Citiraj Romy prvotno napisa
Da, znam, jučer sam bila na stranici, ali kad sam se pokušala registrirati sve je išlo nekako sporo. Samo me zanima kako to funkcionira u zbilji od nekog tko se služi time, jer ono malo što sam škicnula, nisam niš' kapirala :? .
Thanks
Ja sam ga pokušala otvoriti pa sam odustala na kraju.
Kada otvaraš odmah otvori Premier acc. jer sa Personal acc. ne možeš plaćati karticama.

Premier acc. dođe cca 2 dolara. Nakon što se registriraš, tj. ostaviš osobne podatke i podatke o kartici preko koje misliš plaćati nekoliko dana čekaš da ti oni pošalju četveroznamenkasti broj za daljnu registraciju.
Ustavri, taj broj dobiješ na slijedečem računu, ali ako imaš uvid u račun preko interneta onda ga vidiš već za par dana.
Onda otvoriš svoj račun i tamo upišeš taj broj, oni ti potvrde unos i traže te da im pošalješ na fax neki režijski račun ili izvod svoje kartice (mjesečni račun) radi provjere točne adrese. E, tu sam ja zapela jer nisam imala od kuda poslati fax.

Dakle, 3 su koraka:
1. otvoriti račun
2. unjeti registracijski broj
3. poslati im fax

Cure koje su uspjele poslati fax otvorile su i račun. I mislim da od dana kad uneseš reg. broj ima 7 ili 8 dana vremena za poslati fax.

Ali bez obzira što nisam poslala fax došlo mi je na naplatu onih 2 dolara.

To ti je otprilike to. Nisam baš stručnjak za objašnajvanje, ali mislim da ćeš skužiti u glavnim crtama kaj treba.
A osim toga paypal te vodi korak po korak i tu nema problema.

A kad ga otvoriš plaćanje je jednostavno. Na stranici gdje kupuješ klikneš plaćanje paypal-om i program te vodi dalje. Nisam nikad plaćala, ali pretpostavljam da uneseš svoj pass i potvrdiš.