karta
8. Mirta30&Vid + mm 2 karte
9. Inesičin M + Petra 1 karta
Inesica, avatar ti je predivan...tj. onaj crvek u njemu![]()
Bravo za Lovru na čelu stola, tako i treba, samo odlučno. :D
Vidjet će teta za koga je tvrdila da je razmažen!
:Dmamma san prvotno napisa
Može i kavica u Mercatoru. Hoćeš danas oko 13?
Ili da ti uplatim na rn?
Šmrc, mamma san baš sam se nadala kavici.
A onda javi - ili da ti popodne uplatim ili sutra oko 13 h kavica u Mercatoru?
Dora![]()
Nadam se da će sve biti OK.
Pusa big boss-u Lovri.
Gad demn it!! Bila sam se oflajnala...i nisam skužila. Ali sutra te bilježim sa štovanjem!!!pcelica prvotno napisa
![]()
Tete (čak ne njegova) ga zovu PRINC!!Sanja prvotno napisa
![]()
:D za lovru izjelicu. on je jedini muškarac kojeg znam, a da mu trbuščić dobro stoji![]()
mamma san, daj pp-aj broj rn-a jer kako stvari stoje kava će se još morati strpiti.
inesica, pa već sam se pitala kaj nejdete i vi na "zane"![]()
spooky, dora priča ?:shock: đizus, ne mogu vjerovati da je već tako velika.
slikice s partyja su super, a ta naša dječica su stvarno prelijepa mala stvorenja![]()
čokolada, iš, iš virusima i pusa ptičici. držim fige za dobre vijesti od pedice.
mamma san prvotno napisa
Ništa od kave danas. Bez auta sam. Pošalji mi broj računa, a ja se za kavu javim ovih dana.
Zagebeići u 10.
1. ajvi i andrej 1 karta 50 kn
2. mamma sanićka i Lovro + MM 2 karte 100 kn
3. josie i jackiem 1 karta 50 kn
4. tweety & fran 1 karta 50 kn
5. lada & mama + frendica 2 karte 100 kn
6. Nika i pčelica 1 karta 50 kn
7. Sara i tira 1 karta 50 kn
8. Mirta30&Vid + mm 2 karte 100 kn
9. Inesičin M + Petra 1 karta 50 kn
:D
Super. Ajde šalji broj računa, a sutra ili prekosutra preuzimam karte na kavici.
Može. Zaboravih napisati, Pčelice, da mi baš paše da nije kava danas, jer SAM OSTALA BEZ GLASA! Laringitis...fljak it! :/
haj hoj...
Drage moje cure ja ne znam kako će to uzgledati kad obje krenu u jaslice, ali mislim da ću stalno hodati po ambulantama. Jučer me teta u vrtiću prestrašila da i Pia ima problema s mokrenjem jer često ide piškiti.
Ja sam odmah otišla u ljekarnu kupiti onu sterilnu posudicu i jutros je pišala u nju. Nalazi su OK. ( na svu sreću ) i izgleda da je samo pišala od previše čaja...
Danas smo dori ponovno vadili krv iz venei sada pokušavamo uloviti urin u vrećicu, a znate koliko je to teško kod curica....
Piji je u vrtiću SUPER ( tako ona kaže )...
Za dva tjedna idu u kazalište gledati "Mačak u čizmama". Malo se brinem oko prijevoza jer se ide s busom...pa kako tako mali klinci da sjede u busu bez autosjedalica i nevezani...
:?
Evo ti jedna pusa ozdravilicamamma san prvotno napisa
![]()
Već sam gore napisala da sam bez auta i da ni meni ne paše danas.
Sutra? Poslala sam ti pp.
Spooky, nije ti lako. :/ Smo ti želim da ti Dorica ozdravi i da sve boleštine zaobiđu Piju!
A za bus, ne znam što bih ti rekla....valjda će biti sve ok!![]()
Spookice, držim fige. Mi smo često kod pedijatrice, pa znam o čemu pričaš.![]()
Pia ti je sigurno prehlađena, pa češće ide piškiti. Kod Nike je tako.
Spooky, posve te razumijem, ali kad Dora krene u vrtić, Pia će već savladati početne imuno-probleme.![]()
Za kazalište ne brini, vjerojatno idu busem koji ima pojaseve oko struka, sigurno se ništa neće dogoditi, a malci će se super provesti.
Ja sam u komi. Malena mi je opet raskrvarila cicu, ali ovaj put stvarno temeljito. Veći dio noći je bila prištekana, a ujutro sam otkrila da je tetra pelena koju ima ispod glavice sva krvava. Zatim sam ju, naravno, promijenila, no nakon idućeg podoja je i nova bila sva krvava, što od mene, a što od njezinog bljuckanja. :/
Totalna kriza me ulovila.![]()
Uf Sanjekica....Daj joj drugu, a ovu čuvaj...i nemoj joj dopustiti da ima ciku stalno u ustima...(kao ti to ne znaš... :/ )
Sanja![]()
Ja sam Niku dojila 8,5 mj. i cijelo vrijeme je bilo tako.
Nadam se da ćete vi to uskoro riješiti.
Vibram ~~~~~~~~~
Sanja![]()
nadam se da će se cica oporaviti...a to sa cickanjem cijelu noć, uh Dora je počela cicat i cicat po noći. Do sada joj je trebalo samo za uspavljivanje, a sada joj treba i kada spava...
sanja i spooky![]()
![]()
cure jurim, ali uspjela sam nabaciti fotke s tuluma na fotki, evo link:
http://public.fotki.com/AnaZ/haloween-party-2006/
:D
ako pita pass ili nesto:
AnaZ
anek
kako ste mi svi lijeeeeeeeeepi![]()
tačnoo mi dođe da se i mi prijavimo za naredni tulum, ako nas primate :D
anek pišem i ovdje...slike sa super tuluma su super ! (ili SSSTSS!)
vajtica, zakaj ne?![]()
I ja potvrđujem da su slike super.
Anek, Vid je stvarno presladak .
(pošto nam je Fran dao nogu, tražimo novog dečka)
Anek, slikice su predivne kao i svi klinci...![]()
više nema tih epiteta i superlativa kojima bih mogla ishvaliti našu dječicu. stvarno su predivni![]()
spooky, za vožnju busom mislim da ne trebaš brinuti, ali ipak provjeri kako su to zamislili izvesti. čisto da budeš mirna.
sanjić, jedna pusa za brzinsko nestajanje totalne krize![]()
Puno vam hvala na pusama, danas sam cijeli dan sva jadna.![]()
Nadam se da će sutra biti bolje.
Anekica, slike ne da su genijalne, nego su pregenijalne! Svi ste tako zgodni, točno se osjeti atmosfera, klinci su divni, ma nemam riječi!![]()
Danas mi je Pia rekla : "Gupačo mala" ( glupačo mala)
a ja sam na to pukla od smijeha ( a nisam trebala uopće). Bilo mi smiješno što je to upotrijebila u skroz čudnoj situaciji ( kada smo se škakljale i mazile )
Inače, do sada je samo jednom rekla nešto slično i nisam se uopće na to obazirala pa nije više niti ponovila.
S obzirom da sam se smijala tome što je izgovorila, upitala sam ju gdje je to čula . U vrtiću ( a gdje drugdje ) ...pitala sam od koga je to čula, a ona mi odgovori da je to rekla teta Goga.
Sada sam malo :/ jer ne znam da li da joj vjerujem ili ne jer je par puta znala reči da ju tučem i sl.
Eh, da i danas nije uopće spavala u vrtiću. Mislila sam već da ću puknuti popola jer su me napale moje curice. I obje su htjele mamu u isto vrijeme. Bilo je jedno 5 minuta urlanja dok se nisu smirile u mojem krilu.Pia je čak i zaspala ( u 19h ), a Dora je samo mudro naslonila glavu i bilo joj je super....ah, ponekad mi se čini da ću puknuti od ljubavi
aypsolutno netočno. vi ste nas supirali. mi smo samo malo šarali, ali to nije značilo da ste vi dobili nogu. mi Niku volimo, mi Niku volimopcelica prvotno napisa
![]()
Spooky, Fran ne bi išao u aranžmanu koji uključuje prijevoz dvo i po godišnjaka busom pa makar i vezanih TOČKA.
(vjerojatn bi ja furala njega u auto sjedalici +što bi ponudila nekom od roditelja da s djetetom popuni prazna sjedala u našem autu (uvijet bi naravno bilo da i to drugo dijete ima sjedalicu)).
e da i zaboravila sam napisati, da bi sa takvim zgražanjem dočekala ideju da tako mala djeca putuju sa busom, da im naredne dvije godine ne bi padalo na pamet organizirati sličnu stvar.
spooky netko je tamo L U D na kvadrat.
andrej jutros dedi prepričava sastanak rodine podružnice medveščak: bio je ceji tujum! 8)
tweetica, uživali smo.![]()
mi smo sinoć imali fibru, mislim da se prehladio, a i ovaj sirup što je dobio za anemiju,nije baš bajan![]()
jučer je jako slabo jeo, a ona beštija od sveki ga je gladnog odvela na neki roćkas i djete se vratilo blijedo ko krpa![]()
ne mogu dočekat(finansijski)momenat,kad se budemo selili odavde![]()
od jutors mi je bolji, ali neću ga vodit u vrtić
često piški, ali mislim da je to i od tabletica vitamina C koje pije u kombinaciji sa sirupom.
i sad, najveći šok mog života
jučer sam saznala da imama polubrata u Zagrebu :shock:
i da valjda radi na HRT-u
tweety prvotno napisa
![]()
I mislili ste da ćemo mi tolerirati šaranje.
w_m i ja sam imala sličan situaciju, pa znam o čemi pričaš.![]()
I Nika je OPET bolesna.![]()
Nema temperaturu, ali kašlje i nos curi, slično kao i prije 2 tjedna.