Eci prvotno napisa
legendo
Eci prvotno napisa
legendo
Eci prvotno napisa
![]()
Ovaj slucaj je za prvu nagradu . legendo
eci, eci... prva nagrada definitivno
vibr, vibr, vibr da ne moraš opovrgavat tu vijest...
Ak je neka starija teta onda baci grbu i reci da je senilna da nezna sto prica![]()
Baš mi je drago da sam vas tako lijepo nasmijala. Meni je za plakat kak sam opsjednuta tom trudnoćom.
Na žalost nije stara, pa ću se morati potruditi da mi brzo naraste trbuh, ovako ili onako. 8)
joj eci![]()
sad se stvarno moraš potruditi da susjeda postane samo prva u nizu onih kojima si rekla lijepu vijest!
Baš bi bilo lijepo. Možda mi to podsvjest nešto govori...
Ali vi čete biti sigurno prve (poslije MM) koje će saznati.
ej eci, sad sam nešto skužila...
ti imaš dvoje djece, jel' da? znači želiš biti mama po treći put.
a ja sam prva od troje djece u svojoj familiji i naša razlika u godinama je 2 i 7, što znači da ako si ti prvo dijete rodila 2000., drugo 2002. treće stiže - 2007!
ja sam sigurna, a ti?![]()
Hajde, Eci, nka to bude to, sluto-slutava![]()
Ima nešto u tim brojevima. Šteta što nismo u rodu.macka prvotno napisa
![]()
Uostalom, već imam jednogna nebu 2006.
Možda i ona tamo gore kaže nešto lijepo za mene.![]()
Stvarno ste me nasmejale!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Skroz smo iste...sve ovo radim i ja...
A narocito:
-Pomisao na nesvjesticu cini da vam srce preskoci od radosti
-Razbolite se i morate da popijete lijek , ali ako lijek skodi u trudnoci , radije ostajete bolesne i ne pijete lijek :shock:
I idem u apoteke u drugom delu grada, jer me u mojoj apoteci vec svi znaju da kupujem testove za utvrdjivanje trudnoce. Jednom mi se desilo kada sam usla u moju apoteku, u koju redovno idem, da me je apotekarka odmah pitala: "Koji cete test - baby rapid ili gramem plus?"
![]()
![]()
Eci, zakon si![]()
A Stelerina, ovo planiranje rodilista.......vec godinama o tome mislim kako cu,vamo, pa tamo, pa privatne klinike u Sloveniji.....ma cuda ziva (mislim em fantaziram za trudnocu,em fantaziram za privatnu kliniku u Sloveniji ili mozda Austriji![]()
A kako do sada nisam ostala trudna, svako malo ćirnem kad će vise ovo splitko rodiliste biti gotovo.
Po njima je rodiliste vec trebalo bit gotovo, a po meni ja sam vec trebala rodit.![]()
Toliko o planovima
A kupovanje obavezno samo BIJELOG toaletnog papira? Jer ne daj bože da mi promakne implantacijsko krvarenje?!?!
Hoću da uvijek dobro vidim stanje tamo dole!
Jednom je MM došao doma sa toaletnim papirom koji je bio narančasti mirišljavi i još na neke leptiriće :shock:poludila sam
![]()
Jadni naši mužići s nama![]()
ajoooj![]()
![]()
sandrij, eci, stelerina, rene, gejsha, betty i ostale LEGENDE STE!!!
tek sam sad vidjela ovaj topic, cure drage ovo je stvarno smiješna strana, kako ste me samo slatko nasmijale, držim se za trbuh...
sve radim što radite i vi, milion malih gluposti
plus što po časopisima stalno tražim teme u vezi sa trudnoćom, i dok letimično čitam naslove sve riječi koje počinju na tr umislim da piše trudna, pa zastanem i proučavam, a ono nema nikakve veze s riječi i shvatim da me izdaje zdrav razum... tako i za reklame i natpise po gradu umislim da piše roda, trudnoća, trudnica beba itd... i satima bih mogla posmatrati slike trudničkih trbuha, kao da su svjetsko čudo
pa sve što se dešava u toku dana mi se kao pretvori u neki znak i nagovještaj da ću biti trudna ovaj ciklus, a počelo je prije 16 ciklusa
a borba je to cure - šta da se kaže, svašta je za očekivati![]()
15 DC a ja cijeli dan umišljam da mi je zlo i da su mi cice ogroomne (btw. jedva da se naziru ispod majice). I imam užasnu grižnju savjesti što smo bili u subotu na svadbi a ja, kao potencijalna trudnica sam pila alkohol![]()
Maltretiram MM već dva-tri dana za hopsanje.Večeras se jadan sav oklamutio i kaže: ''Mrzim smajlića što preskače konopac! Izvadiću pištolj i upucaću ga!''
Jadan, biće da sam već pod simptomima. Danas sam išla na neki predloženi link i otkrila da bi mi danas mogao biti povoljan dan za oplodnju. I eto ga - MM nadrlj'o!
![]()
Moj zadnji biser, vezano za testiranje:
Nakon što sam pipi, pa onako kako je već opisano, 100 puta pregledala trakicu, pod svim mogućim kutovima, kraj sve i jednog prozora i svjetla.... pojavila se evaporacijska... E sad, moram krenuti na posao, a ona trakica me svrbi... Ok, uzmem je sa sobom, dok sam silazila niz stepenice, zastanem kraj mutnog stakla, možda se bolje vidi... (mo'š misliti...) E onda, dođem do auta, krenem, naravno gužva... svaki put kad stanem vadim test i gledam ga (a vani k'o da je noć, koliko je oblačno bilo), onda upalim svjetlo kraj retrovizora, pa opet mudrijam... I tako cca 20-ak minuta. Ne moram vam pisati koliko sam puta još zavirila u torbu na poslu... Pa da sam normalna? Pravi TTC manijak!!!
Sandrij al sam se slatko nasmijala!![]()
![]()
![]()
Ineska prvotno napisa
jooj, ovo je kod mene glavno, i MM je jednom donio rozi, pa se morao vračati po drugi.
mene je noćas probudio neki čudan osjećaj u donjem dijelu trbuha, kao da mi leptirići titraju i mrvicu boluckaju, do sada još to nisam nikad osjetila. pomislim: IMPLANTACIJA!!! a kad tamo: PRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!! onda sam se sjetila da je bio grah za ručak... neznam koji bi smajlić stavilaili
![]()
mamuška prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:smajlićkojijepaounesvijestodsmijeha
mamuska![]()
(obozavam tvoje postove )
Umirem od smijeha, a svi oko mene me gledaju u čudu!
mamuška![]()
![]()
![]()
mamuška prvotno napisa
:smajlicsedrzizapisujerceseinaceupiskitodsmijeha:
![]()
mamuška prvotno napisa
pa stvarno nisi normalna, upiškit ću se od smijeha
![]()
Evo ja se testiralaovdje
Po ovom testu to je to![]()
![]()
Daj i meni komadic toga kaj koristis i ja bi plizBetty prvotno napisa
![]()
E pa, sad sam se stvarno skoro upiškila......Betty prvotno napisa
Ludo jedna!
![]()
sanrij2,
i ja sam imala evaporacijsku, i ufurala se (nisam znala da se i to može desiti) !!reci mi, jel' ti iščezla i nakon koliko dugo se pojavila?
luđakušo jedna, umrla sam sad od smijehaBetty prvotno napisa
![]()
Pa dobro jel to pdf "Mjesto za testiranje " ili nijepujica prvotno napisa
Al od svega sam se najvise nasmijala Ineski
Hebote , namirisi svaku vrstu testa . Cim se neko testira , eto ti je kao brzi gonzales , ne mozes joj utec nema trika
![]()
![]()
je, je, imaš ti pravo, pa gdje se drugdje testiratA Ineska je fakat kraljica testića, ne možeš joj pobjeć nema šanse
dobro se zabavljate, a?![]()
eeee, lako vam je kad nemate moderatora...
ali... smanjite doživljaj sa smajlićima, molim vas...
Imaš pravo, apri, moramo se malo dovesti u red...![]()
Cure, ja danas u ljekarni... uzimam Dabroston, ali fali mi neki pečat na receptu, pa mi farmaceutkinja daje taj D uz polog od 100kn. Kao, kad donesem recept s oba pečata, vratiće mi novac. I još napominje da vodim računa da ga donesem do 9. jer one svakog 9. rade neki obračun. A ja njoj mrtva-ledena odgovorim: Pa to vam je sutra! Ne moram vam reći kako me žena pogledala. U sekundi mi je bilo jasno šta sam joj rekla. Bože, meni je danas 8.dc i sve mi se vrti oko toga. Samo sam joj odgovorila: Oprostite, ja više računam neke druge dane, dane ciklusa. Vjerojatno je žena pomislila: Ova je poremećena. Hajde da sam falila za dan- dva, aliiiiii sutra je 2., a ja ženu ubjeđujem da je 9.![]()
sandrij![]()
apropos pologa - o kojih 100kn ona priča?? pa ja nisam platila ergometrin+ dabroston toliko!!!
kako bilo, imam neotvorenu kutiju dabrostona pa ako ti treba javi se da ti pošaljem!
Ona je meni rekla da je Dabroston 100,00kn pa da će to naplatiti ako ne donesem recept s ta dva pečata drugi tjedan. I da, pogledala je u komp i rekla da Dabroston toliko košta. Eto, ja nisam drugdje provjeravala... U svakom slučaju, ići ću po pečat i uzeti natrag svojih 100kn.ekica prvotno napisa
Joj, hvala ti,ekica prvotno napisa
si... Za sada ne treba.
![]()