Citiraj Brunda prvotno napisa
Ma meni je problem to gletanje i kitanje. Do sada nismo nikada plaćali maljanje nego smo to obavljali sami. Ja sam mješala boje i uživala u tome. Sada je problem s tim neravninama oko prozora koje treba izravnati a i htjela bih da sada bude tip top obavljen posao. Sebi za gušt sam ostavila dječju sobu.
Gle, čak i to gletanje možete sami. Gips za gletanje kupila sam u Chromosu za 6 kuna. Uzmeš onu glet lopatu i ravnaš rupe..iza toga, kad se posuši, glatki šmirgl i opet glet. Nakon toga ide farba.

Iskreno, nemam pojma koliko se plaća. Kad su meni bili majstori onda su farbanje mojeg cijelog stana 85 m2 naplatili 5000 kuna. Da li je to malo ili puno, ne znam. Ali s obzirom kako sam sve plaćala "preko veze" odrali su me sigurno puta dva... :/

Potpisujem cure, ofarbajte ovo sami. (Ja sam dva podstanarska stana ofarbala. Jedan od 38 m2 i drugi od 58 m2 i to za vikend). A boju kupiš točno složenu u Chromosu (ili negdje drugdje).

Eh da. Kada kupujete boju OBAVEZNO NAGLASITI da vam u boju stave onaj neki aditiv da se ne skida (ne ostružeš je odjećom)...