Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Aspirator za nos

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Aspirator za nos

Razmišljam o kupovini aspiratora za nos na baterije,pa me zanima ima li ga tko,kakva su vam iskustva,jer Jani cijelu zimu ne prolazi šmrkljavi nosić,a iz toga smo imali već 2 uplae grla i uha,pa razmišljam da bih joj ovim efikasnije mogla očistiti nosić.Štko kažete? :?

Hvala

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi ga imamo i djelotvoran je kako kada :/ Nekad super izvuče šlajm iz nosa, a nekad i ne. Generalno je bolji kad šlajm postane zreliji. Imamo i onu običnu pumpicu, pa kombiniramo.

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Isto šta je i Mima rekla malo jedan malo drugi Luka ima period kad ne podnosi onaj na baterije a koji put nevoli ovaj ručni ...

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Hvala curke,eto ipak sam se odlučila i jučer ga kupila.Al da je skupjest! 404 kn!! Isprobali jučer, i išlo je (hvala Bogu nije joj jako curio nos pa nismo morali puno izvlačiti).Jani se činio zanimljivim,pa je čak i dozvolila da joj njime očistimo nosić.Al ručnu pumpicu ne da u nos ni za živu glavu.Vjerujem da ćemo i mi kao i vi kombinirati različite tehnike!!

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

za sve koji su tražili....
    bilo je riječi o tome, a ima i slička na http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...ight=aspirator

danas mm (hvala kovke ) kupio u ljekarni na jarunskom placu (u sredini) - cijena? prava sitnica - 8,00Kn

mucus extractor - tako se zove službeno

stvar funkcionira 8)

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Opet Jarunski plac :D .. prepun je divota!

Hvala na obavijesti buby!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

buby

Napokon smo ga i mi nabavili... valjda će biti efikasniji od dosadašnjih pokušaja.

melanija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Danas me žena iz trgovine "Vaše zdravlje" uvjeravala da je dvije godine radila u ljekarni Juhart na Jarunskom placu i da su joj stalno dolazile majke tražiti nosni aspirator sa cjevčicama ali da takav ne postoji. :?
    Mi u Juhart i evo ga za 8 kuna.

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

mm ga kupio danas u ljekarni hanžić na trešnjevki , trakoščanska 30, košta 11 kn i SUPER JE!!! :D

melanija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Opet se vraćamo na sezonu začepljenih nosića?
    Kako se koristi ovaj mucus extractor? Bilo mi je rečeno kad sam ga kupovala ali sam zaboravila.
    Nešto mi se čini da su rekli u onu posudu u sredini uliti 1/3 fiziološke pa će se kao nekakv podlak stvoriti međutim sa fiziološkom ili bez nje meni kroz tu posudu samo ulazi zrak a na drugu se cjevčicu uopće ne može ništa izvući??

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cure drage, dajte adresu od nekih ljekarni, ili TOČAN naziv tog aspiratora - cijevčice od 30 kuna, jer ćemo pošiziti. Ako imam točan naziv, mogu ovi naši u ljekarnama naručiti

Sa starijim sinom sve išlo sa sterimarom i pumpicom, ali sa Janom ništa ne šljaka. Već dva tjedna muku mučimo sa kašljem i zaštopanim nosićem

twinmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mi smo baš danas kupili nosni aspirator.Dosad smo koristili običnu nosnu pumpicu,a kako nosevi malo-malo pa procure činilo mi se potrebnim da nabavim nešto "sofisticiranije"
    Međutim-već pri prvoj upotrebi nije htio vući-pa čak niti vodu iz šalice-kamoli sekret iz nosa-pa sam ga vratila(zvati će servis u pon da vide u čemu je problem-ali ja sam već sada odlučila da ću tražiti povrat novca)
    Stvarno sam se razočarala,platiš 300 i nešto kn za ništa.Moram potražiti mucus ekstraktor o kojem svi pišete.

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mi smo isto nabavili aspirator na baterije u Medikoru u Novoj cesti, cijena 380 kn. I on vuče, samo treba biti dobro sastavljen. Naš ima 3 nastavka, za bebe do 6 mjeseci, za veće bebe i za gusti sekret.Postoji finta koje nema u uputstvima, a to je da djetetu treba malo zabaciti glavu i nakapati nos s 2 ml fiziološke otopine (u svaku nosnicu po 1 ml). Sačekati par minuta i tek onda vaditi sekret s time da jednu nosnicu začešpite prstom dok drugu aspirirate. Ako je potrebno, ponovite kapanje s fiziološkom. Stvar zbilja funkcionira.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •