Zanima me do koliko kg se može koristiti u smjeru obrnuto smjeru vožnje i koliko nivoa za pojas ima.
Zanima me do koliko kg se može koristiti u smjeru obrnuto smjeru vožnje i koliko nivoa za pojas ima.
Ne kupuj, ako ne moraš. Ima 4 nivoa za pojas, a mi ih nikako nismo mogli koristiti u smjeru obrnuto od vožnje, jer su preokomite i nikako da se namjeste. Tek smo ih počeli koristiti kad su dečki dobrano sjedili u smjeru vožnje (preko godine dana). Ono što mi se ne sviđa je i to da su ih gotovo pa prerasli, a imaju 12.5 kg i 92 cm. Dakle - ništa od onog do18 kg.
dakle, mi smo ju koristili u smjeru obrnutom od smjera vožnje do Ianovih 9 mjeseci i nekih 9 kila. Onda sam okrenula jer se on sa 6 sam dizao na noge a i kilažu je dostigao.
sada ima cca 97-98 centimetara i preko 14 kila i još se vozi u njoj
lex nemoguće je da su je prerasli. podešava se u širinu. fakat ne kužim :?
Ali što piše u uputstvima? Do koje kilaže se dijete može voziti u smjeru suprotnom smjeru vožnje?ninochka prvotno napisa
pise na njihovim stranicama da iseos safe side ide do 13 kg.
janoccka pogledat ću ti danas navečer pa javim
nika, ova stolica je 0-18, misliš u rikverc do 13?
Ne znam kaj bih ti rekla. Nama su totalno grozne. Sad razmišljamo o kupovini JOŠ DVA stolca, jer ne mogu stalno prebacivati stolce iz auta u auto...ninochka prvotno napisa
A u smjeru obrnutom od vožnje ih nismo uopće uspjeli koristiti.
možda je do auta? meni je odlična. jel pričamo o istoj ?![]()
Je, je, pričamo o istoj.A nije do auta, časna riječ. Super mu stoje M-C Priori.
lex ili ti ne paše sjedalica ili ste nešto krivo montirali. stvarno mi nije jasno. mogu ti staviti i sliku u rikverc stolice. nije se micala ni milimetar (u mercedesu)
Sjedalice montirala naša Ancicaninochka prvotno napisa
. Ni nama se ne miču. Zapravo ne znam u čemu je stvar. Sad nam više ne trebaju u rikverc, ali nisam zadovoljna niti ovako. Velim ti - premalene su, nekako, remenje totalno zeznuto, ne da se normalno navlačiti, klinci mogu iz njih izmiljeti bez problema, tako da stalno selim sjedalice iz jednog u drugi auto.
ninochka prvotno napisa
da, jannocka je pitala do koje kg se moze voziti u suprotnom smjeru voznje.
čudno. ja kad ga zategnem, on kopču nikako ne može otvoriti, a ni izvući ruke..a ni ne pokušava
a Ian, napisala sam ti mjere, još ima puno mjesta u stolici. pogotovo što se ono za rukice može širiti :? ne znam, ali ja bi i drugom djetetu kupila tu stolicu
Mi upravo presli iz te stolice u vecu - O gotovo 4 godine! U biti bi jos mog'o u istu - ali meni to pentranje i izlazenje nekako predugo traje! Uvijek smo bili prezadovoljni sa AS.
Citala sam neka Svedska istrazivanaj koa tvrde da je djecu najbolje sto duze voziti u obrnutom smjeru. Dakle dokle god pasu u ovaj ti AS. Istrazivanja su vrsena do uzrasta od 12 godina i idalje se vidi signifikantno poboljsanje efikasnisti AS ako se koristi u obrnutom smjeru.