Vidi rezultate ankete: Da li treba objediniti akciju osnivanja udruge roditelja i udruge za borbu protiv neplodnosti?

Glasači
21. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • da

8 38.10%
  • ne

13 61.90%
Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 123

Tema: Udruga za borbu protiv neplodnosti BiH

Sanja79 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Udruga za borbu protiv neplodnosti BiH

Sad sam tek vidjela da postoji pokusaj da se napravi BiH udruzenje roditelja, a mi imamo ideju da napravimo udruzenje za borbu protiv neplodnosti... Hm...
    Objediniti akciju ili ne?
    Molim razloge za i protiv...
    Ja glasam za NE jer cemo se rasplinuti, i ovako ce biti problem oko sastajanja i dogovaranja (rastrkanost) i to je VEEELIKI razlog.
    Molim obrazlozite argumentovano u postovima.
    Hvala!
    P.S. Ideja je krenula sa:
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...=654775#654775
    pa pogledajte...

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno nekada da!

Za početak sam i ja zato da se osnuje udruga za borbu protiv neplodnosti neovisno pa da je s vremenom udružimo s drugom roditelja tj da se pomažemo međusobno.Istini za volju nisu nam isti problemi ali cilj jeste,[u]zdrava i sretna djeca.[/u]..Počnimo što prije i nesmijemo dopustiti da nas u početku zakoči naziv imena i nešto sl.predlažem da se odmah jave sve cure koje su zainteresirane a d se dogovorimo gdje i ad da se nađemo(meni odgovara bilo koji dio planete .Cure javite se da to završimo (registriranje i sl.)i počnemo borbu s NJIMA(zakonodavna vlast).
    Ima li tko od RODA iz RH kao dragovoljac za savjete

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Drage moje i ja dajem glas za NE, iz istih razloga kao i sanja79, podrzavam u potpunosti akociju samo mi treba neko ko ce da mi da upute sta da radim. Tu sam, spremna za akciju, ali nisam bas nekakav vrstan organizator.

talia7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Jako teško pitanje i ne mogu glasati samo na da i ne jer mislim da ovisi o kapacitetima kojima raspolažete. Činjenica jeste da je nepolodnost zaista specifična tema i problem na kome se dosta treba raditi i da ukoliko je "utopljen" u udrugu roditelja može se rasplinuti energija i prioriteti ciljeva odnosno aktivnosti tako da problem neplodnosti bude prilično nisko na dnevnom redu. Opet s druge strane iako nas ima jako mnogo koji se suočavamo s problemom nepolodnosti ipak nas je hvala Bogu malo u odnosu na roditelje i što je još važnije i ja duboko vjerujem u to da većina boraca s neplodnošću ipak se prije ili kasnije suoči sa dojenjem, pelenama .... :D
    Ja bih vam predložila zajednički "brainstorming" pa vidite stavite na jednu stranu prednosti, a na drugu nedostatke i vaše mogućnosti i kapacitete da djelujete samostalno ili u okrilju nekog jata.
    Meni osobno bi više prevagnulo da to bude zajednička udruga, ali sa jakim timom koji se bori s groznim problemom neplodnosti. Naravno jako je važno da udruga roditelja koja će se osnovati podržava stavove koji su nam važni i prioritetni. Administrativno, tehnički i financijski je efikasnije voditi jednu udrugu također.

talia7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

sorry ako sam se bez veze upeljala jer ja nisam iz BiH samo sam htjela podjeliti malo razmišljanja.

Sanja79 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Prvo, curke, izvinite na ovako dugom postu...
    Napravila sam prvi ozbiljan korak:

Izvod iz Pravilnika o načinu vođenja registra udruženja/udruga i zaklada/fondacija BiH i stranih međunarodnih udruženja i fondacija i drugih neprofitnih organizacija

Član 10.
    1.Zahtjev za upis u registar udruženja/udruga podnosi se Ministarstvu (Ministarstvo civilnih poslova i komunikacija)(Obrazac Z-I-I – Zahtjev za upis u registar udruženja ili fondacije).
    2.Uz zahtjev za upis u registar navode se sljedeći podaci: puni naziv (i skraćeni ako postoji) udruženja/udruge, s tim što naziv mora biti na tri službena jezika, koja su u upotrebi u BiH, adresa udruženja/udruge i broj telefona, predmet upisa, opis i otisak znaka /ako postoji/, naziv i adresa Ministarstva kojem se podnosi zahtjev, datum prijema zahtjeva i redni broj upisnika.
    3.Uz zahtjev za upis u registar prilaže se:
    a. Osnivački akt, sa potpisom svih osnivača;
    b. Statut;
    c. Ciljevi odnosno djelatnost udruženja/udruge ili zaklade/fondacije (obrazac broj: Z-I-2);
    d. Odluka ili izvod iz odluke o imenovanju članova upravnog odbora udruženja/udruge, zaklade/fondacija, stranih i međunarodnih udruženja/udruga i zaklada/fondacija i drugih neprofitnih organizacija (ako ih ima), s potpisima svih članova upravnog odbora (Obrazac Z-I-3);
    e. Odluka ili izvod iz odluke o imenovanju lica ovlaštenog za zastupanje udruženja/udruge u pravnom prometu;
    f. Lična/osobna isprava lica/osobe ovlaštenog za predstavljanje i zastupanje udruženja/udruge u pravnom prometu;
    g.Ovjereni potpis lica/osobe ovlaštene za predstavljanje i zastupanje udruženja/udruge u pravnom prometu (Obrazac Z-I-4);
    h. Lična/osobna karta, odnosno izvod iz registra, kojim se dokazuje da su osnivači udruženja/udruge državljani BiH, ili pravna lica/osobe registrovana u BiH, a ako je osnivač strano fizičko lice/osoba pasoš, dozvola o boravku ili prebivalištu u BiH;
    i. Podatke sa dokazima o strukturi kapitala udruženja/udruge ili zaklade/fondacije.

4. Prilozi uz zahtjev iz stava 3. ovog člana se podnose u originalu, ili ovjerenom prepisu ili ovjerenoj kopiji.

Napomena: sve obrasce (Z-I-1,2,3,4) posjedujem u elektronskoj verziji

...Izvod iz Zakona o udrugama i zakladama BiH...

1.1. Opšte/opće odredbe (definicije udruge i zaklade)

Član 2.
    1. Udruga se osniva zajedničkim sporazumom u kojem se skupina od tri ili više fizičkih, odnosno pravnih osoba, u svim kombinacijama dobrovoljno udružuje radi ostvarivanja nekog zajedničkog ili javnog interesa, a pri tome nema nakanu sticati profit. Udruga postaje pravnom osobom onda kada je registrirana onako kako je predviđeno ovim zakonom.
    2. Zaklada je pravna osoba koja nema svoje članstvo, a čiji je cilj upravljanje određenom imovinom u javnom interesu ili u dobrotvorne svrhe. Zaklada postaje pravnom osobom iz BiH onda kada je registrirana onako kako je predviđeno ovim zakonom.
    ...
    Ukratko- Ostali članovi zakona određuju statut, upravni odbor, nadzorni odbor i druge funkcije udruge. (skeniraću, ne da mi se prekucavati )

Šta još?

Raspoložena sam za sastanak i proporučujem subotu ili nedjelju (ne neophodno sljedeću), bilo gdje u BiH.
    Ako opterećujemo ovaj forum, možemo nastaviti prepisku putem maila. Samo se javite i glasajte na anketi...

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno hvala Talia7

Hvala Talia 7 svaka sugestija je poželjnja a mi kad postanemo roditelji postat ćmo članovi i te udruge a do tada želimo pmoći svima koji se bore s neplodnošću s jedne i nerazumjevanju vlasti s druge strane.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno super

Super si Sanja!predlažem da svak od nas ;Dragana,Maja,Magda,Sarajvo i nas dvije(sorry ako sam falila u imenima)pokuša napisati radnu verziju statuta i smisli neko ime(tek da bude prepoznatljivo) i da se što prije nađemo.Najbolje da vidimo gdje je najlakše zbog aut.linija jer ne znam vozimo li sve i da se dogovorimo i startamo najdalje do Nove Godine.Što mislite o ideji da otvorimo e-mail adresu i napravimo članak u novinama da upoznamo javnost o osnivanju i pozovemo sve koji žele postati članovi a odmah nakon osnivanja i WEB stranicu.
    Predlažem za ime Naša nada ,a radnu verziju statuta pravim sutra u noćnoj smjeni .
    Mišljenje molim!
    Predlažite imena i mjesto susreta dok nas nije snijeg zavali.
    P.S. Gdje sjedišteMinistarstva civilnih poslova u sarajevu ili BL ili može poštom biti poslano?
    UF!Puna sam pitanja

Sanja79 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Laky, sto se tice akcije - mobilisanja novinara- imam i tu veze...
    Saljem ti skenirane clanove zakona potrebne za definisanje statuta sutra...
    Ostale cure ohrabrujem da daju svoje misljenje, kako ne bi ispalo da samo nas dvije pravimo udrugu...
    A gresku sam napravila - u ministarstvo pravde sa predaje zahtjev (www.mpr.gov.ba ).

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno mora se negdje početi

Nema veze za osnivanje su potrebne tri osobe pa nema veze mora se negdje početi.Ostale cure vjerojatno rade do 5-6 sati pa nemogu odmah dati učešće a sigurno će se aktivirati.Odlično da poznaješ i ti novinare pa ćemo "udariti" odmah.Znam da nesmijemo pokleknuti niti jedantrenutak niti posumnjati u mogućnosti i sigurno uspjevamo.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Glasam za udruzivanje. Iz vise razloga.
    Prvo, mislim da nema dovoljno ljudi spremnih da se aktivno angazuje u radu NGO ma koliko im bili skloni.
    Drugo, ja sada imam dijete , ali sam imala problema sa neplodnoscu, i ima takvih jos hiljade parova koji imaju senzibilitet za probleme neplodnosti i mogu aktivno pomoci.
    Trece, ma koliko djece imali uvijek postoji opasnost sekundarne neplodnosti.
    Cetvrto, problemi neplodnosti ne ukljucuju samo probleme zaceca vec i uspjesnog iznosenja trudnoce, a trudnoca vas vec kvalificira kao roditelja.
    Da ne nabrajam dalje.....

Sta god da odlucite voljela bih da pomognem ,MM je novinar, pa mogu i tako pomoci ako zelite

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno [color=blue]Za i protiv[/color]

Istina da ima dosta razloga za i protiv udruživanja.Želim samo napomenuti da nije prepreka to što netko ima dijete da postane član i udruge protiv neplodnosti jer svi mi imamo nekoga u obitelji tko ima taj ili sličan problem i želimo mu pomoći ,mislim da je cilj svih nas da se u ovoj državi neplodnost definira kao ozbiljan problem,bolest,za koju naše zdravstvo mora izdvojiti novac ,da se svi lijekovi i pretrage vezane za neplodnost rade na račun zdravstvenih fondova. Najbolje da se nađemo jednu subotu kao što je i predloženo u Sarajevu i da počnemo s dogovorom i tu odlučimo što i kako dalje :? ,
    Voljela bih da nam se javi netko iz udruge roditelja ako je osnovana da se nađemo tu subotu i porazgovaramo.
    Makano imaš li ideju gdje je najbolje da se nađemo u Sarajevu a pozdravljam i zahvaljujem ti na potpori i želji da pomogneš

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ja glasam takodje protiv udruživanja, jer ćemo, srećom, tako biti u manjini. Bojim se da bismo zaista bile na dnu svih dnevnih redova, a to nam nije cilj. Takvo stanje trenutno imamo Nego, dajte da utanačimo tu subotu, npr. sljedeću :? A, ja se ne snalazim baš najbolje po sarajevu, ali samo recite koji lokal i koji dio grada i ja ću to već pronaći. Mustra sam ja!

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Uh, uh, sad sam se tek sjetila da treba nešto da dopišem! :D
    NISTE SAMO VAS DVIJE, I JA SAM SA VAMA, JUHUHU

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

E, baš sam se sad izgalamila!!!
    Sorry, uhvatilo me neko ludilo, ribam cijeli dan! Čak sam i stubište oribala Mora da mi dolazi ''mila druga'' u goste

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno bolje tako

Bolje da si tako raspoložena a ja radim slijedeću subotu može li 25.11.tad sam free a do tad nas bude još.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Može i u nedeljicu, što se mene tiče, a može i 25.11.
    A, može li negdje oko Baščaršije da se nađemo, oko nekih dobrih ćelapa Mljac, mljac, spremam se već duže vrijeme da ih pojedem, a ovaj MM nije htio da me vodi prošlu subotu

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno a linija?

A muž pazi na tvoju liniju pa nije htio ,pohvalno, a ja nesmijem primaknuti čevapima u 2 godine sam sa 58 skočila na 72kg i na svojoj 100 dijeti sam(moš mislit) ,kao mali transporter sam.
    Najbolje da ja polako pođem pješke pa ugodno s korisnim,skinem koji kg i sastanem se s vama u subotu.
    Demat super što si tako raspoložena radno , a da skokoneš do mene i zamijeniš me u noćnoj !?Full je dosadno ništa se ne događa.

Sanja79 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Dajem glas za 25.11. i pozivam sve sarajke i da dodju i da nam predloze mjesto gdje nas dosta moze sjesti i pricati a da nas niko ne uznemirava...
    Takodjer, dajem glas za cevape kod Mrkve...

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Sanja, gdje je Mrkva, koja Mrkva... Glasam ZA Mrkvu

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

OK cure, ne znam tacno o cemu se radi - nisam jos stigla sve da procitam, ali tu sam i vrlo sam raspolozena za akciju bilo koje vrste koja za cilj ima puno sretnih mama i beba. A znam biti i prilicno korisna . Racunajte i na mene s tim da poslije Mrkve idemo negdje i na kolace .

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Joj, meni ovo sve više liči na jedno lijepo predtrudničko druženje! Ako, ako!!! Samo naprijed! Tražimo dobrovoljce za druženje i konjski rad na osnivanju udrženja za neplodnost u BiH - ''Naša nada''! Molimo sve zainteresovane da nam se jave na ovaj postić (uf, jesam poslovna i ozbiljna ).
    Eto, nema baš nikoga danas i sad ovdje, a ja baš raspoložena da se malo družim i čavrljam sa nekim. He, šteta! :/

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

A, sad da se osvrnem na wonderwomen-inu ideju - Kolači su uvijek dobro došli! :D Ubijmo tugu za bebicom sa čokoladom i šećerima! Neka se kile gomilaju na trbusima, nije bitno iz kog razloga

Sanja79 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

A mene ceka ludnica na poslu pa se psihicki pripremam i nemam volje ni za sta...
    Samo mi pomisao na cevape i kolace 25.11. budi volju za zivotom...
    Ljubim vas trbusaste (iz bilo kojeg razloga)!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Evo i mene cure samo da se javim. Vikend nisam bila tu a danas mi je ludnica na poslu. Odgovara mi svaki vikend poslije ovog,jer sam u Zagrebu, a za mjesto sastanka nije problem dogovoriti se, mozda je najbolje da vi cure odete prvo kod mrkve, pojedete po jedno dvije porcije cevapa, mada vam ja toplo preporucujem da jedete kod Želje, pa se onda nađemo negdje na piću, a to cemo vec skontati. Naziv "Naša nada" savršeno odgovara. P

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ma i ja sam za ćelape kod Želje, ali probam i kod Mrkve! :D Rado!

magda_ avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja bez kolača ne računam sijelo

Ja sam tu vazda, jest da sam kapmanjac u životu, al pogurajte me. Ja sam djelatnik iz sjene. Mislim da mogu biti i od koristi

Ako ništa za ćevape i kolače
    Nedostaje mi Dee dee i naše žito sa šlagom u Palmi :D

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Magda, kad smo vec kod Palme, mogle bi se mi uskoro organizirati pa otici na jedno žito ili sta god, nismo odavno, ma pojest cemo jedno žito i za dee dee. A sta kazes, mozda da se organizujemo uskoro

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Gdje je Palma sa žitom??? Ako je u Sarajevu, čekajte i nas, i mi rado jedemo žito sa šlagom, MLJAC :smajlićkojisetrljapotrbuhu:

Sanja79 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Vidimo se sigurno 25. na cevapima i zitu sa slagom, a poslije toga - biznis...

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno ovo mi je super

Nije me bilo 2 dana i skontala sam da sam ovisnik o forumu.
    Super da smo dogovorile susret i popratne sadržaje (čevapi,kolači ..) samo još recite točno mjesto i vrijeme.Evo i za ostale cure koje žele da se nađemo još jedan poziv i e-mail: nasa_nada@net.hr na koji mogu poslati sve andeje i sve ostalo (što im na pamet padne) vezano za udrugu.Usput ima li koja od vas blage veze o pravljenju Web stranice da se i oko toga aktiviramo.
    P.S.Prije dva dana na dnevniku je bio intervju s nekom doktoricom (malo kasno sam se uključila) vezano za pad nataliteta od 2001 do 2005 i kaže kako su pokazatelji katastrofalni tj.da je Bijela kuga zavladala i da se na 1000 ljudi rađa jedno dijete.Čini mi se da imamo dobru podlogu početi djelovati.

Sanja79 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Raspitacu se za web site- naci cemo nekog volontera...
    Bitno je dogovoriti i vrijeme- a mjesto npr. kod Vjecne vatre (valjda svi znaju gdje je to i nije daleko od kolaca i cevapa)...
    A znak raspoznavanja?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Crvene ruže

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno znak raspoznavanja

E po ovoj temi nemam andeju.Što smislite javite .

Sanja79 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Crvene ruze u reveru...
    Ili roza kapice...

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno došla andeja

Znak raspoznavanja /bilo što s bodljama/ruža,kaktus.....Sve smo bile ili ćemo biti bockane ovim ili onim?
    Šala .
    Mislim kad odredimo vrijeme kod vječne vatre lako ćemo se skužiti a može i neki detaljčić

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ehhh sad, necete valjda s carsije i cevapa u Palmu na zito....ima kolaca na carsiji...mozda Vienna?, znate to mjesto?, fino je, ima kolace , a moze se i normalno razgovarati.

Jos nesto, posto su cevapi na tapetu.....vrijeme sastanka nece biti jutarnji termin? ( bar se nadam), nisam navikla na tu vrstu dorucka....

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno vrijeme?

Ima nas iz svih dijelova BiH tako da ne možemo ni stići u Sarajevo prije 11-12 sati.Predlažem da svaka provjeri kada može doći(zbog prijevoza) pa da se onda dogovorimo.

magda_ avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Kad se mene tiče, prijavljujem se za 25. novembar, vrijeme mi odgovara svako (i kiša i sunce ), mislim na sat, naravno, a predlažem da se o tačnom vremenu i mjestu dogovorimo na PP (ili barem vremenu). Jer moglo bi kome pasti na pamet da se sa nama zahebava, jest da bi se loše proveo, al... za kaj će nam taj belaj, moglo bi šta osvanuti na naslovnici Dnevnog avaza

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Uh, baš bi bilo veselo da dođe i televizija. To bi bila prava Osnivačka skupština Ja ću poslati pp Sanji79 i laky, pa se onda vidimo! Al' nemojte bježati do tada Hajde da se malo družimo i ovdje :D

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ju, što ste vi neke Ja bih se malo družila :D
    Baš ste me natjerale da suvam pšenicu, pa sad lijepo ručkam i i pravim se da sam u toj Palmi.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Nisam htjela da suvam nego da skuvam tu pšenicu

magda_ avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja baš kontam sta je SUVANJE , reko neki bosanskobrodski izraz

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno NE O HRANI Please!

Daj Maja nemoj o hrani to mi je zabranjena tema ,juče poslije posla pošla na neku obiteljsku feštu i skontam da ne mogu obući niti jedan dio garderobe od prošle godine (katastrofa /propast/)
    I nek sad malo manje bitno za garderobu ali u postupak baš i nije dobro ući s 18 kg viška.Eto malo sam kukala jer doma nesmijem više spomenuti dijetu jer su mi rekli da napišem knjigu sto dana moje stote dijete.
    A ideja da pozovemo nekog novinara ili telku 25.11 i nije loša .

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno bijela kuga

Već dva dana na TV gledam dnevnik FTV i BH televizije i stalno govore o drastičnom padu nataliteta i bijeloj kugi i o tome kako mladi parovi nemaju djece ili imaju min. jedno a kao razlog navode nezaposlenja,nerješeno stambeno pitanje i bla,bla ...........
    Nitko od tih "znalaca" nije spomenuo da nas ima koji prelaze trnje do bebača ,a ne da nećemo iz tih njihovih razloga.

:D :D Trebamo im pokazat da mi znamo stvari nazvati pravim imenom :D :D

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Apsolutno si u pravu laky...potpuno banalizovanje stvari, svesti dijete na pojam luksuza u zivotu!
    Evo dobra vijest: vec u subotu 25.11. mozemo imati TV (malo podrske)...kaze to je prica " nekolicina zena(ili bracnih parova, jos bolje!), prvi put upoznaju se uzivo, spojio ih internet i zajednicki intres da krenu u akciju nade...."

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Njalakše je reći da mi nećemo da rađamo.
    Nego, meni je danas 1.dc, što znači da vjerovatno neću moći doći u sarajevo 25.11 , jer će mi to biti 11.dc, a to znači druga folikulometrija koju radim u BL. Ako bi bilo drugačije, vidimo se u SA.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno dobar početak

Dobar početak Makano,demat nema veze biti ćeš na drugom sastanku ali obećaj da ćeš ostati s nama i kad postaneš trbušasta . :D
    Idi ti lijepo kod dr.Sanje i obavezno joj reci za nas nek nam se pridruži i ona.
    Pusa svima .Kad će to jutro jer sam na poslu a doooooooosadno mi je.
    Ja u ponedjeljak idem svom doc.i tražit ću da mi odradi HSG jer nešto zateže jer je MM loš spermiogram i kaže to nije potrebno a ja sam čvrsto odlučila da hoću sve provjeriti.Ako odbije mijenjam ga i tražim novog .

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

I ja sam jedva nagovorila svog prim.gin. da mi da uputnicu za HSG. Stalno mi je maltretirao muža A, ja tada nisam ni znala da mi prohodnost treba samo za AIH. Međutim, i da jesam opet bih uradila HSG, jer ja želim da znam da je sve u redu.

Laky, naravno da ću ostati sa vama! Pa, i ako ostanem trudna, ja sam opet svjesna da imam problema sa plodnošću. A, i da nemam - važna je podrška

Ti ujutro ode kući, a ja moram u sedam na posao, među malu djecu i tako do šest uveče. Uf, već mi je loše od dvije smjene A tako radim i u petak, jao

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno 2 smjene

A zašto radiš dvije smjene?pretpostavljam odrađuješ zamjene -to mi je tlaka ali kad mi zatreba dan dobro dođe.A što se ginekologa tiče-nije jedini idem ja kod neke žene ginekologa da mi da uputnicu.Idi ti lijepo spavati i uči sutra djecudobrim stvarima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •