super je teks, a ovo:
te poručile svima: "Ne spavamo ni mi, nemojte ni vi!"![]()
![]()
![]()
samo sam se zelila ubacit da je novinarka kasnila na pocetak upala je na 5 minuta dok smo pricale o dojenju kad stignu zubici i kad je jedna mama pitala za nocno dojenje...da je dosla na pocetku mogla je puno korisnije i pametnije stvari izdvojiti ali ni ovako nije lose-promocija dojenja u slobodnoj :D :D
i nije spomenila rodinu edukaciju za dojenje...
Nisam vidjela kada je novinarka "zbrisala", žao mi je što nije spomenuta RODA![]()
![]()
Slijedeći put cure, hvatamo novinarku :D :wink:
Super. Meni se svidja slikica one dojilje i djeteta.
zorana, to je nasa ana viktorija i stipe![]()
... "Možda zahvaljujući nekom ranijem, izdašnijem obroku, tko zna?"
Meni se ovo ne sviđa - kao da umanjuje energetsku vrijednost majčinog mlijeka.
Kao, "napuc`o" se Stipe doma špeka i luka, od toga podriguje, a s cicom se samo pomazio.
Možda griješim...
Ili sam krivo shvatila...
eh, novinari uvik nesto izvrnu, nema tu pomoci....
ja sam to shvatila kao kratko je sisao, ometala ga publika, kuci je vec posisao dovoljno :D :D
i meni je tekst nekako cili okrenut. a ovo o nespavanju.......... od prvog dana od kad s erodija nije bilo problema nocu sa spavanjem pa ja ni ne znam sta znaci besana noc i onda mi nije ni jasna ta poruka "ne spavamo ni mi ,nemojte ni vi! "
meni to ispadne ka poruka trudnicama da nece spavati po noci ako zele dojiti svoje dite . mozda grjesim?
ma to je bila sala kad su pitale sta ako djeca ne zele spavati nocu, ali novinarki se ocito svidilo pa je to izdvojila :? kazem ja da je dosla na pocetku onda bi i izvukla ono o majcinom mlijku kao koristi za dijete i zenu ili o podojima ili o cajevima i ostalim dodacima prehrani![]()
ali kad je dosla dobro je dosla, reklama je reklama, nek se zna da ima neko osim bebe eveko zbilja preporucuje dojenje i samo dojenje :D :D
i naravno dale smo zenama broj rodinog telefona da se jave i sa najmanjim problemima i ne slusaju babske price :D :D
To je rečeno u šali :D
Znaš, uvijek je drugačije kada slušaš i gledaš osobu koja govori. Novinarsko izvještavanje zna biti jako nespretno- u ovom slučaju pogotovo.
Meni je više zasmetalo kako je potpuno krivo shvačeno tumačenje noćnog dojenja i karijesa, tj. "pranja zuba" :shock:![]()
Opet kažem, žao mi je što nisam stigla pogledati to što je cura pisala![]()
Na greškama se uči![]()
Na kraju, poklonjenom konju ne gledaš u zube :D
a tko je beba eva ( ili baba eva)![]()
Jedna splitska babica Bosa je osnovala udrugu i poduzece Beba Eva, stalno su na radiju reklame o njenom tecaju koji BTW kosta 900 kuna.
Koliko je kvalitetan, ne znam :?
Roda i klub trudnica za razliku od Bebe Eve radi volonterski.
Inace u jednom razgovoru je Bosa rekla kako savjetuje davanje djetetu crnog caja :shock: cini mi se s tri mjeseca :shock:
Imas negdje na netu njihove stranice
I naravno da i ovdje pohvalim cure, posebno naseg Stipana na demonstraciji dojenja![]()
Ja bih još dodala i u suradnji sa pedijatrima, ginekolozima, psiholozima i nama mamama edukatoricama :DRoda i klub trudnica za razliku od Bebe Eve radi volonterski.
Fortuna, mislim da si negdje pisala kako ti je neka prijateljica(?) platila neki tecaj u Splitu 900 kn - to je vjerojatno taj, mozes je pitati.
I ja zaboravila napisati: anaviktorija i Stjepan su mi super!![]()