Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: dojenje i mjesečnica

dansy

Početno dojenje i mjesečnica

evo jedno pitanje, iako je vjerojatno sličan topić već obišao forum, ali zaista ne stignem prelistavati sve moguće... prva beba: dojenje 7,5 mj. - mjesečnica stiže iza, tj 8. mj nakon poroda; druga beba: dojimo se 5 mjeseci i točno 6 dana i danas osjetim nekoliko kapljica krvi, zanemarive bolove kao da ću ''dobiti''. Eto negdje sam čula da ne možeš dojiti ako imaš mjesečnicu (iako se nadam da se to neće pretvoriti u pravo krvarenje)? Što kažete?

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

možeš dojiti dok imaš mjesečnicu
    jako malo je situacija kad se ne smije dojiti i sve su povezane s lijekovima ili štetnim tvarima (droge...)

dansy

Početno

hvala... ma nema droga ni lijekova za sad... onda valjda će i mlijeka bit dovoljno ... malo me ulovila faza da joj nije možda dovoljno...ali ne odustajem, dohrana tek sa navršenih 6. :D

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

malo me ulovila faza
    Točno tako, to ti je samo faza koja ti se čini, tako je i kod nas, ali ja mislim da su to skokovi u razvoju i jednostavno kako dijete raste treba i više mlijeka, nekad želi više papati nekad manje, kao i mi! Zato puštam E da papa kad god hoće, pa i na prazno nekad vuće, ali pozove ona svoje mlijekeco! Sve će biti ok!

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

dansy dojiti uz menstruaciju možeš najnormalnije, nema uopće nikakvih kontraindikacija!
    Možda ćeš primjetiti da tih dana beba više cica ili je duže i češće na ciki. Nemoj zbog toga pomišljati da nemaš dovoljno mlijeka, to je normalno. beba valjda osjeća hormonalnu promjenu pa tako reagira. Moj čak dan, dva prije počne tako duže i češće cickat pa ja po njemu znam da trebam dobiti

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

sun, isto i kod nas.
    cini mi se da jos vise uziva u sisanju
    u tim predmenstrualnim danima,
    i prvih par dana menstruacije.
    a tad me bradavice otkidaju. :shock:

dansy

Početno

hvala svima, sad znam kako dalje.... cikimo i to je to :D

Pravila pisanja postova