Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 150

Tema: Zimsko-proljetna djeca 2004. (50. dio)

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

tnx

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj white_musk prvotno napisa
    tnx

Ako niste vidjeli Nikinu fotku za Unicefovu kampanju, pogledajte tu:
    http://images20.fotki.com/v357/free/...jpg?1162969273

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj pcelica prvotno napisa
    Citiraj white_musk prvotno napisa
    tnx

Ako niste vidjeli Nikinu fotku za Unicefovu kampanju, pogledajte tu:
    http://images20.fotki.com/v357/free/...jpg?1162969273
    ostala sam bez daha,tako je jaku impresiju napravila ova slika...

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Nika je predivna mala manekenka. a taj zagonetni pogled
    ljepotici pusa ozdravilica

white_musk, ne znam što pametno reći na vijest o polubratu. sigurno si zbunjena do neba i imaš sto pitanja u glavi. mene bi osobno takva vijest razveselila tim više ako bi i druga strana mislila isto tako.
    pa, čestitam
    a mišeku šaljem vibri na n-tu da se krvna slika popravi i da fibra nestane

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

pcelica,meni su se oči odmah zarosile. Predivna ti je curica. Ima nešto na njoj što me jako podsjeti na moje Zlato koje je trenutno u vrtiću

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

tweety, kaj da sad radim? Mislim , budem ( naravno ) pitala kako misle da će to funkcionirati s tako malim klincima u busu....
    joooj, misliš slično kao i ja, ali mene srce boli pri pomisli da ona neće ići...s druge strane pucam od brige već sada

aaaaaaaaaaaaaaa...totalno sam stiltana... :?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

moram vam se pohvalit :D

Izgleda da cu postat TETKA :D
    Onaj moj brat sto se neki dan ozenio dobit ce bebicu
    Joj, snaha zna da visim na ovom forumu, pa ako procita moje mahalanje

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj spooky prvotno napisa
    pcelica,meni su se oči odmah zarosile. Predivna ti je curica. Ima nešto na njoj što me jako podsjeti na moje Zlato koje je trenutno u vrtiću
    joooj pčelice, dođe mi danas pošta - koverta od HT-a, otvorim...i gledaju me poznate okice, odklopim...a ono naša prelijepa frendica nika!!!!
    predivna je, svima sam je pokazivala

spooky, meni se isto kao i tweety čini totalno prerano za djecu od 2,5 godine ići busom negdje, ne znam, odluči, ali ja bi se na tvom mjestu doobro raspitala o tome kako idu, da li su vezani i td., jer znaš da je vožnja djece ko krumpira kod nas nažalost više pravilo nego iznimka, i ne može me više ništa iznenaditi :/

snorki, jupiii, čestitam tetkice!!

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pčelice, na žalost, ne otvara mi se slika, javlja mi da je server trenutno nedostupan. Vjerujem da je Nika na njoj prekrasna, ali jedva čekam da podignu server i da je vidim.

White_musk, vjerujem da si zbunjena i od srca ti želim da se priča s polubratom riješi na vaše obostrano zadovoljstvo i da vas ova spoznaja oboje obogati, a Isau želim što brži oporavak.

Snorki, čestitam!

Kod nas je sinoć bilo još gore, najgora noć što se dojenja tiče do sad. Toliko me raskrvarila da sam se išla izdojiti. Uglavnom, uspjela sam dobiti 120 ml krvavog (!) i samo 60 ml dobrog mlijeka. Od mm-a je htjela jesti na žličicu, pa je dobila noćni obrok, no od mene nije, pa sam ju ujutro ponovno stavila na cicu nakon što sam izdojila svo krvavo mlijeko. Naravno, nije joj baš previše ostalo, pa je negodovala i jedva zaspala, a kako se ja osjećam (psihički i fizički) neću ni govoriti.

Tko bi rekao da kod drugog dojenja može doći do takvih problema? Bila sam uvjerena da ne postoji stvar koju ne znam, da sam tata-mata, da ću bez problema odvaliti još dvije godine... :/

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa
    Pčelice, na žalost, ne otvara mi se slika, javlja mi da je server trenutno nedostupan. Vjerujem da je Nika na njoj prekrasna, ali jedva čekam da podignu server i da je vidim.

White_musk, vjerujem da si zbunjena i od srca ti želim da se priča s polubratom riješi na vaše obostrano zadovoljstvo i da vas ova spoznaja oboje obogati, a Isau želim što brži oporavak.

Snorki, čestitam!

Kod nas je sinoć bilo još gore, najgora noć što se dojenja tiče do sad. Toliko me raskrvarila da sam se išla izdojiti. Uglavnom, uspjela sam dobiti 120 ml krvavog (!) i samo 60 ml dobrog mlijeka. Od mm-a je htjela jesti na žličicu, pa je dobila noćni obrok, no od mene nije, pa sam ju ujutro ponovno stavila na cicu nakon što sam izdojila svo krvavo mlijeko. Naravno, nije joj baš previše ostalo, pa je negodovala i jedva zaspala, a kako se ja osjećam (psihički i fizički) neću ni govoriti.

Tko bi rekao da kod drugog dojenja može doći do takvih problema? Bila sam uvjerena da ne postoji stvar koju ne znam, da sam tata-mata, da ću bez problema odvaliti još dvije godine... :/
    Sanja, sjecas se da je Anci (gdje je ona nestala) pisala o tome. Znas da je prvog malca dugo dojila, a drugog slabo. Mislim, necu sad da ti vezem suhu, nego me tvoj problem podsjeti na Anci. :/

A mene je Sami uvijek znao raskrvavit. Poslije sam se izdajala.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Znam Anči, još uvijek sam s njom u kontaktu.

Ma, nije ona jedina, poznajem više mama koje su prvo dijete dojile bez problema, a s drugim je bila totalna muka. Babica koja mi je spasila dojenje mi je pričala da se to objašnjava nekim podsvjesnim mehanizmima, pisala sam već o tome. Ali da sam mislila da će mi se to dogoditi - nikad!

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

sanja, žao mi je da se tako mučite.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Pčelice, evo i ovdje tvojoj prekrasnoj djevojčici!
    W-M, bome bih se i ja pošteno iznenadila na tvom mjestu...možda kontakt novim bratom donese novu dimenziju vašem životu?
    Snorki, čestitke!
    Sanja, držim fige da se oporaviš i da nastavite gdje ste stali!

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

sanja, za utjehu.

lovri bubaniću jedna za skidanje temperature

snorki, čestitam od srca :D

i sad jurim da ne okasnim ...

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pusa svim bubancima. ..i Lovro im se pridružuje. Danas sam namjeravala ostati doma kako bih s njim krenula u nove vrtićke pobjede. No, vrit...u 2.05 se probudio sa temperaturom...3 put u mjesec dana i ziher nije vrtićka, već moja krivica... :/ (i ja sam bubanac)...Uglavnom otišli smo kod doktorice, jer je od zadnje tempice prošlo 2 tjedna, i bilo me je strah da mu sva s.ranja ne odu na bronhače, ali sve čisto. Čista čistijata viroza...

Uglavnom sutra sam na poslu...na oporavku...(nisam spavala prošlu noć, a kako je sudit neću niti ovu...nisam danas skoro ništa jela, a skuhala cijelu tonu hrane...još se nisam istuširala i moram radit i biti budna do 1 u noći, jer bi mu tada mogla skočiti temprica....)

Vajtica, vjerujem da je ovo saznanje za polubrata veliki suprajzing...a i što curke kažu, možda to bratstvo ispadne i vrlo dobro!

Sanjekica, baš mi je krivo kako se mučiš...znaš da si i ja o svemu tome mislim...ako dobijem još jednu bebicu, vjerovatno će me nekaj klepnuti po glavi sa dojenjem..jer mi je ovo bilo bez ijednog problema...ali stvarno ijednog problema.

Pčelica, već sam napisala da mi je Nika fantastična na tom plakatu..i prvi put do sad jedva čekam telefonski račun...

Pusa svim ostalim nespomenutim ali jednako dragim zepedićima i njihovim mamama

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tweety, kaj da sad radim? Mislim , budem ( naravno ) pitala kako misle da će to funkcionirati s tako malim klincima u busu....
    joooj, misliš slično kao i ja, ali mene srce boli pri pomisli da ona neće ići...s druge strane pucam od brige već sada

aaaaaaaaaaaaaaa...totalno sam stiltana... :?
    ja sam ti rekla što bi ja napravila.
    da su ne znam kakvi pojasevi u busu oni nisu dovoljno dobri za dovgodišnjaka.

mene bi srce bolilo pri pomisli da joj se nešto može dogoditi.
    a već me boli pri pomisli da netko od odgajatelja može biti toliko lud da tako malu djecu, planira transportirati na takav način.
    uh...ja na tvom mjestu uopće ne bi bila stiltana............ali vjeruj mi da bi stiltala njih.

p.s.ali možda ne trebaš mene slušati. ja sam napravila incident u obitelji, jer nisam dozvolila vožnju frana od krka do omišlja bez sjedalice. trebala nas je voziti na aerodrom obiteljska prijateljica da ja ne moram tamo dvije noći ostavljati auto. kad sam skužila da zaista ne želi da je montiram u njen auto, rekla sam svojim roditeljima da frana i mene ona neće voditi. moja mama je u crnu zemlju probala od srama, nije ni meni bilo svejedno, ali .....št se mora nije teško.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Cure, ja sam totalno u šoku...

Jučer sam vam napisala da mi je Pia rekla : " gupačo mala"

danas je to isto ponovila pa sam malo istražila gdje je to čula. Naravno da je to pokupila u vrtiću, ali ne od djece već je to njoj rekla teta jer je vikala kada nije htjela jesti kruh i margarin.

Pitam Piu što joj je rekla, a ona odgovori:
    "Ti si jedna mala glupača!"

Mislim da mi Pia ne laže jer je ispričala cijelu priču i svaki put kaže u dlaku isto... :?

MM i ja smo ludi skroz i ako je to istina, ne piše im se dobro.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

MM i ja smo ludi skroz i ako je to istina, ne piše im se dobro.
    da to može biti istina.
    jedna mi je teta pričala kako je djevojčica njene dobre prijateljice imala tetu sa identičnim vokabularom. ne znam što se dogodilo kad je mama to čula...ako hoćeš raspitati ću se

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ali naravno postoji mogućnost i da je to čula od nekog djeteta pa govori da joj je to rekla teta.
    npr. fran govori da ga tučemo, ja, teta, baka, deda...svi.
    danas je u dućanu počeo vikati: "Zašto si mene uštipnula", a zapravo se kreveljio i zalijepio na plastičnu stolicu, pa se pokušao spustiti i pri tome mu se guza "ogrebala".
    Naravno prodavačica i jedna gospođa su mene gledale u čudu.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj tweety prvotno napisa
    ali naravno postoji mogućnost i da je to čula od nekog djeteta pa govori da joj je to rekla teta.
    danas je u dućanu počeo vikati: "Zašto si mene uštipnula", a zapravo se kreveljio i zalijepio na plastičnu stolicu, pa se pokušao spustiti i pri tome mu se guza "ogrebala".
    mene upravo to muči jer nisam 100% sigurna

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Puse svim malim bolesnicima da što prije ozdrave!

Spooky, postoji li način da, hm, malo špijuniraš po vrtiću. Recimo, da se nenajavljeno pojaviš za vrijeme obroka, jer si baš bila usput i donijela nešto za što misliš da bi Pii moglo trebati? Dječica znaju imati jako bujnu maštu i često onima koji su im antipatični pripisuju najgore moguće stvari. Recimo, Fiona zvekne dok se igra, ali kaže da ju je lupila Amelie - jedna od najmiroljubivijih curica koje sam vidjela i koja to sigurno nije učinila (pitala sam tete), ali Fiona ju očito ne voli i to ti je to. Iako nije isključeno da ti je Pia sve točno ispričala, to što je neka osoba teta u vrtiću ne znači da je automatski pristojna (iako bi trebala biti) i da nema vokabular mornara duge plovidbe (iako ga ne bi smjela imati). U svakom slučaju, otvori oči, uši i snimaj!

Kod nas je s dojenjem još uvijek koma, ja sam krajnje rezignirana.

Hvala vam svima na podršci.

Sutra u vrtiću imamo Lanternenfest. To je tradicionalna proslava koja se obično organizira na Martinje, no budući da ono ove godine pada za vikend, tete su odlučile prebaciti je malo ranije. Uglavnom, djeca se već danima pripremaju, rade male svjetiljke u koje idu svijeće i uče prigodne pjesmice, pa ćemo svi zajedno sutra kad padne mrak krenuti u šetnju gradom s upaljenim svjetiljkama, a oni će pjevati. U ovo doba godine je grad prepun raspjevane dječice s najmaštovitijim svjetiljkama na svijetu, to je nešto prekrasno.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

mene upravo to muči jer nisam 100% sigurna
    ja bi na tvom mjestu malo porazgovarala sa tom tetom u vrtiću - rekla bi joj što ti je pia rekla; a ako nije istina - nije.
    ali ako je, /a naravno teta će reći da nije /, dat ćeš joj do znanja da joj je to prvi i zadnji put da tako razgovara sa tvojim djetetom, da vodiš računa o tome i da je to nedopustivo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jooooj sanja baš si me bacila u predivnu prošlost
    kako ide ona pjesmica na njemačom o maloj lanterni
    ajmeeee idem sad pregleavati slike iz doba Beča i Švice.....
    I da ja sam valjda jedina koja ti nije poslala vibrrrrrrrreeeeeee za uspješni nastavak dojenja.
    Sjećam se kako smo sanica i ja dojile jedna drugu u kriznim trenucima

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jedna koju pjevaju ide ovako:

Laterne, Laterne, Sonne Mond und Sterne. Brenne auf mein Licht, brenne auf mein Licht, aber nur meine liebe Laterne nicht!

Laterne, Laterne, Sonne Mond und Sterne. Sperrt ihn ein, den Wind, sperrt ihn ein den Wind er soll warten bis wir zu Hause sind!

Laterne, Laterne, Sonne Mond und Sterne. Bleibe hell ,mein Licht, bleibe hell mein Licht, denn sonst strahlt meine liebe Laterne nicht!

a druga ovako:

Ich geh mit meiner Laterne und meine Laterne mit mir. Dort oben leuchten die Sterne und unten, da leuchten wir.

Ein Lichtermeer, zu Martins Ehr! Rabimmel, rabammel, rabumm.

Ich geh mit meiner Laterne und meine Laterne mit mir. Dort oben leuchten die Sterne und unten, da leuchten wir.

Der Martinmann, der zieht voran! Rabimmel, rabammel, rabumm.

Beschenkt uns heut, ihr lieben Leut! Rabimmel, rabammel, rabumm.

Ein Kuchenduft liegt in der Luft! Rabimmel, rabammel, rabumm.

Mein Licht geht aus, ich geh nach Haus! Rabimmel, rabammel, rabumm.

Ima ih još, ali ove dvije su im bile omiljene još prošle godine, pa su na repertoaru i ove.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

nadam se da si mislila da ste TJEŠILE jedna drugu, ali tko znaa...

sanja, i ja vibram da uspijete prebroditi ovo i da nastavite uspješno i sa obostranim užitkom još dugo dojiti

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A je l' bi mogle i mene malo podojiti ili barem preuzeti Floru dok joj ne narastu zubići?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa
    A je l' bi mogle i mene malo podojiti ili barem preuzeti Floru dok joj ne narastu zubići?
    oooo Bože

BODRILE je trebalo pisati

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Aha, sad se izvlačiš!

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

evo našeg raporta

fibra spala, ali nećemo u vrtić nego idemo nas dvoje sami malo u zabavu(park,kino,kokice,hranit labudove ...)ispostavilo se da je na onom roćkasu (gdje ga je odveo onaj manijak-moja sveki )pojeo nešto što mu nije sjelo, a isa jaaako burno reaguje(kao i MM) kad pojede nešto jako.

spooky,isa je išao sa vrtićem na izlet, ali smo mi dali s voju sjedalicu(a bili smo motivacija i još nekim roditeljima :D ) i oni su je oduševljeno prihvatili, pa smo je samo pokupili kad smo krenuli kući.Vozili su se u vrtićkom kombiju, koji nešto posebno velik.

Sanja ja sam dojila manje više bez problema, ali sam sigurna da je to zato što je isa zubiće dobio sa 11 mjeseci. :/

a što se poluibrata tiče,saznala sam samo da je promjenio ime i da ne želi da ima kontakta sa bilo čim vezanim za mog oca
    Dobro, ja to i razumijem, jer ni moj otac nije htio za njega da zna mi ogorčenje je sigurno veliko, ali ja sam njegova sestra.
    Moj brat,uvijek na strani roditelja, smatra da sam ja predistinirana za traženje problema i da se bolje ostavim gluposti i traženja
    da i ako ga nađem, da njemu ništa ne govorim

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

i još nešto,spooky, meni isa konstantno ponavlja kako mu je teta rekla:
    ti si obićni mali lažljivac :/

ali ja ne znam kako da mu vjerujem(a želim to) kad mi poslije nepuna dva minuta kaže:
    što si ti mene ubola makazama u oko i ostavila me u vrtiću da plačem :shock:

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

sanja, a da probaš sa šeširićima za dojenje
    ili si već probala,a meni promaklo

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

w-m

ponekad je neke kutije najbolje NE otvarati.......

napisat ću ti pp kad se vratim s puta

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

maria

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Bubancima Lovri i mamasanićki šaljem veliku pusu ozdravilicu.

Citiraj anek prvotno napisa
    joooj pčelice, dođe mi danas pošta - koverta od HT-a, otvorim...i gledaju me poznate okice, odklopim...a ono naša prelijepa frendica nika!!!!
    predivna je, svima sam je pokazivala
    Mi smo u firmi jučer dobili račun, sva sam se raspekmezila.
    Za one koji nisu uspjeli otvoriti, evo link na Unicef-ovu stranicu:
    http://unicef.interactive1.hr/upload...ef%20print.pdf

za dojilicu tweety.

Spooky, Nika mene zna zagrliti i reći ˝ti si moja mala glupačica˝, kao da je to nešto najljepše na svijetu. Ona je to pokupila od klinaca, nadam se da je i kod vas tako. Probaj razgovarati sa drugim roditeljima i ispitati situaciju.

Sanja, evo ti opet jedan zagrljaj, nadam se da ćete prebroditi to.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj anek prvotno napisa
    nadam se da si mislila da ste TJEŠILE jedna drugu, ali tko znaa...
    anek, ti STVARNO imaš neke čudne prijateljice!

uf, spooky, teško je ponekad s tim maštovitim glavicama... nadam se da će istina izaći na vidjelo.

/btw, andrej sad priča kako ga je fran udario kutijom po glavi - zapravo ga je malo očešao praznom kartonskom kutijom jer ga nije vidio./

tweety, jesi uspjela skupiti kukuruziće ili još izviru? šaljem ti pp, spremam se već dan i pol pa zaboravim...

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ok, vidim da od podoja neće biti ništa.

white_musk, pazi sad: Flora nema zube. Tj. dvije donje jedinice su joj mrvicu izvirile, a prvi put me raskrvarila par tjedana prije tog sretnog događaja. Vidiš, šeširića se nisam ni sjetila, hvala ti na sugestiji. Imam ih još iz Fioninih ranodojilačkih dana, nisu nam uopće koristili (nije htjela jesti s njima), tko zna jesu li dobri ili da možda kupim nove? U svakom slučaju ću ih potražiti, čak mislim da znam gdje sam ih spremila.

pčelica, Nika je predivna, predivna! Ajme, kad zamislim kako si ponosna, sigurno ne možeš odvojiti pogled od te slike na duže od pola minute. (Ja ne bih mogla.)

Pusa svima!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jooooj sanja baš si me bacila u predivnu prošlost
    ajmeeee idem sad pregleavati slike iz doba Beča i Švice.....
    I da ja sam valjda jedina koja ti nije poslala vibrrrrrrrreeeeeee za uspješni nastavak dojenja.
    Sjećam se kako smo sanica i ja dojile jedna drugu u kriznim trenucima :heart:
    Idi vrit Tweety! Da mi ovo nisi rekla ne bih do danas skužila zakaj sam tak velika i jaka!!!!

