draga Anchie,
jel možemo mi dobit neku moderatoricu ili da jedna od nas dobije tu čast pa da konačno uvedemo malo reda na našem pdf jer nas sve lupaju hormoni pa vlada konstantan nered![]()
hvala unaprijed
draga Anchie,
jel možemo mi dobit neku moderatoricu ili da jedna od nas dobije tu čast pa da konačno uvedemo malo reda na našem pdf jer nas sve lupaju hormoni pa vlada konstantan nered![]()
hvala unaprijed
Imam vas u vidu. No dok ne nadjem nekog tko bi to odradjivao, morat cete same malo uvesti reda![]()
trudimo se biti "uredne", ali smo duuugo bez moderatora, pridružilo nam se puno novih cura i tako... nered je jednostavno neminovan.
možda da samo netko navrati, brzinski zaključa nova odbrojavanja i možda posloži na pravo mjesto par greškom otvorenih topica - tipa onih kada se nove cure predstavljaju otvarajući novi topic umjesto da to učine na za to predviđenom "upozavanje" topicu...
sorry na gnjavaži, ako ovo može super, ako ne strpit ćemo se do dolaska novog moderatora!
Imamo molbu za admine![]()
Ako je moguce da nam napravite pdf na koje mozemo postati nase slike ali da budu na neki nacin zasticene tipa da se nemre uci unutri ako se nema 50-60 postova
hvala unaprijed![]()
Za sada nista tako. Imat cu to u vidu ukoliko budemo u tom smjeru razmisljali u buducnosti![]()
pa mozete otvoriti zajednicki album i zastititi ga sa passwordom koji znate samo vigejsha prvotno napisa
Anchie, još jedna molba - jel možeš premjestiti temu o UN dijeti na Zdravlje odraslih jer nam je tema stalno pri vrhu i buni nas, a nema baš veze s našim pdf-om
hvala
Nema problema. U buducnosti mi isto mozete poslati pp, na taj nacin je sigurno da cu vidjeti poruku u roku odmah![]()
pujice, da si održala ono svoje javno (davno) obećanje, sada ne biste morali okolo žicati moderatora.
pa ti vidi!
aaaaa, kad nisam još trudna.
znači, nagovaraš me da prekršim javno dano obećanje i učlanim se odmah?![]()
pa roda je udruga u kojoj su i roditelji i budući roditelji.
a, kako čujem, pristupnicu si poslala :D
Anchie opet jedna molba, od sreće jedna cura krivo greškom napisala broj novog odbrojavanja XCIII a treba biti XCVIII pa ak ti nije teško pliz ispravi