-
Super fora - smajlic lista
vec je prije par mjeseci, mislim mamatanja, pisala o tabeli s plusicima i minusima ili tak necim, za nagradjivanje dobrog i oznacavanje neprihvatljivog ponasanja
i tak se ja vec mjeecima spremam to napravit
i konacno jucer (teskog li posla) uzmem papir, podjelim ga na dva i napisem im gore imena i kazem:
za sve dobro sto cete napravit dobijete veselog smajlica, a za sve sto je lose dobijete tuznoga
o djizus, trebali ste to vidit :shock: :shock: :shock:
odma su imali sto ideja kak ce zasluzit smajlica
medju prvima je bilo ono oko cega je uvijek rat, a to je skidanje
dakle, posve su se sami skinuli
utrpali su ves u kutiju za zmazani ves
usli u kadu
oskar si je cak i sam oprao kosu (oko cega je inace drama i pol)
onda nisu dali da ih ja brisem
pa su odjurili u sobu
sami obukli pidzame
OBUKLI PAPUCE!!!! :shock: :shock: (sto inace moram jedno 200 put ponovit)
i dojurili da im upisem smajlice
pa su onda, nakon sto su pojeli, bez da sam rekla A ili B odnjeli zdjelice u sudoper i pospremili SVE za sobom
uglavnom, odma sam im utefterila po dva smajlica svakome za nagradu
i objesili smo jos jedan papir di oni crtaju smajlice za mamu
kad god su zadovoljni ili nezadovoljni mojim ponasanjem mogu otic i nacrtat smajlija
dva sretna sam dobila za ideju o smajlicima
jutros dva tuzna od melite jer nije bila zadovoljna time sto sam joj utefterila samo jedan smajlic, a ona je misla da je zasluzila najmanje dva
i jutros jos jednog tuznog od oskara jer sam ja spavala, a on me bas nesto trebao pitat, a ja se nisam htjela probudit
eto
jako je zabavno
recimo vicu za rucak da nece jest mrkvu, tj. da je ne vole i sl.
ja reko sad maloprije kad smo rucali (tek tolko da testiram smajlic foru) "ajde... ko pojede mrkvu iz juhe dobije smajlija, moze?"
i pojeli su mrkve i trazili JOS mrkve, al su se prije raspitali jel ce dobit bonus smajlic za jos jednu mrkvu
sd mi je zao kaj mi je tolko trebalo za ti
bas nam je zabavno i kuca je cista
SVE pospremaju za sobom
ok kad imamo smajlije nisam jos cula NECU, NEMREM SAD, BUM POSLIJE, buaaaaa ili uaaaa...
melita se tu i tam zaboravi, a ja onda samo velim, khhm... jel trebam jednog tuznog upisat?
NEEEEEEEEE!!!!... i odma sprema cipele koje su nasred sobe, kuglice koje je rasipala i inace bi ih ostavila do preksutra nek stoje ili rekla meni "Ti poberi, tebi smeta!"...
eto!
probajte!
i svako malo dolaze pred tablu i gledaju kakvo je stane i prebrajaju ko kolko ima kakvih
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma