ovako i nama, a možda je fora u djetetu?miloc prvotno napisa
mi smo bili na prilagođavanju, došli smo do najviše 3 sata u jaslicama (znači bez probe spavanja)
jela je super... čak i previše... al mi se nije sviđalo što su svi jeli užinu iz jedne zdjele, i onda je jednoj djevojčici ruka pila puna bala i ona s tom rukicom na voće... :/ pa opet svi navale...
ovako, dadilje mijenjamo ko u priči, snalazimo se, malo bake, dede, čak je i prabaka u igri, prijateljice... ona UŽIVA! ja dođem doma, sretna je i zadovojna tko god je čuva!
ali jaslice... koma... tete ne voli i gotovo! jednostavno joj je tamo dosadno ili što...
inače je jako znatiželjna, voli da joj se non stop priča i objašnjava što sad netko radi, šta je ovo, ono... tako da si ja to nekako na svoj način objašnjavam da joj je ružno jer nitko s njom ne radi punom parom...
inače voli se igrati s djecom, ali kratko... više se veže na odrasle i stalno im mora pokazivati kako ona zna ovo, pa ono...
nekako mi je premala da bi 8 sati bila s djecom a da tete jedva da vidi... i tako sam odustala od jaslica i prerano, ali sigurna sam da ne želim da bude moj pokusni kunić i da je ostavljam tjedan, dva, mjesec i onda odustanem! sad je i ona puno zadovoljnija i ja! i na poslu sam mirna i ne moram se brinuti dal plače cijeli dan jer malecka uživa! a kad bude veća i kad bude program raznovrsniji i zanimljiviji... onda će u vrtić...

Odgovori s citatom