vec je prije par mjeseci, mislim mamatanja, pisala o tabeli s plusicima i minusima ili tak necim, za nagradjivanje dobrog i oznacavanje neprihvatljivog ponasanja
i tak se ja vec mjeecima spremam to napravit
i konacno jucer (teskog li posla) uzmem papir, podjelim ga na dva i napisem im gore imena i kazem:
za sve dobro sto cete napravit dobijete veselog smajlica, a za sve sto je lose dobijete tuznoga
o djizus, trebali ste to vidit :shock: :shock: :shock:
odma su imali sto ideja kak ce zasluzit smajlica
medju prvima je bilo ono oko cega je uvijek rat, a to je skidanje
dakle, posve su se sami skinuli
utrpali su ves u kutiju za zmazani ves
usli u kadu
oskar si je cak i sam oprao kosu (oko cega je inace drama i pol)
onda nisu dali da ih ja brisem
pa su odjurili u sobu
sami obukli pidzame
OBUKLI PAPUCE!!!! :shock: :shock: (sto inace moram jedno 200 put ponovit)![]()
![]()
i dojurili da im upisem smajlice
pa su onda, nakon sto su pojeli, bez da sam rekla A ili B odnjeli zdjelice u sudoper i pospremili SVE za sobom
![]()
![]()
![]()
uglavnom, odma sam im utefterila po dva smajlica svakome za nagradu
i objesili smo jos jedan papir di oni crtaju smajlice za mamu
kad god su zadovoljni ili nezadovoljni mojim ponasanjem mogu otic i nacrtat smajlija
dva sretna sam dobila za ideju o smajlicima
jutros dva tuzna od melite jer nije bila zadovoljna time sto sam joj utefterila samo jedan smajlic, a ona je misla da je zasluzila najmanje dva![]()
![]()
i jutros jos jednog tuznog od oskara jer sam ja spavala, a on me bas nesto trebao pitat, a ja se nisam htjela probudit
eto
jako je zabavno
recimo vicu za rucak da nece jest mrkvu, tj. da je ne vole i sl.
ja reko sad maloprije kad smo rucali (tek tolko da testiram smajlic foru) "ajde... ko pojede mrkvu iz juhe dobije smajlija, moze?"
i pojeli su mrkve i trazili JOS mrkve, al su se prije raspitali jel ce dobit bonus smajlic za jos jednu mrkvu![]()
![]()
sd mi je zao kaj mi je tolko trebalo za ti
bas nam je zabavno i kuca je cista
SVE pospremaju za sobom
ok kad imamo smajlije nisam jos cula NECU, NEMREM SAD, BUM POSLIJE, buaaaaa ili uaaaa...
melita se tu i tam zaboravi, a ja onda samo velim, khhm... jel trebam jednog tuznog upisat?
NEEEEEEEEE!!!!... i odma sprema cipele koje su nasred sobe, kuglice koje je rasipala i inace bi ih ostavila do preksutra nek stoje ili rekla meni "Ti poberi, tebi smeta!"...
eto!
probajte!
i svako malo dolaze pred tablu i gledaju kakvo je stane i prebrajaju ko kolko ima kakvih