Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Ostaci piletine

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Ostaci piletine

Ili mozete skuhati ili ispeci piletinu,isitniti je i staviti u tepsiju(vatrostalnu,keramicku),gljive izrezati i dinstati na puteru ,pred kraj dodati zacine ,malo brasna i promijesati,na to dodati jos vrhnje za kuhanje i to posuti preko piletine i na kraju posuti sa dosta parmezana i zapeci.mljac,mljac

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ja napravim slično; po receptu piletina pizze (jedna je forumašica ovdje stavila recept)- smrvim meso, poredam u vatrostalnu, poslažem šunku, nekad dodam kukuruza, paprike, tikvice, gljive, štogod imam, naribam obične gaude i to obilato, i zapečem u pećnici dok se ne rastopi. Onda zalijem vrhnjem za kuhanje ili još bolje nekim od onih umaka, i još malo zapečem.

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

A ja ponekad napravim salatu. Fino narezem meso, kukumare ,kapulu, tvrdo kuhana jaja, majoneza i ko voli neku vrstu povrca ( paprika, poma...)

luce2006 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

dizem da pitam-imate li jos prijedloga, neman pola tih sastojaka kuci a kokose na bacanje

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Skuhaj tijesto, isjeckaj te ostatke piletine, dodaj povrće koje imaš doma (kiseli krastavci, paprika, luk, grašak, kukuruz...), malo majoneze, malo vrhnja, soli, papra.. i eto ti hladna salata sa piletinom

Betty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ostaci piletine , zelena salata , kuhani makaroni , kukuruz , koktel paradajz presjecen na pola , kockice feta sira , ulje , sirce ( ja koristim balsamico , ne znam ima li kod vas dolje ) i neki mediteranski zacin , vegeta , sol . Sve izmjesati . Iznenadicete se koliko je ukusno

Početno

piletinu ocisti od koze i kostiju, ubaci u multipraktik, dodaj dva kisela krastavca, jedan mlijecni namaz ili majonezu, jedan cesanj cesnjaka i persin, malo soli, papra i sve dobro izmiksaj... ispeci palacinke pa ih nafilaj ovim nadjevom i zapeci

luce2006 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

daphne, ovo zvuci super. isprobat cu definitivno!

Početno

isprobaj.. mm se davi u tome

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

piletinu nareckati, skuhati rižu, dodati kisele krastavce (može i svježe), i/ili rajčice... ja zbućkam ulje, ocat, senf i majonezu - i prelijem.

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ja sam se sad sjetila...

Napravi se salata od svog mogućeg povrća- sirovog i iz konzerve. Sve što imate doma. U to se ubace komadići piletine, može i sira i začini se normalno uljem, solju i kvasinom. Uz to se jede jogurt.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Jel ima tko recept za namaz od piletine? jednom davno sam to jela i bilo je jaaaako fino.

Početno

upotrijebi ovaj recept koji sam ja gore napisala, samo dodja obavezno jedan obcni jogurt, ili kiselo vrhnje da dobijes lakomazivu smjesu...
    dobar tek

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Thanks! :D Spremam se u nedjelju peći gavellino od cekina i sigurno će nešto ostati pa da ne bacam. Javim kad napravim namaz.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •