-
dojenje i mjesečnica
evo jedno pitanje, iako je vjerojatno sličan topić već obišao forum, ali zaista ne stignem prelistavati sve moguće... prva beba: dojenje 7,5 mj. - mjesečnica stiže iza, tj 8. mj nakon poroda; druga beba: dojimo se 5 mjeseci i točno 6 dana i danas osjetim nekoliko kapljica krvi, zanemarive bolove kao da ću ''dobiti''. Eto negdje sam čula da ne možeš dojiti ako imaš mjesečnicu (iako se nadam da se to neće pretvoriti u pravo krvarenje)? Što kažete?
-
možeš dojiti dok imaš mjesečnicu
jako malo je situacija kad se ne smije dojiti i sve su povezane s lijekovima ili štetnim tvarima (droge...)
-
hvala... ma nema droga ni lijekova za sad... onda valjda će i mlijeka bit dovoljno ... malo me ulovila faza da joj nije možda dovoljno...ali ne odustajem, dohrana tek sa navršenih 6. :D
-
Točno tako, to ti je samo faza koja ti se čini, tako je i kod nas, ali ja mislim da su to skokovi u razvoju i jednostavno kako dijete raste treba i više mlijeka, nekad želi više papati nekad manje, kao i mi! Zato puštam E da papa kad god hoće, pa i na prazno nekad vuće, ali pozove ona svoje mlijekeco! Sve će biti ok!
-
dansy dojiti uz menstruaciju možeš najnormalnije, nema uopće nikakvih kontraindikacija!
Možda ćeš primjetiti da tih dana beba više cica ili je duže i češće na ciki. Nemoj zbog toga pomišljati da nemaš dovoljno mlijeka, to je normalno. beba valjda osjeća hormonalnu promjenu pa tako reagira. Moj čak dan, dva prije počne tako duže i češće cickat pa ja po njemu znam da trebam dobiti
-
sun, isto i kod nas.
cini mi se da jos vise uziva u sisanju
u tim predmenstrualnim danima,
i prvih par dana menstruacije.
a tad me bradavice otkidaju. :shock:
-
hvala svima, sad znam kako dalje.... cikimo i to je to :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke