Citiraj jassi prvotno napisa
ma i ja kazem.moj je do prije tjedan-dva imao stvari kod mene i nokako da odseli skroz a drugu subotu se zeni,pa sam konacno ja to dostavom njemu u firmu. nema milosti-grubo zvuci.ali ako oni imaju pravo kad te ostave imat privatan zivot imas i ti na to puno pravo,vjeruj mi. ja sam gutala 1,5 god i sad je dosta.da ne kazem kako jos dolazi posta i racuni i kako me zovu banke i kartice jer je duzan ko grcka a toliko je bezobrazan da je za kontak ostavio moj telefon i adresu a ja to ne mogu promjeniti samo on.sad se spremam slati dopis pa ako ne prestanu idem odvjetniku.eto kad malo popustis...pocni zivjet svoj zivot.uzmi dobrog odvjetnika postavi stvari,zalijeci rane i glavu gore
Jeb**** koliko posla oko jednog jeb....covjeka koji ti je unistio zivot....i sada treba proc milijun godina da ga se rijesis fizicki pa jos milijun da ga se rijesis psihicki jer te je previse iscrpio da ga zaboravis tako lako....
Zato se ja NE ZELIM vjencati....i svi me pritiscu a ja nekako znam da ova moja veza nije konacna....i pitam se zapravo koliko malo ljubavi izmedju muskaraca i zena postoji na ovom svijetu. Ma da je i najbolji nekako se zasitite, pogotovo od trenutka zajednickog zivota gdje ti nisi spremna zauvijek cistiti njegova govna...

Moji roditelji imaju uzasan brak i ja sam s njima prolazila najgore nocne more pa me je to dobro opalilo po glavi ali i ostavilo gadne traume...I sad kad ih pitam zasto se konacno ne rastave kazu da kada bi to ucinili svu bi imovinu trebali podijeliti po pola tako da na kraju ne bi imali nista ni jedan ni drugi...pa se trpe....UZAS!!!!!!