Pčelica, prokopala sam uredske koševe da nađem reklame uz tel. račune...PRESLATKA JE !!!!

Lovro je čisto načisto virozan. Sad mu je temprica niža, ali još dalje kuri i izluđuje ga nos... :/

ja sam koma...jedva pričam. Sutra idem kod svoje dokolice... :/

Vajtica, sad pak moram potpisati Mariu ...baš sam neka neodlučna u mišljenjima.
    U svakom slučaju, slušaj sebe. I pusa onoj maloj pričalici..

Spooky, ne znam što bih učinila na tvom mjestu sa tetom. U svakom slučaju bih porazgovarala sa tetom (ne bih je osuđivala i napadala, već onako kao usput)...ako ona to i nije rekla, barem bi znala da ti dijete sve kaže...

I kaj Ajvić i Tweetić? Sviđaju vam se kukurizići?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

...i Sanja... da izdržiš..

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ozdravilice mammasanićima

kukuruzići... TO u moju kuću neće!

je, genijalni su - tweety i ja smo se dobro zabavile slažući vlakiće i kućice... a klinci su se ludo zabavljali zatrčavanjem kroz hrpu. prvo se fran zaletio jednom, pa drugi put, pa je andrej skužio kak je to super... pa smo nas dvije krenule to skupljati... pa je fran izvrnuo kutiju... pa je andrej skužio kak je to super... pa ju je izvrnuo 3-4 puta kad bi je dopola napunile...

mislim da je tweetica pola noći provela skupljajući te crviće. ako ih uspiješ izvaditi desetak komada da se malac skoncentrira na slaganje, super. inače je šarena hrpa na podu preveliko iskušenje...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hehehe..zato mi imamo malu kutiju....

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

aaa, ima i malih!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    aaa, ima i malih!
    aha...imaš malu, srednju i veliku kutiju kukuruzića...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

O kakvim kukuruzićima pričate 8) ??

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mamma san i Lovro ozdravite nam što prije

white_musk i vama šaljemo pusice ozdravilice

Danas definitivno planiram razgovor sa tetom u vrtiću. Baš me zanima njezina reakcija....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa
    hehehe....evo i nje....
    o malim klipićima u boji od kukuruznog brašna koji se lijepe sa vodom u figurice...jako slatko i kreativno....šutila sam o tome i šutila jer sam imala savršen poklon za zpedećiće za Božić...i onda mi Tweety da vritnjak i kupi si....gaddemniram da ne eksplodiram...
    imaš u brežicama u babycentru

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

O kakvim kukuruzićima pričate??
    vidi ovu lurkericu

mamma, daj objasni... zaboravila sam kako se zovu.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa
    hehehe....evo i nje....
    o malim klipićima u boji od kukuruznog brašna koji se lijepe sa vodom u figurice...jako slatko i kreativno....šutila sam o tome i šutila jer sam imala savršen poklon za zpedećiće za Božić...i onda mi Tweety da vritnjak i kupi si....gaddemniram da ne eksplodiram...
    imaš u brežicama u babycentru
    A, sad kužim. Hvala!
    (nikako mi nije bilo jasno o čemu pričate, pa reko', da ih pitam )

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    O kakvim kukuruzićima pričate??
    vidi ovu lurkericu

mamma, daj objasni... zaboravila sam kako se zovu.
    imam sve osim imena ...ide nekak .."neki vrag..mais"

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mamma san i Lovro, white_musk i Isa, evo vam puno ozdravilica!

Ajde, please, kad dođeš doma pogledaj kako se zovu kukuruzići, zvuče jako zabavno, a mi smo u traganju za savršenim božićnim poklonom.

Jesu ti dijelovi jako sitni? Ako jesu, ne dolaze u obzir zbog Flore.

spooky, sretno na razgovoru!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moram pročitati kak se zovu, pa ću negdje naći link...da si svi pokupujete, a ja ostanem vritnjak i sa novim razmišljanjem o božićnim poklonima...

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •