Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: mala spavalica

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno mala spavalica

dobar dan
    moja djevojcica je stara tri i pol mjeseca, ono sto me zbunjuje kod nje je to sto prespava cijelu noc bez budjenja (rijec je o periodu od 11 do 6, 7, 8 sati), dakle ne doji cijelu noc. inace rijec je o vedroj zdravoj djevojcici koja izuzetno dobro napreduje, na porodu je imala 2800 (48cm) a sada tezi 6200 (60cm), prvih mjesec i pol budila sam je svaka tri sata a poslije samo jednom.
    zanima me da li da je nastavim buditi ili da postujem njen ritam? inace po danu dosta cesto doji, skoro svaka dva sata a prije spavanja ponekad i svakih sat i pol
    procitala sam da su nocni podoji izuzetno vazni za odrzavanje mlijeka pa me brine da ako je prestanem buditi da li ce se kolicina mlijeka smanjiti a to ne zelim nikako

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno Re: mala spavalica

Citiraj Jaca2006 prvotno napisa
    moja djevojcica je stara tri i pol mjeseca, ono sto me zbunjuje kod nje je to sto prespava cijelu noc bez budjenja
    blago tebi...
    ja sam recimo u pocetku bila paranoicna i budila m. po noci za podoje, ali mislim da za bebicu od tri mjeseca i koja lijepo napreduje nema za to potrebe.

anica55

Početno

Moj ti je savjet da poštuješ njezin ritam. Probudit će se ona kad ogladni. Ne brini ništa, i sama vidiš da imaš da imaš fino naprednu djevojčicu.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

svjesna sam ja toga da ona jako dobro napreduje ali me zanima da li se kolicina mlijeka moze smanjiti ako ukinem u potpunosti nocne podoje, ili su nocni podoji vazni samo na pocetku dok se ne uspostavi ponuda i potraznja?

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Beba spava = mama spava

sarajka

Početno

ni meni niko ne vjeruje da se naspavam uz bebu od dva mjeseca. obično zaspi oko 22:00 i spava do nekih 7-8 sati s tim da je ipak dojim oko 2-3 sata s tim da se ona ni tada ne probudi nego mi to obavimo onako u snu

Morwen avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ako beba dobro napreduje, dobro piški i kaka, nema razloga za brigu što ne doji noću.
    Količina mlijeka se neće ti se smanjiti zbog toga što ne dojiš noću. Prije će se sve lijepo izregulirati baš prema potrebama tvoje bebe . Usput, uživaj u tako lijepoj privilegiji da možeš i ti spavati noću jer nemaju sve mame tu mogućnost

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

hvala puno na odgovorima sad sam ipak mirnija, svjesna sam ja da spadam u malu grupu sretnica ali isto tako sam svjesna da se taj ritam spavanja moze, i vjerojatno hoce, promijeniti

Morwen avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Jaso, vjerojatno i hoće

Morwen avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Uh, sorry, mislila sam - Jaco

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu