Mene zanima da li govorite o cjepivu mo-pa-ru kojim se dijete treba cijepiti sa godinu dana ? Lara još nije cijepljena dok ne vidimo je li alergična.
Pitam jer sam ja alergična na jaja (bjelanjak), a kako je Lara naručena 21.05. u 08:15 na Srebrnjak na pregled i obradu da vidimo dal je ona alergična na bilo što zanima me to pitanje.
Nisam htjela pitati drugdje već na ovom topicu jer čitam iskustva drugih mama koje su bile tamo na testiranju sa bebama, pa zar se toliko dugo čeka ?
Ja zvala i pitala pa mi sestra na Srebrnjaku rekla da sve naručuju ujutro za pregled i obradu i da se dugo čeka, a ja mislila da dođemo kasnije jer nam sa Plitvica do Zagreba treba 2 i pol sata, dakle buđenje u 04:30, spremanje jela, pića i rekvizita i buđenje Lare oko 05 pa kretanje u 05:30 najkasnije. Rekla mi sestra što ranije doći valjda je mislila zato da bismo bili ranije na redu što vi mislite?
Jel bio tko od vas tamo sa tako malom bebom 12 mjeseci i 6 dana ima Lara, čula sam od mama da imaju sve uređeno za djecu a što kad Lara još ne kuži od toga ništa, al boji se bijele kute (loše iskustvo kod doktora kad je bila bolesna) pa vas pitam za savjet za što bezbolniji i bezbrižniji pregled.
Hvala mame od