-
Sisa prstiće
Sin mi ima skoro 4 mjeseca. Zadnjih 10-15 dana sam primjetila da podoji traju puno kraće nego prije. Ranije su trajali oko 20 min., a sad aktivno cica oko 5 min., a onda se isto toliko igra-malo u usta, a malo van. Nakon svega toga prsti su mu non-stop u ustima (ne plače) i kad mu ponudim cicu ne želi je. Pretpostavljam da nije gladan, jer ne plače. Jel moguće da se najede tako brzo? :?
-
što je beba veća jače sisa i više mljeka povuče, i moja curica je smanjila dužinu podoja
prstiče trpa u usta jer je "svrbe" desni - formiraju se i spremaju za izbijanje zubića, moja je tako svrbilo u otprilike isto vrijeme da sam mislila da će dobiti zubiće odma sutra, ali dobila ih je s 7mj
-
Da, kad se to pocelo dogadjati ja sam se prvo prepala da nemam vise dosta mlijeka, ali ne. . . malena je ojacala i napapala se puno brze. A i ovo sto MGrubi napisa je tocno, mi cekamo zube isto od tog doba, a evo jos nista. . .
-
Ja sam Emi u toj dobi prvi put dala dudu, jer nisam htjela da se navikne sisati palac. . .
-
I ja sam probala sa dudom kod svoga Roka, al neće ni da čuje za nju. Pomislila sam i na zubiće, al najvjerovatnije je to što ste mi napisale-priprema za zubiće...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma