-
bus
U sto sam briga...
Pia ide u vrtić i trebali bi za 2 tj. ići u kazalište s busom.Drago mi je što idu i znam da će joj to biti poseban doživljaj, ali mene je užasno strah busa i toga kako će oni tako mali sjediti u njemu.
Po glavi mi se motaju svakakve misli, što ako vozač naglo zakoči i mali mišeki popadaju s sjedala. Što ako se nešto desi...uh
Kako ih osigurati u jednom ogromnom busu koji nema niti pojaseve?
-
Nikak, osim da je zdrilas da se u busu MORA SJEDITI NA SJEDALU, da nema hoduckanja po busu, naginjanja tu i tamo i neznam kaj. Nek si zamisli da joj je guza zaljepljena za sjedalo a leda za naslon. Ostalo je sve sudbina. I nek uziva u izletu.
-
Ancica, vjerujem da će biti mirna i da joj neće padati na pamet da hoda po busu jer zna "pravila ponašanja" u vožnji. Mislim kako nebi i znala kada je UVIJEK vezana u svojoj sjedalici...
Mene muči činjenica da su oni tako mali i lagani, a oni sicevi tako veliki i nesigurni....
-
A da se jednom, prije nego se sama bude vozila busom, zajedno provozate par stanica, pa da budeš mirnija kad vidiš kao uživa..
-
spooky potpuno te razumijem.
I B treba na izlet! Iako oni iznajmljuju kombije sa pojasevima, B je vec veliki i zna kako se treba vezivati. Vec se nekoliko puta dogodilo da je on (5 godina) napomenuo ljude da njihova djeca nisu sigurna u stolicama jer im remen ne ide prekoramena!!
Meni je frka! Ja bih najradije da ga ja vozim - ali to mi djeluje paranoidno!
-
Idu li javnim gradskim prijevozom ili onim sa "krpenim" sjedalima, međugradskim...svi takvi imaju pojaseve koji idu preko zdjelice. Sad koliko je to prikladno za najmanje :?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma