E, lažem!
nismo tužili osiguranje (iako je to bila namjera), jer su oni ponudili nagodbu, da ih ne bi tužili. Znači, mogli smo ići na puno veću lovu al nam se nije dalo vući po sudu.
E, lažem!
nismo tužili osiguranje (iako je to bila namjera), jer su oni ponudili nagodbu, da ih ne bi tužili. Znači, mogli smo ići na puno veću lovu al nam se nije dalo vući po sudu.
Može li se dobiti kontakt od vaše odvjetnice?
Mali je slomio ruku na tri mjesta u vrtiću, gurnulo ga drugo djete,bilo je plaćeno osiguranje. Protrpio je agoniju jer smo morali sami voziti u split i čekati 6 sati jer je pojeo keks a na hitnoj nam nisu rekli da nesmije jesti ni piti. I onda su mu napokon namjestili pod anestezijom i tada možda najveći užas u mom životu ( isprike svima sa gorim situacijama), nisu mi dali da sjedim kraj maloga na stolici nego je djete od 5 godina koje još spava samo moralo ostat u suzama bez roditelja spavat. Mogu samo zamislit kako mu je bilo. Kad uzmem u obzir sve, da nije kriv
, I da je kriv da nije ni onda kriv jer je dijete, i svu bol koju je pretrpio i sam tamo u suzama,nije me htio pogledat ujutro kad sam došao.... I upitno je kako će mu srast jer su mu pukla obje kosti iznad dlana na 3 mjesta.
Ako može neki kontakt na mail robert.petrusic@proton.me
Hvala.