Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Cjepivo Pentaxin?!

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno Cjepivo Pentaxin?!

Budući da nam je curica prošla godinu dana, stiglo je vrijeme za Mo-Pa-Ru, ali iz već poznatih razloga, željeli bismo ga pod svaku cijenu izbjeći.
    Dobra alternativa je Priorix, kojeg "nema" kod nas.
    Zvala sam ne znam koliko ljekarni, ali svugdje niječan odgovor, samo su mi u jednoj ljekarni rekli da postoji mogućnost naručivanja izvana cjepiva Pentaxin, koji je na istoj bazi kao i Priorix, samo od drugog proizvođača.

Jeste li čuli za to cjepivo (meni je ovo prvi glas, a i sestri kod pedijatrice; inače, pedijatrice nema do utorka, pa ću je tek tada pitati za mišljenje) i da li je možda netko cijepio time svoje mališane?

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

CJEPLJENJE S pRIORIXOM SE PREPORUČUJE s 15-18mj starosti
    nema žurbe

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja ne bih taj pentaxin - kad ukucaš u google izađu sve neke rumunjske stranice :/ ...
    bolje pričekaj priorix. Ja sam Petru cijepila s 16 mjeseci

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

MoPaRu se daje u drugoj godini zivota, dakle nemere prije 12 mj. Samo sto kod nas doktori zovu odmah na rodjendan

http://www.pedijatrija.org/default.a...1&sid=&jezik=1

Ovo je stari kalendar (iz 2004) ali je dobro objasnjeno kad ide MoPaRu i ova druga cjepiva tjekom 2. godine zivota.

http://www.hdod.net/podsjetnici/03-cijepljenje2004.asp

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno Re: Cjepivo Pentaxin?!

Citiraj Linda prvotno napisa
    Zvala sam ne znam koliko ljekarni, ali svugdje niječan odgovor, samo su mi u jednoj ljekarni rekli da postoji mogućnost naručivanja izvana cjepiva Pentaxin, koji je na istoj bazi kao i Priorix, samo od drugog proizvođača.
    Takav uvoz cjepiva je ilegalan, točnije svaki uvoz cjepiva je zabranjen, ako ga nema u redovnoj opskrbi kroz veledrogerije. Takva cjepiva ne prolaze analizu Agencije za lijekove, i ja se ne bih s tim igrala. Imaš vremena, pričekaj Priorix, trebao bi sepojaviti početkom 2007.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Hvala vam puno!
    Dakle, nema žurbe. Čekamo Priorix!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •