Paula, ne znam sto reci - nama bili isto visoki bilirubini i jetrene ali nam nitko nista nije rekao o mogucem ostecenju mozga. CMV, Hgb, Epstein Barr sve je bilo negativno....Bas nitko ni od navedenih ali i drugih doktora nije nam znao reci nista - osim sto je Ogrizek smatrala da se B. ne bi trebao cijepiti s tim vrijednostima dok su Sabol i lijecnici iz Klaiceve tvrdili da se moze i treba cijepiti.
Jednostavno smo prestali muciti dijete stalnim vadjenjima krvi i odlucili poslusati Sabola.
Bio je vec tako visoko istraumatiziran da nam je cak i Sabol rekao da nas moli da prestanemo s tim krvnim pretragama...
Tako da je vadio krv prvi puta poslije cijele price tek s 1,5 godinom. Sve su vrijednosti bile normalne!!!!

Lara, mislim da ce Sabol drugacije tretirati dijete kao neuropedijatar s obzirom da idete po drugo misljenje i da imate vec postavljenu dijagnozu. Naime prije no sto smo dosli do Sabola nasa spomenuta bivsa pedica tvrdila je da B ide na prste a ne na pune tabane pa je eto vec po njoj bio blizu hipertonusa. Sabol ga pregledao i rekao da se radi o normotonusu i da ide na pune plante.
A on zapravo bio hipoton......ne znam sta da mislim.. s obzirom da se prica ponovila i s E. Kako mu je to promaklo 2 puta????