Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: bus

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno bus

U sto sam briga...

Pia ide u vrtić i trebali bi za 2 tj. ići u kazalište s busom.Drago mi je što idu i znam da će joj to biti poseban doživljaj, ali mene je užasno strah busa i toga kako će oni tako mali sjediti u njemu.
    Po glavi mi se motaju svakakve misli, što ako vozač naglo zakoči i mali mišeki popadaju s sjedala. Što ako se nešto desi...uh
    Kako ih osigurati u jednom ogromnom busu koji nema niti pojaseve?

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nikak, osim da je zdrilas da se u busu MORA SJEDITI NA SJEDALU, da nema hoduckanja po busu, naginjanja tu i tamo i neznam kaj. Nek si zamisli da joj je guza zaljepljena za sjedalo a leda za naslon. Ostalo je sve sudbina. I nek uziva u izletu.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ancica, vjerujem da će biti mirna i da joj neće padati na pamet da hoda po busu jer zna "pravila ponašanja" u vožnji. Mislim kako nebi i znala kada je UVIJEK vezana u svojoj sjedalici...

Mene muči činjenica da su oni tako mali i lagani, a oni sicevi tako veliki i nesigurni....

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

A da se jednom, prije nego se sama bude vozila busom, zajedno provozate par stanica, pa da budeš mirnija kad vidiš kao uživa..

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

spooky potpuno te razumijem.

I B treba na izlet! Iako oni iznajmljuju kombije sa pojasevima, B je vec veliki i zna kako se treba vezivati. Vec se nekoliko puta dogodilo da je on (5 godina) napomenuo ljude da njihova djeca nisu sigurna u stolicama jer im remen ne ide prekoramena!! Meni je frka! Ja bih najradije da ga ja vozim - ali to mi djeluje paranoidno!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Idu li javnim gradskim prijevozom ili onim sa "krpenim" sjedalima, međugradskim...svi takvi imaju pojaseve koji idu preko zdjelice. Sad koliko je to prikladno za najmanje :?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •